راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان . عزیزان . رفیقای شفیق .
خواهش میکنم اگه اطلاعات شما در باره Xbox 360 و ریجن کنسول { J & PAL & UC } و ........... کمه .به جای زدن پست های اضافی و پرسیدن سئوالات تکراری یه زحمتی بدید به خودتون از و 50 یا 60 صفحه قبل رو بخونید تا این جا . قول میدم جواب سئوالات خودتون رو پیدا میکنید که هیچ خیلی چیز های دیگه هم دست گیرتون میشه
پیروز باشید

بچه ها همان طور که گفتم تا1و2 روز دیگه 360 میگیرم اگه میشه درباره ی بسته بندی و چگونگی دسگاه توضیح دهید و این که 360 رو می خواهم از یگانه بگیرم ایا بگم با پیک فرستد؟ یا خودم برم اونجا ازش بگیرم؟ بچه ها به نظر شما یگانه خوبه؟ کمک کنین بچه ها به امید assassin s greed
اولا از هرکی دلت میخواد بگیری بگیر . ولی با پیک نگیر . چون ممکنه که کنسول تا برسه به دستت فاتحهش خونده شده باشه .

دوما . Assassens Creed .

سوما . کلی مغازه هست . چرا گیر دادی به یگانه . { مدیران گرامی توهین نکردم ها } اگه خواستی PM بده یه فروشگاه توپ بهت معرفی کنم .

آخرین ویرایش:
چند تا نکته است در باره استفاده کردن از کنسول Xbox3600 که خواهش می کنم رعایت کنید . تا به عمر کنسول گرون قیمت شما افزوده بشه .{ با اجازه بزرگ ترها . آقا طاهر و ...}

1. کنسول رو داخل میز TV یا هر جای که تنگ و هوا خورش کم باشه قرار ندید

2.میز عسلی بهترین وسیله برای گذاشتن کنسول هست .

3. سعی کنید کنسول رو افقی بزارید.

4. با استفاده از چهار تکه .سنگ . چوب. چوب پنبه .{ یا هر چیز دیگه ای } که 100% باید یک اندازه بریده شده باشند زیر کنسول قرار دهید { زیر چهار تا پایه سیاه رنگ }
این کار باعث میشه کنسول از سطحی که روش قرار داره بالا تر بره و همین طور شیار های هواکش کنسول جای بیشتری برای این کار داشته باشن .

5. از بازی های کپی مالزی به هیچ وجه استفاده نکنید

6. از دکمه Eject برای روشن شدن کنسول استفاده نکنید .

7. تا قبل از اینکه کنسول وارد داشبورد نشده کاری انجام ندید .

8. به جای استفاده و اهمیت دادن به بازی های شابلون دار و .... به فکر استفاده از بازی های با کیفیت باشید .

9. بعد از چند ساعت بازی کردن کنسول رو جابجا نکنید .

10. در برخورد با هر Error ی حول نکنید .1. فورا کنسول رو خاموش کنید . 2. کابل تصور متصل به کنسول رو چک کنید .3. کابل AV متصل به TV رو چک کنید.4. از اینکه HDD درست در سر جای خود هست اطمینان حاصل کنید . بعد از چند دقیقه مجدد کنسول رو روشن کنید .

پیروز باشید

سلام

یکدفعه بگین یه Rack اختصاصی server، با UPS و باقی مخلفات بخرین و بزارینش توش ...
این چه وضعیه
مگه رآکتور هسته ایه که باید این کارهارو براش کرد ؟؟؟

البته عطف به راهنمایی های شما میشه به این نتیجه رسید که این کنسول هنوز از اشکالات حرارتی رنج می بره، نتیجه اینکه چه خوب شد که مایکروسافت بجای 360، تصمیم به ساخت Laptop نگرفت. وگرنه حتماً اونم باید در حین استفاده زیرش 3 تا پاره آجر قرار می دادیم، بعد مثلاً توی پرواز تهران - کیش بعد از یکساعت استفاده، برای اینکه به لپ تاپمون صدمه نرسه 5 ساعت سرجامون می نشستیم و از هواپیما پیاده نمی شدیم و نهایتاً هم وقتی از نظر حرارتی به Sublimation Point :cheesygri می رسید، باید بکمک نیتروژن مایع اقدام به سرد کردنش می کردیم ... :)

