راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نخیر -حرف دوستان درست نیست- یکی از رفیقای من همچنان با 1و61 داره تو لایو بازی میکنه:دی:))
الان کسی بن نمیشه- فعلا نشونه گذاری میشید-بعدا بنتون میکنن:دی8-}

میگم کاپیتان الان نشونه گذاری میکنن بازی هایی که استیلث نباشن اما فوقش تا هفته بعد بن میشن
فک کنم اقا B3HDAD هم بخاطره این که بازیش استیلث نبود بن شد
بن ویو ها اصولا ماله یه مشکل کلیه (مثلا میتونه مثل ban wave 2007 از مشکل دیسک ها باشه ) تا وقتی مشکل رو پیداش نکردن درجا بن می کنن !

سلام به همگی
برای خرید XBOX صبر کنم تا SLIM بیاد یا XBOX 360 SUPER ELITE بگیرم؟
و این که قیمت هر کدوم چقدری هست؟

ممنون

خوب این که هنوز معلوم نیستش کپی خور میشه یا نه . که به نظر من میشه . اما اگه عجله ای نداری صبر کن.
من قیمت اسلیمشو از یه سایت پرسیدم گفتن 420 هزار تومن ولی فکر نکنم زیاد تو مغازه ها پیدا شه .

درود دوستان عزیز

من تازه عضو شدم....

می خوام Xbox 360 بگیرم !

و چندتا سوال دارم .

میشه تمام تفاوت های Xbox 360 Arcade با Xbox 360 Elite بهم بگین !

آیا اگه برای Xbox 360 Arcade هارد دیسک اکسترنال معمولی بگیرم می تونم توش بازی نصب کنم ؟

و اینکه از نظر گرم شدن با هم دیگه فرق داران یا نه ؟

درود دوستان عزیز

من تازه عضو شدم....

می خوام Xbox 360 بگیرم !

و چندتا سوال دارم .

میشه تمام تفاوت های Xbox 360 Arcade با Xbox 360 Elite بهم بگین !

آیا اگه برای Xbox 360 Arcade هارد دیسک اکسترنال معمولی بگیرم می تونم توش بازی نصب کنم ؟

و اینکه از نظر گرم شدن با هم دیگه فرق داران یا نه ؟

سلام.
کنسول های الیت و ارکید هیچ فرقی از نظر سخت افزاری با هم ندارند و فقط در لوازم جانبی متفاوتند. الیت دارای هارد 120 گیگ - هدفون لایو - کابل hdmi میباشد که آرکید آنها را ندارد.
در ضمن آرکید سفید ولی الیت مشکی رنگ است.
اما سوال دوم شما... به نظر من هارد 60 یا 120 مخصوص xbox بخرید بهتره چون هارد اکسترنال با هر ظرفیتی هم که باشه فقط 16 گیگ قابل استفاده است.
موفق باشید.

سلام.
کنسول های الیت و ارکید هیچ فرقی از نظر سخت افزاری با هم ندارند و فقط در لوازم جانبی متفاوتند. الیت دارای هارد 120 گیگ - هدفون لایو - کابل hdmi میباشد که آرکید آنها را ندارد.
در ضمن آرکید سفید ولی الیت مشکی رنگ است.
اما سوال دوم شما... به نظر من هارد 60 یا 120 مخصوص xbox بخرید بهتره چون هارد اکسترنال با هر ظرفیتی هم که باشه فقط 16 گیگ قابل استفاده است.
موفق باشید.
البته توضیحات یکم اصلاحات نیاز داره:d
چون دیگه برای الیت کابل HDMI نمیزنن.و از هارد اکسترنال میشه چندین ظرفیت 16 گیگ با روشی که در همین سایت توضیح داده شده درست کرد و بازیهای زیادی رو نصب کرد.

سپاس از هر 2 دوست عزیز :)

فقط 2 سوال دیگه

برای خرید Xbox 360 Arcade چه نکاتی باید رعایت کنم ؟ یعنی باید به چه چیزهای دقت کنم ؟
و اینکه بهترین مکان در تهران برای خرید Xbox 360 Arcade کجاست ؟ فروشگاه هم منصف باشه و هم دستگاه سالم و مطمئن بهم بده !

