راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این صدا های درایو عادیه
ممنون
------------
اقا یه مشکل اصاصی پیدا کردم:(
من با سیم hdmi به مانیتور وصل می کنم کنسول هام رو (ps3 , x360)
و صدا رو به وسله کابل av خود دستگاه میگیرم و به اسپیکرم وصل میکنم و بیدون هیچ مشکلی صدا دارم.(در ps3(
اما کابل Av رو که وصل میکنم نمی تونم hdmi رو وصل کنم و برعکس!!!!!حالا باسه صدا چی کار باید بکنم؟؟
اجبا گرفتن جایه این 2 تا کابل رو گذاشتن زیر هم :(
راهی هست؟؟

ممنون
------------
اقا یه مشکل اصاصی پیدا کردم:(
من با سیم hdmi به مانیتور وصل می کنم کنسول هام رو (ps3 , x360)
و صدا رو به وسله کابل av خود دستگاه میگیرم و به اسپیکرم وصل میکنم و بیدون هیچ مشکلی صدا دارم.(در ps3(
اما کابل Av رو که وصل میکنم نمی تونم hdmi رو وصل کنم و برعکس!!!!!حالا باسه صدا چی کار باید بکنم؟؟
اجبا گرفتن جایه این 2 تا کابل رو گذاشتن زیر هم :(
راهی هست؟؟
به خاطر اینکه قدیما کابل تبدیل بود- الانم هست منتها تو ایران نیست(کابل تبدیل صدا)
حالا یه روش بهت یاد میدم بری حالش رو ببری-100% تست شده و عملی:دی

مواد لازم-
کابل AV کنسول x360
یک عدد لنت برق
یک عدد اره(چاقو خودمون):دی
قاب اون قسمت که به پشت 360 میخوره رو از پهلو باز کن(فشار بیار،چون با چسپ چسبیده،یه نمه سخت باز میشه!
وقتی قاب دورش رو باز کردی. لنت برق(چسب برق خودمون) رو حسابی در قسمت بالایی اون کابل بپیچ( فقط اون قسمتی بپیچ که زیر قاب بوده ها:دی باقیش رو باید فرو کنی به کنسول)
خلاصه،حسابی چسب پیچش کن که نویز و اتصالی و ... نداشته باشه.سر سیم هم بپیچ که کنده نشده و اتصالی نکنه.

بعدش کابل HDMI رو بزن بقلش،لذتش رو ببر:دی

راستی بازی ها رو حتما تو درایوت نصب کنا!!! اینطوری درایو صدا نمیده،لنز ضعیف نمیشه،کنسول کمتر داغ میکنه و ...

به خاطر اینکه قدیما کابل تبدیل بود- الانم هست منتها تو ایران نیست(کابل تبدیل صدا)
حالا یه روش بهت یاد میدم بری حالش رو ببری-100% تست شده و عملی:دی

مواد لازم-
کابل AV کنسول x360
یک عدد لنت برق
یک عدد اره(چاقو خودمون):دی
قاب اون قسمت که به پشت 360 میخوره رو از پهلو باز کن(فشار بیار،چون با چسپ چسبیده،یه نمه سخت باز میشه!
وقتی قاب دورش رو باز کردی. لنت برق(چسب برق خودمون) رو حسابی در قسمت بالایی اون کابل بپیچ( فقط اون قسمتی بپیچ که زیر قاب بوده ها:دی باقیش رو باید فرو کنی به کنسول)
خلاصه،حسابی چسب پیچش کن که نویز و اتصالی و ... نداشته باشه.سر سیم هم بپیچ که کنده نشده و اتصالی نکنه.

بعدش کابل HDMI رو بزن بقلش،لذتش رو ببر:دی

راستی بازی ها رو حتما تو درایوت نصب کنا!!! اینطوری درایو صدا نمیده،لنز ضعیف نمیشه،کنسول کمتر داغ میکنه و ...
ممنون یه تست میزنم :d
راه الان یخ بازی بیشتر ندارم اونم ریختم رو هارد .
فقط این برامس سوالهه؟؟؟
و اینکه همه elite ها چند تا دمو تریال و چند تا تریلر تو هاردشون هست؟؟؟؟
؟؟
اخه تو هاردم چند تا تریال و یه بازی فول بود و تو قسمت ویدو هم چند تا ویدو از pes 2008 و ...(:d)
میخوام بدونم توش هست به لطف ms یا اینکه یه لطف بی لطفی از فروشنده بوده؟؟:d

بازم ممنون

ممنون یه تست میزنم :d
راه الان یخ بازی بیشتر ندارم اونم ریختم رو هارد .
فقط این برامس سوالهه؟؟؟

؟؟
اخه تو هاردم چند تا تریال و یه بازی فول بود و تو قسمت ویدو هم چند تا ویدو از pes 2008 و ...(:d)
میخوام بدونم توش هست به لطف ms یا اینکه یه لطف بی لطفی از فروشنده بوده؟؟:d

بازم ممنون

من که دستگاه رو آکبند گرفتم فقط چند تا تریال بود برام همین. حالا دیگه نمیدونم کار کی بوده

اگه میخوای شماره میثم قربانی رو بهت میدم- 8 میگیره ولی کارش عالیه-ادم خیلی گلیه:x
اگه خواستی PMبده - توی پاساژ کامپیوتری رضا هستش