سلام
دوستان من كنسولم رو افقي قرار دادم و دقيقا بر عكسه كارهايي كه osos عزيز گفتن رو انجام ميدم(از برعكس يعني بعضي هاشو گوش ندادن :دي.مثلا با eject سيستم رو روشن ميكنم و قبله ساين اين هم بيچارش ميكنم):biggrin1: (تازه 360 من جلوي شومينه ي اتاقمه:) )
اصلا گرم نميكنه.
ولي فنش همچين بي صدا هم نيستش.
كلا مشكلي نداره(براي من)

آخرین ویرایش:
البته عطف به راهنمایی های شما میشه به این نتیجه رسید که این کنسول هنوز از اشکالات حرارتی رنج می بره،
البته یه سری سوسول بازی و احتیاط های زیادی هم این وسط صورت می گیره بعضی اوقات:cheesygri

من کنسولم تو این حدود یکماه هر روز حداقل روزی 8 ساعت روشنه که از این 8 ساعت 5-6 ساعتش داخل بازیه! (2-3 روز پیش این کسنول بنا به دلایلی حدود 12 ساعت در حال اجرای بازی بود:-" ) و تا حالا هم هیچ عیبی نکرده. فقط یکبار توی یک بازی گیر کرد و همون موقع reset کردم و مشکل هم حل شد. کنسول هم من تا حالا برنخوردم باهاش که داغ بشه و یا گیر کنه و از این حرفا! (البته قبول دارم که پنکه هاش یکم ضعیفا و واقعا باد گرمی از هواکشاش بیرون میاد.) یسری از مطالبی رو هم که osos جان نوشته اینجا بیشتر برای احتیاط بوده نه الزاما! البته فکر کنم اون موقع که osos جان این مطالبو نوشته من 360 نداشتم چون:
6. از دکمه Eject برای روشن شدن کنسول استفاده نکنید .
این حرفا چیچیه چه تاثیری داره؟:biggrin1:
4. با استفاده از چهار تکه .سنگ . چوب. چوب پنبه .{ یا هر چیز دیگه ای } که 100% باید یک اندازه بریده شده باشند زیر کنسول قرار دهید { زیر چهار تا پایه سیاه رنگ }
من کنسولم همیشه یا روی میز کامپیوتر هست یا روی زمین.
9. بعد از چند ساعت بازی کردن کنسول رو جابجا نکنید .
من کنسولم دائما داره تو خونه می چرخه:cheesygri چون هی از دم PC می برم دم TV و برعکس!
7. تا قبل از اینکه کنسول وارد داشبورد نشده کاری انجام ندید .
این یکی رو نمی دونم واقعا دلیلت چی بوده ولی در هنگامی که داره سیستم عامل دستگاه لود می شه درست عین PC عمل می کنه و شما هر کاری هم بکنید هیچ تاثیری نداره که بخواد ضرر داشته باشه!

ولی واقعا مهمترین نکته برای جلوگیری از آسیب دیدن این کنسول اولین نکته ای است که گفته شده یعنی کنسول رو در جایی که هوا به خوبی عبور نکه قرار ندید! (البته این کار برای تمام وسایل برقی صادقه و مختص این دستگاه نیست)

سلام

یکدفعه بگین یه Rack اختصاصی server، با UPS و باقی مخلفات بخرین و بزارینش توش ...
این چه وضعیه
مگه رآکتور هسته ایه که باید این کارهارو براش کرد ؟؟؟