سپاس از هر 2 دوست عزیز :)

فقط 2 سوال دیگه

برای خرید Xbox 360 Arcade چه نکاتی باید رعایت کنم ؟ یعنی باید به چه چیزهای دقت کنم ؟
و اینکه بهترین مکان در تهران برای خرید Xbox 360 Arcade کجاست ؟ فروشگاه هم منصف باشه و هم دستگاه سالم و مطمئن بهم بده !
1. برد دستگاهتون جاسپر باشه . یعنی بالای کلمه 12,1A 5V دقیقا بالای made in china نوشته شده باشه.
2.درایو رو چک کنید : اگر فیس پلیت رو بردارید سمت راست پایین سینی درایو با محفظه ای با سیم رنگی مواجه میشوید. اگر: سیم زرد باشه درایو Lite-On سفید BenQ قرمز و مشکی Samsung سیمی وجود نداشت Hitachi . بهترین Lite-On هست.
بقیه موارد مثل دسته بازی و... را هم خودتون به راحتی تست میکنید ...;)
به نظر من بهترین فروشگاه فروشگاه حقیقت هستش این هم شماره فروشنده منصفش آقا میثم : 09355211480 .
موفق باشید.:)

اگر Xbox 360 توی تهران 350-470 تومن همین الان موجود باشه میخریدید؟

تامل نمیکردم
نمیخریدم
فعلان پول کافی ندارم

سلام من یXBOX 360 ARCADE با آپدیت درایو I XTREM LT 1.1 با درایو LIT-ON دارم داشبوردش هم آپدیت شده با دسته اصلی و تمام لوازم .تاریخ تولیدش هم 2010/2 است و آکبند هست سر جمع 5 ساعت بازی باش نکردم خودم 285000 خریدم با یه بازی 250000 میفروشم فوری فروشی .
09363034735 عابدی 89/5/14

1. برد دستگاهتون جاسپر باشه . یعنی بالای کلمه 12,1A 5V دقیقا بالای made in china نوشته شده باشه.
2.درایو رو چک کنید : اگر فیس پلیت رو بردارید سمت راست پایین سینی درایو با محفظه ای با سیم رنگی مواجه میشوید. اگر: سیم زرد باشه درایو Lite-On سفید BenQ قرمز و مشکی Samsung سیمی وجود نداشت Hitachi . بهترین Lite-On هست.
بقیه موارد مثل دسته بازی و... را هم خودتون به راحتی تست میکنید ...;)
به نظر من بهترین فروشگاه فروشگاه حقیقت هستش این هم شماره فروشنده منصفش آقا میثم : 09355211480 .
موفق باشید.:)

hmmm#:-s

خیلی سخت شد که !!!

گارانتی چی ؟ آیا اینا اصلاً گارانتی دارن یا نه ؟ گارانتی اصلی چیه ؟
نظرتون درمورد فروشگاه های پاساژ پایتخت چیه؟

باز کردن فیس پلیت که مثل باز کردن دره رانی میمونه .ناخونت رو بنداز زیرش و بکش باز میشه!
کلا گارانتی نداره.ولی بعضی مغازه ها بعد تعمیر یا کولینگ یه گارانتی شخصی هم میکنن که بدرد نمیخوره.
از مغازه های شناخته شده بخر .قیمت که مشخص هست سر قیمت سرت کلاه نره.همین طور دسته قلابی و شرکتی بهت ندن. چون بعضی ها دسته رو عوض میکنن

حالا یه سوال دارم.اگر بخوام قاب دوتا کنسول رو عوض کنم که یکیشون جاسپر و یکیشون فالکون هست مشکلی نداره .منظورم قسمت ورودی برق هست.سایزشون به هم میخوره؟

hmmm#:-s

خیلی سخت شد که !!!

گارانتی که هیچی
بیخیال کلا
برای خرید هم میثم صیام بهترینه
آک را خودت باز می‌کنی و جلوی خودت کپی خور می‌کنه
کاملا مطمئن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or