راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببین اول کابل های صدا و تصویر رو وصل کن؛ برا اینکه تصویر داشته باشی باید ریجن هندی کمت [در واقع ریجن مانیتورش] با ریجن 360 تت یکی باشه، اگه یکی نباشه تصویر نخواهی داشت
هندی کم و PS2 ی من (360 که به ما نمی دن ... :cheesygri) PAL هست ولی بازیم NTSC هست. فکر کنم مشکل از اینجا باشه. چون به هر حال تصویر خروجی NTSC خواهد بود.(به خاطر ریجن فری بودن) درسته؟
در هر حال خیلی خیلی ممنون از جوابتون...

شما اگه همین حالا هم یه 360 بخری هک شدنش 50 50 هست . یعنی یا میشه یا نمیشه چ
:-" :love:

خوب از كجا بفهمم كه حتما ميشه هكش كرد ؟ قضيه همين درايوايي كه NExtGen ميگه نميشه نرم افزاري هكشون كرد؟ 1 كنسول واسه چند ماه پيش ولي february به بعد پيدا كنم خوبه؟ اصلا پيدا ميشه؟:bash: :pepsi: :pepsi:

درود
تو داشبورد در قسمت System یه گذینه هست به اسم Initai Setup . می خوام بدونم که میخواد چه چیزی رو نصب کنه ؟
لطفا جواب بدید
پییروز باشید

درود
تو داشبورد در قسمت System یه گذینه هست به اسم Initai Setup . می خوام بدونم که میخواد چه چیزی رو نصب کنه ؟
لطفا جواب بدید
پییروز باشید
تنظيمات اوليه :‌ همه تنظيمات رو از اول مي توني انجام بدي ولي تنظيمات قبلي پاك نمي كنه

اگه تي وي وايد بگيرين تمامه بازيها فول اسكرين اجرا ميشن و همينطور اگه ويادم نباشه بازم فول اسكرينه.
ولي توي يه سري بازيه محدود كه فقط 16.9 دارم توي تي وي معمولي بالا پايين صفحه سياه ميشه مثله اسپيلينتر سل

اگه تي وي وايد بگيرين تمامه بازيها فول اسكرين اجرا ميشن و همينطور اگه ويادم نباشه بازم فول اسكرينه.
ولي توي يه سري بازيه محدود كه فقط 16.9 دارم توي تي وي معمولي بالا پايين صفحه سياه ميشه مثله اسپيلينتر سل

در مورد مانیتور هم همینطوره؟؟؟

نه مانيتور فرق داره گويا.
360 از كابل وي جي اي فقط 16.9 ميفرسته و اگه مانيتورت 5.4 يا 4.3 باشه تصوير كشيده ميشه كه خودت اونوقت بايد بالا پايينشو سياه كني تا بشه وايد

به جز وصل شدن به xbox live راه دیگه ای واسه dashboard updte نیست؟

چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حجم این بازی های arcade تو xbox live چقدر هست؟

مثلا ultimate mortal kombat 3 ؟
من واسه pc دانلود کردم حدود 4-5 مگ بود.
یعنی میشه واسه 360 با dialup دانلود کرد؟

آخرین ویرایش:
سوال

با سلام خدمت بچه ها . اقا قرار شده یگانه 360 برای من کپی خور کنه من شنبه برم ازش بگیرم اگه میشه راهنمای کنید که چی کار کنم منظورم اینکه چی باید در داخل جعبش باشه ؟ و چه خصوصیاتی داشته باشه ؟ ممنون راستی من فعلا تلوزیون درست حسابی ندارم تلوزیونم یک grondic 29 اینچ سیاه است ایا 360 بهش می خوره؟ و ایا گرافیکش خیلی می اید پایین؟ لطفا جواب بدین ممنون.

با سلام خدمت بچه ها . اقا قرار شده یگانه 360 برای من کپی خور کنه من شنبه برم ازش بگیرم اگه میشه راهنمای کنید که چی کار کنم منظورم اینکه چی باید در داخل جعبش باشه ؟ و چه خصوصیاتی داشته باشه ؟ ممنون راستی من فعلا تلوزیون درست حسابی ندارم تلوزیونم یک grondic 29 اینچ سیاه است ایا 360 بهش می خوره؟ و ایا گرافیکش خیلی می اید پایین؟ لطفا جواب بدین ممنون.

فقط کافیه کنار جعبه رو نگاه کنید . اون چیزایی که باید توی جعبه باشه عکسش رو رو جعبه انداخته.

مشکلی نداره وصل می شه. روی تلویزیون HD گرافیک خیلی بالا تر میاد. ولی خوب رو تی وی معمولی تفاوتش رو با سری قبلی کنسول ها کاملا می تونی ببینی.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or