dani8gb
کاربر سایت
منم چند تا تریال داره + دمو قابل بازی از FIFA STREET 3 ,PGR 4 + یه بازی فول به نامه HEXIC HDمن که دستگاه رو آکبند گرفتم فقط چند تا تریال بود برام همین. حالا دیگه نمیدونم کار کی بوده
منم چند تا تریال داره + دمو قابل بازی از FIFA STREET 3 ,PGR 4 + یه بازی فول به نامه HEXIC HDمن که دستگاه رو آکبند گرفتم فقط چند تا تریال بود برام همین. حالا دیگه نمیدونم کار کی بوده
کیج شدم:confused:اگه میخوای شماره میثم قربانی رو بهت میدم- 8 میگیره ولی کارش عالیه-ادم خیلی گلیه
اگه خواستی PMبده - توی پاساژ کامپیوتری رضا هستش
- مشکلی پیش نمیاد برای LT - اگه داشته باشه،موقع ریختن ،کر کنم بفهمه
: ((:برو Live زیاد وسواس بخرج نده اگه از دیسکی که داخل درایوت هست اطمینان نداری دیسک رو از داخل دستگاه بردار بعد برو مشکلی پیش نمیاد :dکیج شدم:confused:
زنگ زدم به فروشنده میگه که LT داره ...اما موندم وصل کنم لایو یا نه: ((:
اقا برا کسایی که از PC وصل میکنن و اینترنتشون شیر هست با 360 برنامه ایی نیومده که سنت رو رسیو رو از 360 هیلتر کنه و مانع بشه و اطلاعات رو ویرایش کنه و نزاره تشخیص بدن؟؟؟
یه تاپیک هم خوندم باسه اینکه LT هست یا نه اما تو 360 بخای کوچکترین کاری کنی باید کنسول رو باز کنی :d بعد شاید بازش کردم اما نتونم ببیندم :d :d :d :d :d
درسته داداش. به نظرم هیچ کدومشون ارزش ندارن جز hexic hd.منم چند تا تریال داره + دمو قابل بازی از FIFA STREET 3 ,PGR 4 + یه بازی فول به نامه HEXIC HD
درسته داداش. به نظرم هیچ کدومشون ارزش ندارن جز hexic hd.
برای لایو هم وصل شو. موقع بن ویو هم وصل نشو.
بعد اگه مایکرو کنسولتو بن کرد بگو گور بابای لایو. بشین آفلاین بازی کن با 360 و با ps3 آنلاین:d
:d:d:d:dبرو Live زیاد وسواس بخرج نده اگه از دیسکی که داخل درایوت هست اطمینان نداری دیسک رو از داخل دستگاه بردار بعد برو مشکلی پیش نمیاد :d
ایناش رو باید بری بیرون بپرسی یا از اونایی که بازی میزنن-هیچ کس هم قیمت کفش رو بهت نمیدهدوستان شاید اینجا جاش نباشه اما نیاز به مشاوره دارم![]()
میخوام بزنم تو کار بازی 360 زدن و پخش کردن بین چن تا مغازه
بودجه احتمالا جوره
فقط باید چن تا رایتر بخرم که هفته ای حدودا 200 تا بازی بدم بیرون ؟
چن تا پرینتر لازمه ؟
دی وی دی 9 بصورت عمده 200 300 تا چن میشه حدودا ؟
هر کی اینکارس بهم پخ بزنه چون کسیو نمی شناختم مجبور شدم تو یه تاپیک جامع بزنم ببخشید دیگه![]()
100% همین کار رو بکن-Ok
ممنون :biggrin1:
پس برم از صاحب مغازه ها بپرسم دیگه
ایناش رو باید بری بیرون بپرسی یا از اونایی که بازی میزنن-هیچ کس هم قیمت کفش رو بهت نمیده
دوستان شاید اینجا جاش نباشه اما نیاز به مشاوره دارم![]()
بودجه احتمالا جوره
چن تا پرینتر لازمه ؟
هر کی اینکارس بهم پخ بزنه چون کسیو نمی شناختم مجبور شدم تو یه تاپیک جامع بزنم ببخشید دیگه![]()
2 تا داپلیکیتور 1 به 11 بگیر هرچقدر که میخوای رایت کن !دوستان شاید اینجا جاش نباشه اما نیاز به مشاوره دارم :biggrin1:
بودجه احتمالا جوره
چن تا پرینتر لازمه ؟
هر کی اینکارس بهم پخ بزنه چون کسیو نمی شناختم مجبور شدم تو یه تاپیک جامع بزنم ببخشید دیگه :biggrin1:
اون دیویدی 5 هست این قیمت . دی وی دی 9 واسه 360 زیر 500 پرینتبل گیر نمیاد2
واسه DVD هم قیمت معمولی Princo رو دارم قرمزش دونه 150 ( اگه اشتباه نکنم )