- مشکلی پیش نمیاد برای LT - اگه داشته باشه،موقع ریختن ،کر کنم بفهمه
کیج شدم:confused:
زنگ زدم به فروشنده میگه که LT داره ...اما موندم وصل کنم لایو یا نه :(: ((:
اقا برا کسایی که از PC وصل میکنن و اینترنتشون شیر هست با 360 برنامه ایی نیومده که سنت رو رسیو رو از 360 هیلتر کنه و مانع بشه و اطلاعات رو ویرایش کنه و نزاره تشخیص بدن؟؟؟
یه تاپیک هم خوندم باسه اینکه LT هست یا نه اما تو 360 بخای کوچکترین کاری کنی باید کنسول رو باز کنی :d بعد شاید بازش کردم اما نتونم ببیندم :d :d :d :d :d

کیج شدم:confused:
زنگ زدم به فروشنده میگه که LT داره ...اما موندم وصل کنم لایو یا نه :(: ((:
اقا برا کسایی که از PC وصل میکنن و اینترنتشون شیر هست با 360 برنامه ایی نیومده که سنت رو رسیو رو از 360 هیلتر کنه و مانع بشه و اطلاعات رو ویرایش کنه و نزاره تشخیص بدن؟؟؟
یه تاپیک هم خوندم باسه اینکه LT هست یا نه اما تو 360 بخای کوچکترین کاری کنی باید کنسول رو باز کنی :d بعد شاید بازش کردم اما نتونم ببیندم :d :d :d :d :d
برو Live زیاد وسواس بخرج نده اگه از دیسکی که داخل درایوت هست اطمینان نداری دیسک رو از داخل دستگاه بردار بعد برو مشکلی پیش نمیاد :d

منم چند تا تریال داره + دمو قابل بازی از FIFA STREET 3 ,PGR 4 + یه بازی فول به نامه HEXIC HD
درسته داداش. به نظرم هیچ کدومشون ارزش ندارن جز hexic hd.
برای لایو هم وصل شو. موقع بن ویو هم وصل نشو.
بعد اگه مایکرو کنسولتو بن کرد بگو گور بابای لایو. بشین آفلاین بازی کن با 360 و با ps3 آنلاین:d

درسته داداش. به نظرم هیچ کدومشون ارزش ندارن جز hexic hd.
برای لایو هم وصل شو. موقع بن ویو هم وصل نشو.
بعد اگه مایکرو کنسولتو بن کرد بگو گور بابای لایو. بشین آفلاین بازی کن با 360 و با ps3 آنلاین:d

برو Live زیاد وسواس بخرج نده اگه از دیسکی که داخل درایوت هست اطمینان نداری دیسک رو از داخل دستگاه بردار بعد برو مشکلی پیش نمیاد :d
:d:d:d:d
ممنون
برم کارت شبکه بخرم تا وصل کنم :d

سلام من میخوام Xbox 360 elite بگیرم.........
از کجا بخرم بهتره؟؟
دسته مشکی بدون سیم ارجینال میگن تو بازار نیست ، کجا داره؟
باتریهای دسته رو چیکار کنم؟؟
بازی از کجا بخرم به نظرتون ( هم کیفیت دیسکاش خوب باشه ، هم قیمت خوب ، هم کاور داشته باشه)

خدا رو شکر باز این بخش راه افتاد،گفتیم کنکور میدیم میایم به دوستان کمک میکنیم،دعامون کنن- تاپیک تعطیل شد:دی
-اگه جایی برای خرید خواستی -تو PMبگو بهت معرفی کنم- معتبر (میثم صیام رو میگم،اگه میشناسی)

در مورد باتری اینجا توضیح دادم،بهترین چیزی که خریدم همین بوده-جدا عالیه

کلا دسته اورجینال گیر نمیاد!!!مگر اینکه 70 تومن بدی- با رابط وایرلسش رو بخری که MSبرای PC عرضه کرده-

دوستان شاید اینجا جاش نباشه اما نیاز به مشاوره دارم :دی
میخوام بزنم تو کار بازی 360 زدن و پخش کردن بین چن تا مغازه
بودجه احتمالا جوره
فقط باید چن تا رایتر بخرم که هفته ای حدودا 200 تا بازی بدم بیرون ؟
چن تا پرینتر لازمه ؟
دی وی دی 9 بصورت عمده 200 300 تا چن میشه حدودا ؟
هر کی اینکارس بهم پخ بزنه چون کسیو نمی شناختم مجبور شدم تو یه تاپیک جامع بزنم ببخشید دیگه :دی

بودجه احتمالا جوره
چن تا پرینتر لازمه ؟
هر کی اینکارس بهم پخ بزنه چون کسیو نمی شناختم مجبور شدم تو یه تاپیک جامع بزنم ببخشید دیگه :دی
ایناش رو باید بری بیرون بپرسی یا از اونایی که بازی میزنن-هیچ کس هم قیمت کفش رو بهت نمیده

Ok
ممنون :biggrin1:
پس برم از صاحب مغازه ها بپرسم دیگه
100% همین کار رو بکن-

در ضمن- در مورد نوع رایتر هم بیشتر تحقیق کن،چون بعضی راتر ها سوخت زیاد میدن!

آخرین ویرایش:
بودجه احتمالا جوره
چن تا پرینتر لازمه ؟

200/7 = 28
یعنی باید روزانه 28 تا بازی رایت کنی
خوب هر بازی 30 دقیقه رایتش طول می کشه
با 3 تا هم فکر کنم کارت واسه شروع راه بیفته یعنی ساعتی 6 تا بازی می تونی بزنی
پرینتر هم که یه دونی بایست کافی باشه واسه روزی 28 تا چاپ کاور و دی وی دی
پرینتبل 600 تقریبی باید پات در بیاد .
موفق باشی

• Like
Reactions: Daedalus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن