راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان شاید اینجا جاش نباشه اما نیاز به مشاوره دارم :biggrin1:
میخوام بزنم تو کار بازی 360 زدن و پخش کردن بین چن تا مغازه
بودجه احتمالا جوره
فقط باید چن تا رایتر بخرم که هفته ای حدودا 200 تا بازی بدم بیرون ؟
چن تا پرینتر لازمه ؟
دی وی دی 9 بصورت عمده 200 300 تا چن میشه حدودا ؟
هر کی اینکارس بهم پخ بزنه چون کسیو نمی شناختم مجبور شدم تو یه تاپیک جامع بزنم ببخشید دیگه :biggrin1:
2 تا داپلیکیتور 1 به 11 بگیر هرچقدر که میخوای رایت کن !

واسه DVD هم قیمت معمولی Princo رو دارم قرمزش دونه 150 ( اگه اشتباه نکنم )
تاپیک یکی از دوستان تو PT هست بخوای بهت میدم !
DVD هم باید جدیدا دیدم ولی یادم نیست قیمتش !

سلام من میخوام مدل آرکید جاسپر بخرم و تقریبا هیچ گونه اطلاعاتی ندارم؟
موقع خرید چه چیزهایی رو از فروشنده بپرسم ؟
الان قیمت چنده؟
جریان آپدیتا چیه ؟
lt یه؟
خود آرکید داخل پکس چیا هست؟
و....
در کل یه توضیح کلی میدید
فرض کنید ببو گلابی هستم. :d

سلام من میخوام مدل آرکید جاسپر بخرم و تقریبا هیچ گونه اطلاعاتی ندارم؟
موقع خرید چه چیزهایی رو از فروشنده بپرسم ؟
الان قیمت چنده؟
جریان آپدیتا چیه ؟
lt یه؟
خود آرکید داخل پکس چیا هست؟
و....
در کل یه توضیح کلی میدید
فرض کنید ببو گلابی هستم. :d
تاریخ ساخت - برد جسپر باشه - دستگاه دست دوم بهت نندازه - اگر هم می‌خوای بهت یه نفر را معرفی کنم که مطمئن باشه - اسمش میثمه
قیمت آرکید 230 تا 240 هست تو بازار
بالاتر و پایین باشه قیمت مشکوکه

در مورد بقیه سوالاتت باید بگم که بهترین منبع قسمت سوال و جواب خود سایت بازی‌سنتر هست که هم درمورد آپدیت و lt و پک‌های آرکید و الیت توضح داده

سلام
دوستان من امروز دلو زدم به دریا و کنسول رو وصل کدم به لایو اما دیسکی تو دستگاه نزاشتم وو تا حالا از وقتی که وصل کردم اصلا از driver استفاده نکردم.
حالا یه سوال من که شک داشتم LT دارم یا نه الان که به لایو وصل کردم و کلی دمو هم دانلود کردم..الان LT نصب هست که BAN نشدم دیگه؟؟؟
یعنی امکانش هست که LT نداشته باشه و وقتی که حتی دیسکی که سلتش چک شده باشه رو هم بزارم بعد گیر بده ؟؟(منظورم الان هست که هنوز BAN WAVE شروع نشده؟؟

سلام
دوستان من امروز دلو زدم به دریا و کنسول رو وصل کدم به لایو اما دیسکی تو دستگاه نزاشتم وو تا حالا از وقتی که وصل کردم اصلا از driver استفاده نکردم.
حالا یه سوال من که شک داشتم LT دارم یا نه الان که به لایو وصل کردم و کلی دمو هم دانلود کردم..الان LT نصب هست که BAN نشدم دیگه؟؟؟
یعنی امکانش هست که LT نداشته باشه و وقتی که حتی دیسکی که سلتش چک شده باشه رو هم بزارم بعد گیر بده ؟؟(منظورم الان هست که هنوز BAN WAVE شروع نشده؟؟
نه اگه LT نبود که درجا بن میشدی !! :d

سلام
نخیر -حرف دوستان درست نیست- یکی از رفیقای من همچنان با 1و61 داره تو لایو بازی میکنه:دی:))
الان کسی بن نمیشه- فعلا نشونه گذاری میشید-بعدا بنتون میکنن:دی8-}

سلام

نخیر -حرف دوستان درست نیست- یکی از رفیقای من همچنان با 1و61 داره تو لایو بازی میکنه:دی:))
الان کسی بن نمیشه- فعلا نشونه گذاری میشید-بعدا بنتون میکنن:دی8-}

:-ss:-ss
~x(~x(
:-s:-s

اجبااااا
کم کم دارم چت می کنم.
اصلا من برم این شونصد تا دموییی که دانلود کردم رو بازی کنم:d

ممنون

سلام.
من 2 روز پیش یه 360 نسخه elite گرفتم ولی یه سری مشکل دارم باهاش

وقتی 360 رو با کابل vga وصل میکنم به مانیتور، تصویر سایه داره. اینجا میگن برای همه همین طوریه (پس اصلا چرا کابلشو تولید می کنن؟)

وصلش می کنم به تلویزیون های قدیمی چون وضوحش پایین (1024x768) و اینچش بالاست نوشته ها تار و ریز هستن.هیچ Hint و Subtitle ی قابل خوندن نیست

با کابل HDMI وصلش می کنم به LCD Full HD و با وضوح 1080p تنظیمش میکنم ولی تصویر مثل عکسی که هفتاد بار روش زوم کنیم شطرنجی و پیکسل پیکسله. انگار اون بازی (Gears of war 2) این وضوح رو ساپورت نمیکنه. یه کم از تلویزیون فاصله می گیرم، این مشکل از دیدم پنهان میشه ولی ایندفعه به دلیل فاصله بازم نوشته ها قابل خوندن نیستن

چی کار کنم پس من؟ اعصابم خورده :ontopic:

حالا همه اینها به کنار، من برای اتصالش به مانیتورم که قفط vga داره این کابل رو گرفتم:

images

مشکل اینجاست که این کابل این یکی سرش که وصل میشه به 360 یه دکمه داره که باید تنظیمش کنی روی یکی از دو حالت vga و av . یعنی فقط میشه از یکیشون استفاده کرد. برای همین موقع اتصال به vga مانیتور من هیچ صدایی ندارم.

سلام.
من 2 روز پیش یه 360 نسخه elite گرفتم ولی یه سری مشکل دارم باهاش

وقتی 360 رو با کابل vga وصل میکنم به مانیتور، تصویر سایه داره. اینجا میگن برای همه همین طوریه (پس اصلا چرا کابلشو تولید می کنن؟)

وصلش می کنم به تلویزیون های قدیمی چون وضوحش پایین (1024x768) و اینچش بالاست نوشته ها تار و ریز هستن.هیچ Hint و Subtitle ی قابل خوندن نیست

با کابل HDMI وصلش می کنم به LCD Full HD و با وضوح 1080p تنظیمش میکنم ولی تصویر مثل عکسی که هفتاد بار روش زوم کنیم شطرنجی و پیکسل پیکسله. انگار اون بازی (Gears of war 2) این وضوح رو ساپورت نمیکنه. یه کم از تلویزیون فاصله می گیرم، این مشکل از دیدم پنهان میشه ولی ایندفعه به دلیل فاصله بازم نوشته ها قابل خوندن نیستن

چی کار کنم پس من؟ اعصابم خورده :ontopic:

حالا همه اینها به کنار، من برای اتصالش به مانیتورم که قفط vga داره این کابل رو گرفتم:

images

مشکل اینجاست که این کابل این یکی سرش که وصل میشه به 360 یه دکمه داره که باید تنظیمش کنی روی یکی از دو حالت vga و av . یعنی فقط میشه از یکیشون استفاده کرد. برای همین موقع اتصال به vga مانیتور من هیچ صدایی ندارم.
واسه مانیتور من زیاد سایه نداشت کم بود . این مشکل واسه اینه که کابل های موجود تو بازار تقلبی هست.
Gears 2 هم 1080i رو نهایت ساپورت می کنه
واسه صدا هم . کابل سفید و قرمز رو بزن به اسپیکر صدا میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or