راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان
می خواستم خبری را به اطلاعتون برسونم اون هم اینکه مغازه من از فردا تغریباَ آماده می باشد
و دوم اینکه من امروز یه ps3گرفتم و از همین امشب کارم را برای کپی خور کردنش شروع می کنم پس ps3 بازها منتظر خبرهای داغ باشند البته جای این خبر اینجا نبود ولی گفتم همین جا بگم اگر کسی خواست به بقیه اعلام کند

ايول ! پس آدرس رو بده ! پي اس 3 رو چند گرفتي ؟ گرافيكش خوبه !!؟؟ اگر ميشه شماره ي مغازه رو هم بده !!

بچه ها یه خبر خوشحال کننده!
اطلاعات کامل تری توسط شرکت سازنده XFPS 360 ( همون وسیله که میتونستی باهاش موس و کیبورد به X360 وصل کنی ) ارائه شده:

XFPS 360 Product Overview:
* Compatible with most PS/2 or USB keyboard and mouse combinations, those expensive FPS set-ups have not gone to waste!
* Instant plug and play technology
* Ideal for use with all FPS titles such as Call of Duty and Halo series
* Highly durable modern 'black' coloured shell
* Brings all new auto fire functionality to the Xbox 360
* Allows gamers to use PS2's Dual-Shock 2™ controller on the Xbox 360 ™
* Enjoy enhanced performance on titles such as Pro Evolution Soccer 6, which originally debuted on the Playstation™.

XFPS 360 is also compatible with:
* PS 2 Light Gun
* PS 2 Racing Wheel---The XBOX 360 steering controller is very expensive,but you can use the PS 2 steering wheel for it now
* PS 2 Dancing mat
* PS 2 Guitar​

اگه نتونستین ترجمه کنین ( که فکر کنم همه می تونن) بگین ترجمه اش رو بذارم! ولی این رو بگم که واقعا وسیله عالی ای هست!!!!

بچه ها یه خبر خوشحال کننده!
اطلاعات کامل تری توسط شرکت سازنده XFPS 360 ( همون وسیله که میتونستی باهاش موس و کیبورد به X360 وصل کنی ) ارائه شده:

XFPS 360 Product Overview:
* Compatible with most PS/2 or USB keyboard and mouse combinations, those expensive FPS set-ups have not gone to waste!
* Instant plug and play technology
* Ideal for use with all FPS titles such as Call of Duty and Halo series
* Highly durable modern 'black' coloured shell
* Brings all new auto fire functionality to the Xbox 360
* Allows gamers to use PS2's Dual-Shock 2™ controller on the Xbox 360 ™
* Enjoy enhanced performance on titles such as Pro Evolution Soccer 6, which originally debuted on the Playstation™.

XFPS 360 is also compatible with:
* PS 2 Light Gun
* PS 2 Racing Wheel---The XBOX 360 steering controller is very expensive,but you can use the PS 2 steering wheel for it now
* PS 2 Dancing mat
* PS 2 Guitar​

اگه نتونستین ترجمه کنین ( که فکر کنم همه می تونن) بگین ترجمه اش رو بذارم! ولی این رو بگم که واقعا وسیله عالی ای هست!!!!

بهتر بود اين خبر را تو تاپيك next_gen news ميزاشتي .

من یه رایتر dl دارم و می خوام بازی ها رو از روی دی وی دی کپی کنم. next gen عزیز گفتن باید با برنامه clone رایتش کرد.

اما یه سئوالی برای من پیش اومده و اون هم اینه که روش رایت به چه صورتی هست. یعنی اول دی وی دی اصلی رو بزارم بعدش کپی رو بزنم یا نه اول ازش Image بگیرم بعد از روی image رایت کنم. ممنون:love:

کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

تکاوچ جان شما که فرمودید مغازه زدین خوب آدرستون رو هم بگین دیگه !
چه DVD هایی دارین ؟ کدومشون چاپ روش داره ؟ کدومشون قاب DVD و لیبل داره ؟ قیمتشون چنده ؟ وسایل جانبی مثل Wireless Controller که شدیدا لازم دارم رو دارین ؟ چند ؟

خیلی ممنون از لطفتون ! :biggrin1:

در ضمن PS 3 تون هم مبارک !
65.gif
65.gif

آقا تکاوچ میشه آدرس مغازتونو بذارین + تلفنش...در ضمن DVDهاتون همون 2-3 تومنی هاست با لیبل و کاور دیگه؟؟؟مال HI*STAR ؟؟؟

در ضمن من PS3 می خوام با کپی خورش چند میشه؟Blu-Ray خام دارین شما؟

مصطفی جان این شماره تلفن مغازه آقا تکاوچه ؟ خوب آدرسشم بگو دیگه !
اگرم میدونی به این سوالا جواب بده !

تکاوچ جان شما که فرمودید مغازه زدین خوب آدرستون رو هم بگین دیگه !
چه DVD هایی دارین ؟ کدومشون چاپ روش داره ؟ کدومشون قاب DVD و لیبل داره ؟ قیمتشون چنده ؟ وسایل جانبی مثل Wireless Controller که شدیدا لازم دارم رو دارین ؟ چند ؟

من زنگ زدم گفتم COD 3 چنده گفت 7 تومن!!!:eek:
قیمتش خوبه ولی مگه قرار نبود بشه 3-2 تومن!!!:biggrin1:

بچه ها سلام می خواهم خبری را به شما بگم اون هم اینکه بزودی قیمت بازی های 360 به چیزی در حدود 2 تا 3 هزار تومان خواهد رسید با کاور ولیبل ، پس منتظر باشید

قسمت آخرش رو بخون ! گفته : پس منتظر باشید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or