تاریخ ساخت - برد جسپر باشه - دستگاه دست دوم بهت نندازه - اگر هم میخوای بهت یه نفر را معرفی کنم که مطمئن باشه - اسمش میثمهسلام من میخوام مدل آرکید جاسپر بخرم و تقریبا هیچ گونه اطلاعاتی ندارم؟
موقع خرید چه چیزهایی رو از فروشنده بپرسم ؟
الان قیمت چنده؟
جریان آپدیتا چیه ؟
lt یه؟
خود آرکید داخل پکس چیا هست؟
و....
در کل یه توضیح کلی میدید
فرض کنید ببو گلابی هستم. :d
نه اگه LT نبود که درجا بن میشدی !! :dسلام
دوستان من امروز دلو زدم به دریا و کنسول رو وصل کدم به لایو اما دیسکی تو دستگاه نزاشتم وو تا حالا از وقتی که وصل کردم اصلا از driver استفاده نکردم.
حالا یه سوال من که شک داشتم LT دارم یا نه الان که به لایو وصل کردم و کلی دمو هم دانلود کردم..الان LT نصب هست که BAN نشدم دیگه؟؟؟
یعنی امکانش هست که LT نداشته باشه و وقتی که حتی دیسکی که سلتش چک شده باشه رو هم بزارم بعد گیر بده ؟؟(منظورم الان هست که هنوز BAN WAVE شروع نشده؟؟
نخیر -حرف دوستان درست نیست- یکی از رفیقای من همچنان با 1و61 داره تو لایو بازی میکنهسلام
دوستان من امروز دلو زدم به دریا و کنسول رو وصل کدم به لایو اما دیسکی تو دستگاه نزاشتم وو تا حالا از وقتی که وصل کردم اصلا از driver استفاده نکردم.
حالا یه سوال من که شک داشتم LT دارم یا نه الان که به لایو وصل کردم و کلی دمو هم دانلود کردم..الان LT نصب هست که BAN نشدم دیگه؟؟؟
یعنی امکانش هست که LT نداشته باشه و وقتی که حتی دیسکی که سلتش چک شده باشه رو هم بزارم بعد گیر بده ؟؟(منظورم الان هست که هنوز BAN WAVE شروع نشده؟؟

سلام
نخیر -حرف دوستان درست نیست- یکی از رفیقای من همچنان با 1و61 داره تو لایو بازی میکنه
الان کسی بن نمیشه- فعلا نشونه گذاری میشید-بعدا بنتون میکنن![]()
s
s

ntopic:
واسه مانیتور من زیاد سایه نداشت کم بود . این مشکل واسه اینه که کابل های موجود تو بازار تقلبی هست.سلام.
من 2 روز پیش یه 360 نسخه elite گرفتم ولی یه سری مشکل دارم باهاش
وقتی 360 رو با کابل vga وصل میکنم به مانیتور، تصویر سایه داره. اینجا میگن برای همه همین طوریه (پس اصلا چرا کابلشو تولید می کنن؟)
وصلش می کنم به تلویزیون های قدیمی چون وضوحش پایین (1024x768) و اینچش بالاست نوشته ها تار و ریز هستن.هیچ Hint و Subtitle ی قابل خوندن نیست
با کابل HDMI وصلش می کنم به LCD Full HD و با وضوح 1080p تنظیمش میکنم ولی تصویر مثل عکسی که هفتاد بار روش زوم کنیم شطرنجی و پیکسل پیکسله. انگار اون بازی (Gears of war 2) این وضوح رو ساپورت نمیکنه. یه کم از تلویزیون فاصله می گیرم، این مشکل از دیدم پنهان میشه ولی ایندفعه به دلیل فاصله بازم نوشته ها قابل خوندن نیستن
چی کار کنم پس من؟ اعصابم خوردهntopic:
حالا همه اینها به کنار، من برای اتصالش به مانیتورم که قفط vga داره این کابل رو گرفتم:
![]()
مشکل اینجاست که این کابل این یکی سرش که وصل میشه به 360 یه دکمه داره که باید تنظیمش کنی روی یکی از دو حالت vga و av . یعنی فقط میشه از یکیشون استفاده کرد. برای همین موقع اتصال به vga مانیتور من هیچ صدایی ندارم.
نخیر -حرف دوستان درست نیست- یکی از رفیقای من همچنان با 1و61 داره تو لایو بازی میکنه
الان کسی بن نمیشه- فعلا نشونه گذاری میشید-بعدا بنتون میکنن![]()
سلام به همگی
برای خرید XBOX صبر کنم تا SLIM بیاد یا XBOX 360 SUPER ELITE بگیرم؟
و این که قیمت هر کدوم چقدری هست؟
ممنون
اگر میخوای به لایو وصل شی هارد ارجینال بخر و اگر نه هارد اکسترنال به صرفه ترهمن يه آركيد گرفتم ميخوام هارد هم بگيرم هارد خود 360 رو بگيرم يا ميتونم هارد اكسترنال معمولي هم بگيرم كدوم رو تائيد مي كنيد؟