راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا پک کریسمس درایوش جدید میشه به نظر شما؟ اگه عوض بشه خیلی طول میکشه تا واسش FW بیاد؟ من موندم صبر کنم پک کریسمس رو بگیرم یا همین 360 هایی که الان تو بازاره ! راستی تو همه 360 های j " ریموت کنترل هست ؟
شما اگه همین حالا هم یه 360 بخری هک شدنش 50 50 هست . یعنی یا میشه یا نمیشه چ
:-" :love:

آقا پک کریسمس درایوش جدید میشه به نظر شما؟ اگه عوض بشه خیلی طول میکشه تا واسش FW بیاد؟ من موندم صبر کنم پک کریسمس رو بگیرم یا همین 360 هایی که الان تو بازاره !:confused: راستی تو همه 360 های j " ریموت کنترل هست ؟:love: :love:

بله هست + یک بازی اورجینال FF. به نظر من بگیر

تو 360 J جديداش فكر نكنم باشه تو يك سايتم ديده بودم كه درايو 360 جديد هك نميشن

و پك هاي كريسمس هم هنوز شايعه است كه اين همه چيز اضافه شوده ولي پك هاي Bundle شوده ي ژاپن شايعه نيست

دوست عزیز شما اگر در تهران بودید ما رایگان این کار رو براتون انجام میدیم. به هر حال این کاری نیست که کسی بخواد ازش پول در بیاره ولی در هر صورت اگر خودتون می خواهید این کار رو بکنید این لینکش هست که دوستان لطف کردن آموزش دادن:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2367&page=1
این هم آموزش باز کردن اصولی کنسول هست:
http://www.nextgen.ir/articles/openning x360 case.htm
باز هم اگه سوالی هست در خدمتیم.
با آرزوی موفقیت شما
© NextGen.ir

خيلي ممنون . با ارزوي خوشبختي براي شما.

اقا يه حالگيري از ما شد . از داييم پرسيدم كه xbox360 را چند خريده به من گفت 550 دلار !!!!!!!!!!!1
من شاخ در اوردم وبا كلي بحث سر اين قضيه گفتم كه xbox360 به قيمت 399 دلار هست .
بعد به من گفت تو راست ميگي ولي تو اروپا براي هر وسيله ي برقي 30 درصد ماليات ميگيرند كه وقتي 399 دلار پول ميدي بايد 30 درصد هم ماليات بدي كه ميشه 550 دلار و بالاخره خيلي حالم گرفته هست چون وقتي دارم فكر ميكنم ميبينم تو خود ايران و اونم كپيخور شده 500 هزار تومان برامون اب ميخوره . توف به اين شانس ما حتي ديگه راه بازگشتي نداره چون خريده تموم شده .

Last edited by a moderator:
این xbox360 جدیده همونیه که میگن ساختار cpuش 65 نانومتری و از لحاظ حرارتی هم خیلی بهتر شده؟؟؟
این حرف ماکروسافت هم که میگه این درایو جدیدا هک نمیشن برای ترسوندن هکرهاست و اونها هم بیدی نیستن که با این بادا بلرزن!!!;)

سلام
حق با طاهر هست مثلا این رو نگاه کنید واسه انگلیس هست!

لینک

چیز خاضی اضافه نمیشه فقط مثل اینکه چند تا بازی اضافی روش میدن!

راستی جریان این 360 های مشکی چیه؟؟مثل اینکه میگفتن واسه کریسمس هست
بای

این xbox360 جدیده همونیه که میگن ساختار cpuش 65 نانومتری و از لحاظ حرارتی هم خیلی بهتر شده؟؟؟
360 جدیدی وجود نداره برای کریسمس!!! فقط بعضی از فروشگاه یا کشور ها 360 رو در کریسمس همراه با یک یا دو بازی یا یسری لوازم جانبی ارزان قیمت مثل کیت باتری و ... می فروشن که در هر حال هم هیچ تاثیری برای ایرانی ها نداره.
همش تقصیر این امینه که یسری لینک گذاشته اینجا و کل تاپیک رو به هم ریخت!

سلام بچه ها
امروز داشتم Cod 3 بازی میکردم که بعد از چند دقیقه دستگاه خاموش شد و چراغ های قرمز پایین و سمت راست بالا روشن شد
چند بار ریستارت کردم اما بازم بعد چند دقیقه همونطوری شد
باتری دسته رو هم عوض کردم و باتری نو انداختم بازم درست نشد
چه مرگش شده ؟
:(

اگر چراقهای پایین و چپ بالا روشن شد(قرمز چشمک زد) خود ماکروسافت گفته hardware failure یعنی مشکل در سخت افزار دو حالت داره اگه همه سیم ها رو جدا کردی و دوباره زدی و درست شد که هیچ اگر نه باید نیگاه کنی ببینی که وقتی این ارور رو میده چراغ power چه رنگی هست اگه قرمز هست مشکل از پاور هست و یا برق اگه سبز هست مشکل از خود کنسول هست البته خوشبختانه برای شما مشکل خاصی نبود چون درست شده

مال من هم نارجی هست !
ولی من hdd رو هم دست کاری کردم ولی نشد یعنی باز هم همون ارور 64 رو میره .
کمک کنید :((

شما هارد درایو رو در بیار بعد روشن کن کنسول رو اگه دیگه ارور نداد مال هارد هست

اقا يه حالگيري از ما شد . از داييم پرسيدم كه xbox360 را چند خريده به من گفت 550 دلار !!!!!!!!!!!1
من شاخ در اوردم وبا كلي بحث سر اين قضيه گفتم كه xbox360 به قيمت 399 دلار هست .
بعد به من گفت تو راست ميگي ولي تو اروپا براي هر وسيله ي برقي 30 درصد ماليات ميگيرند كه وقتي 399 دلار پول ميدي بايد 30 درصد هم ماليات بدي كه ميشه 550 دلار و بالاخره خيلي حالم گرفته هست چون وقتي دارم فكر ميكنم ميبينم تو خود ايران و اونم كپيخور شده 500 هزار تومان برامون اب ميخوره . توف به اين شانس ما حتي ديگه راه بازگشتي نداره چون خريده تموم شده .

اگه تو اروپا هست که به یورو باید حساب کنی که 399 یورو هست به پول ما میشه478 هزار تومان
اگه بتونی با حوصله خودت کپی خور کنی بهتر هست

Man Didam , Ona Ghabesh Ham Hast Ama Dige Nemidonam Ke Tehran Mifroshe Ya Na !? Ama
Toye Kharej Hast 14$

Rasti Bebakhshid Ke Finglish Neveshtam
http://www.parseek.com/Keyboard
نه اون که شما میگی که فقط قاب هست و میشه راحت عوض کرد!
ولی یه موقع میگفتن چیزهای اضافی داره میخوام بدونم چیه:blushing:
بای

ولی یه موقع میگفتن چیزهای اضافی داره میخوام بدونم چیه
بای

اشکان که گفت اونا فرقی نمیکنه!

----------
آقایون الان توی تهران کیه که facePlate ها رو در انواع و طرحهای مختلف داشته باشه با قیمت حدود 10-20 تومن!؟

اشکان که گفت اونا فرقی نمیکنه!

----------
آقایون الان توی تهران کیه که facePlate ها رو در انواع و طرحهای مختلف داشته باشه با قیمت حدود 10-20 تومن!؟

شادي ولي قيمت ندارم

راستي بچه ها اين 360 ما ترانس نداره ها جي هم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or