البته عطف به راهنمایی های شما میشه به این نتیجه رسید که این کنسول هنوز از اشکالات حرارتی رنج می بره، نتیجه اینکه چه خوب شد که مایکروسافت بجای 360، تصمیم به ساخت Laptop نگرفت. وگرنه حتماً اونم باید در حین استفاده زیرش 3 تا پاره آجر قرار می دادیم، بعد مثلاً توی پرواز تهران - کیش بعد از یکساعت استفاده، برای اینکه به لپ تاپمون صدمه نرسه 5 ساعت سرجامون می نشستیم و از هواپیما پیاده نمی شدیم و نهایتاً هم وقتی از نظر حرارتی به Sublimation Point می رسید، باید بکمک نیتروژن مایع اقدام به سرد کردنش می کردیم ...
با نمک مردم از خنده .
این حرفا چیچیه چه تاثیری داره؟
بعد از تکرار بیش از حد و شاید حتی چند بار تکرار این کار کنسول Error 68 رو میده . وقتی HDD رو کنسول درست و حسابی سر جاش نباشه هم همین Error 68 رو میده
البته یه سری سوسول بازی و احتیاط های زیادی هم این وسط صورت می گیره بعضی اوقات
اشکان جان . من ترجیح میدم بگم استفاده درست برای کار کرد بهتر کنسول و اضافه شدن به عمر ش.

اشکان جان . من ترجیح میدم بگم استفاده درست برای کار کرد بهتر کنسول و اضافه شدن به عمر ش.
فریدون جان گفته های شما اکثرش درسته ولی نمی تونه حالت کلی داشته باشه چون نگهداری کنسول از نظر هر کس می تونه گزینه های متفاوتی داشته باشه. به عنوان مثال چندین نکته هست که از نظر من باید رعایت بشه برای سالم موندن و طولانی تر شدن عمرش که شما هیچ کدامو مطرح نکردی!

فریدون جان گفته های شما اکثرش درسته ولی نمی تونه حالت کلی داشته باشه چون نگهداری کنسول از نظر هر کس می تونه گزینه های متفاوتی داشته باشه. به عنوان مثال چندین نکته هست که از نظر من باید رعایت بشه برای سالم موندن و طولانی تر شدن عمرش که شما هیچ کدامو مطرح نکردی!
ممنون .
شما هم اگه چیز دیگه ای میدونی بگو . چرا دست دست میکنی . نکنه باید سبیلتو چرب کنیم اره :biggrin1: :biggrin1: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

البته یه سری سوسول بازی و احتیاط های زیادی هم این وسط صورت می گیره بعضی اوقات:cheesygri

من کنسولم تو این حدود یکماه هر روز حداقل روزی 8 ساعت روشنه که از این 8 ساعت 5-6 ساعتش داخل بازیه! (2-3 روز پیش این کسنول بنا به دلایلی حدود 12 ساعت در حال اجرای بازی بود:-" ) و تا حالا هم هیچ عیبی نکرده. فقط یکبار توی یک بازی گیر کرد و همون موقع reset کردم و مشکل هم حل شد. کنسول هم من تا حالا برنخوردم باهاش که داغ بشه و یا گیر کنه و از این حرفا! (البته قبول دارم که پنکه هاش یکم ضعیفا و واقعا باد گرمی از هواکشاش بیرون میاد.) یسری از مطالبی رو هم که osos جان نوشته اینجا بیشتر برای احتیاط بوده نه الزاما! البته فکر کنم اون موقع که osos جان این مطالبو نوشته من 360 نداشتم چون:

سلام

البته اشکان عزیز همون طوری هم که کاملاً در نوشته ی من مشهوده، من از عبارت "عطف به راهنمایی های شما" استفاده کردم. و این بدین معناست که با توجه به اون چیزایی که ایشون گفتن حرفای منو بخونین. اگه یک نفر که به بحث ناآشناست بیاد و اینا رو بخونه خوب مسلماً دو تا شاخ در میاره و حق هم داره بنده ی خدا ...

وگرنه مشکلات دفع حرارتی تنها توی سری های اول 360 موجود بود و الان دیگه عملاً رفع شده
از طرف دیگه یه 360 همچین خیلی هم سخت افزار خاصی نداره (در مقایسه با لپ تاپ های بروز) که بخواد از مشکلات حرارتی رنج ببره. البته همون طوری که گفتی هنوزم یه مقداری مشکل وجود داره (که توی محیط های گرمتر خودشو بیشتر نشون میده)، ولی این مشکل عملاً به سخت افزار صدمه ای نمی رسونه و فقط بصورت صدای بالای فن خودشو نشون میده که خوب شاید مایکروسافت می تونست اینو یکم بیشتر روش کار کنه
چون اصولاٌ یسری از مردم عقلشون توی چشمشونه و تا ببینن این داغ می کنه می گن آشغاله و ... در حالی که اصلاً این طور نیست

بهر حال هدف اون پست من اصلاً زیر سوال بردن مایکروسافت و 360 نبود، چون اصلاً من در سطحی نیستم که بخوام یه کمپانی بزرگ رو زیر سوال ببرم.

در کل می خوام بگم که طراحی این کنسولا خیلی وقت گیره و طوری طراحی میشن که از سیبری تا صحرای بزرگ افریقا، هیچ کدوم نتونه محصولشونو زیر سوال ببره. و مسلما خود کنسول طوری طراحی شده که بتونه خنک کنندگی خوبی رو داشته باشه

مثلاً اینکه این دوستمون گفتن "سعی کنید کنسول رو افقی بزارین" و بعد بیاین زیرش چهار تا پایه ی مثلاً چوبی قرار بدین، از نظر من بی معناست و کاملاً هم اشتباه ...
برای اینکه تا ما می تونیم از حالت عمودی استفاده کنیم که در اون هر دوسمت کنسول Ventilation برابری دارن، چرا بیایم و اونو افقی قرار بدیم تا عملاً تهویه برای سطح تحتانی کنسول رو مساله دار کنیم و راندمان تهویه هوا رو کاهش بدیم
در اینجا ما برای بهبود تهویه باید تنها سعی کنیم که دستگاه رو به یه محیط با Air Condition خوب منتقل کنیم، همین و بس
حرف من اینه که اگه این دوستمون سعی در این دارن که به دیگران کمک کنن، چه بهتر که این کمکشون صحیح باشه و درست، نه اینکه هر چی رو خواستن بنویسن ... تاینطوری ا دیگران هم بتونن از اونا سود ببرن، نه اینکه دیگران رو هم به راه اشتباهی ببرن که خودشون میرن ...

و یا مثلاً اینکه گفتن "بعد از چند ساعت بازی کردن کنسول رو جابجا نکنید" خوب این یعنی چی ؟؟؟
مگه چی داره این 360 که اونو پس از چند ساعت کار غیرقابل حمل می کنه
نکنه داغ میشه و دست رو می سوزونه ؟؟؟
مگر نه اینکه صدمه با حرکت فقط برای قطعات مکانیکیه ؟؟؟
پس این یعنی پس از از کار افتادن H.D.D و ROM (یعنی پس از اینکه هارد بطور کامل از دور زدن افتاد)، شما می تونین دستگاهتونو شیپ کنین به کره ی ماه، و هیچ کارشم نمیشه!!!
اینجا اگه ما داریم راهنمایی می کنیم، نباید بر اساس گمانه زنی و تصورات شخصی بیایم و همدیگه رو راهنمایی کنیم که ... نه !!! راهنمایی چیز دیگه ایه ...

بچه ها بالاخره بازی کپی بدستم رسید البته Gears of War !!!!
و با کمال افتخار باید بگم که کار کرد!!!:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
چون خودم Firmware رو عوض کرده بودم ، اصلا امید نداشتم که کار کنه! چون معمولا ما از این شانس ها نداشتیم!

فکر میکن بازیه DVD مالزی باشه!!! چون در اطراف سوراخ وسط در طرف بدون چاپ DVD دو تا حلقه وجود داره که روشون نوشته Gears of War ! اگه مالزیه یکی تصدیق کنه!

کابل مانیتور هم باهاش اومد ولی اصلی نیست! اما نامرد به قیمت اصلی باهام حساب کرد! مارکش REAL هست! مارک خوبیه؟

-------------------------------------------------

در مورد گرمای کنسول باید بگم مال من بر حسب تاریخ باید مشکل داشته باشه! ولی تا الآن هیچ مشکلی نداشته! از روز اول روی گل میز گذاشته بود و دورش کاملاً باز بوده و همیشه هم بطور عمودی گذاشته بود!
اگه اطلاع داشته باشید گرما همیشه در ارتفاع حرکت می کنه ، پس اگه بصورت عمودی گذاشته باشه بهتره!

