Fratos
کاربر سایت
دوستان . عزیزان . رفیقای شفیق .
خواهش میکنم اگه اطلاعات شما در باره Xbox 360 و ریجن کنسول { J & PAL & UC } و ........... کمه .به جای زدن پست های اضافی و پرسیدن سئوالات تکراری یه زحمتی بدید به خودتون از و 50 یا 60 صفحه قبل رو بخونید تا این جا . قول میدم جواب سئوالات خودتون رو پیدا میکنید که هیچ خیلی چیز های دیگه هم دست گیرتون میشه
پیروز باشید
دوما . Assassens Creed .
سوما . کلی مغازه هست . چرا گیر دادی به یگانه . { مدیران گرامی توهین نکردم ها } اگه خواستی PM بده یه فروشگاه توپ بهت معرفی کنم .
خواهش میکنم اگه اطلاعات شما در باره Xbox 360 و ریجن کنسول { J & PAL & UC } و ........... کمه .به جای زدن پست های اضافی و پرسیدن سئوالات تکراری یه زحمتی بدید به خودتون از و 50 یا 60 صفحه قبل رو بخونید تا این جا . قول میدم جواب سئوالات خودتون رو پیدا میکنید که هیچ خیلی چیز های دیگه هم دست گیرتون میشه
پیروز باشید
اولا از هرکی دلت میخواد بگیری بگیر . ولی با پیک نگیر . چون ممکنه که کنسول تا برسه به دستت فاتحهش خونده شده باشه .بچه ها همان طور که گفتم تا1و2 روز دیگه 360 میگیرم اگه میشه درباره ی بسته بندی و چگونگی دسگاه توضیح دهید و این که 360 رو می خواهم از یگانه بگیرم ایا بگم با پیک فرستد؟ یا خودم برم اونجا ازش بگیرم؟ بچه ها به نظر شما یگانه خوبه؟ کمک کنین بچه ها به امید assassin s greed
دوما . Assassens Creed .
سوما . کلی مغازه هست . چرا گیر دادی به یگانه . { مدیران گرامی توهین نکردم ها } اگه خواستی PM بده یه فروشگاه توپ بهت معرفی کنم .
آخرین ویرایش:

) و تا حالا هم هیچ عیبی نکرده. فقط یکبار توی یک بازی گیر کرد و همون موقع reset کردم و مشکل هم حل شد. کنسول هم من تا حالا برنخوردم باهاش که داغ بشه و یا گیر کنه و از این حرفا! (البته قبول دارم که پنکه هاش یکم ضعیفا و واقعا باد گرمی از هواکشاش بیرون میاد.) یسری از مطالبی رو هم که osos جان نوشته اینجا بیشتر برای احتیاط بوده نه الزاما! البته فکر کنم اون موقع که osos جان این مطالبو نوشته من 360 نداشتم چون:
Assassin’s Creed