نکنه داغ میشه و دست رو می سوزونه ؟؟؟
خوشمزه . من سعی دارم که هر چی میدونم و تجربه کردم رو به دوستام انتقال بدم . شما مشکلی داری . اگه یه روز 360 خریدی هر کاری که دلت خواست با اون بکون . بزارش تو فر اجاق گاز . بعد که یه 10 ساعت با اون بازی کردی درش بیار و فوتبال باهاش بازی کن . اگه حوصلهت سر رفت بزارش یه گوشه و با تفنگ بادی 5.5 هدف گیری تمرین کن . اخه من نمیدونم شما نه 360 داری نه..... چطوری میای نظر میدی .
درباره قضیه تکون ندادن کنسول بعد از بازی کردن هم میتونی مثل دیگرون سئوال کنی { نه با خوشمزه بازی } تا دیگران جواب بدن . این مطلب رو خیلی وقت پیش طاهر جان به من گفته بود . من هم به دیگران میگم و دیگران هم به ......

سلام بچه ها يه سوال داشتم من وقتي گيرز رو گذاشتم تو دستگام فنش به صورت عجيبي شروع به كار كرد به نظر شما اگه از جايي به جز شادي ميگرفتم ديگه اين مشكلو نداشت تازه اقا كلا به ما گفت اين جديده و درايوش سامسونگه و فريه و از اينجور حرفا ما هم زود همشو باور كرديم حالا شما ميگين من چيكار كنم:( :( :(

آقایون این بحث نگهداری از کنسول رو بیخیال شین چون به تیکه پرونی و ... داره منجل می شه;)
مثلاً اینکه این دوستمون گفتن "سعی کنید کنسول رو افقی بزارین" و بعد بیاین زیرش چهار تا پایه ی مثلاً چوبی قرار بدین، از نظر من بی معناست و کاملاً هم اشتباه ...
برای اینکه تا ما می تونیم از حالت عمودی استفاده کنیم که در اون هر دوسمت کنسول Ventilation برابری دارن، چرا بیایم و اونو افقی قرار بدیم تا عملاً تهویه برای سطح تحتانی کنسول رو مساله دار کنیم و راندمان تهویه هوا رو کاهش بدیم
البته احمد جان دلیل اینکه osos جان گفته که افقی بزارید بهتره به خاطر اینکه قسمت تحتانی (منظور زیر کنسول نه پشتش در حالت عمودی!) کنسول تهویه بهتری نسبت به کناره ها داره و اگه بخوایم اونو عمودی بزاریم در واقع راه یکی از تهویه های بهتر رو به طور کامل بستیم، در کل گذاشتن دستگاه به صورت افقی بیشتر توصیه شده چرا که در حالت عمودی سرعت خوندن DVD م یه مقدار کمتر می شه! البته این موضوع که چهار پایه بزاریم زیرش تا هوا بیاد رو منم خودم به شخصه اصراری براش نمیبینم چون دیگه انقدر در تهویه قسمت زیر دستگاه تاثیر نمی زاره و به قول شما اگه ما از یه Air Condition مناسب استفاده کنیم بازدهی خیلی بهتری داره.

اگه قراره هرکی هرچی میخواد بگه که نمیشه مگه هشدار قبل زلزله هست که بگیم فلان کارو بکن فلان کارو نکن بعد چند نفر هم بیان باهاش مخالفت کنن حالا دوستمون لطف کرده از اطلاعاتی که داشته یه چیزی گفته اقا مثلا من کنسولم رو عمودی میزارم واقعا هم مشکلی ندارم ولی حالا چون واسه چند نفر مشکل پیش اومده چرا من این کار رو نکنم که پس فردا مشکل برام پیش نیاد اگه نمیخواین نکنین کسی نمیاد یقتونو بگیره اگر هم کنسول رو ندارین اصلا نظر ندین خیلی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or