James Bond 007
کاربر سایت
سلام
یکدفعه بگین یه Rack اختصاصی server، با UPS و باقی مخلفات بخرین و بزارینش توش ...
این چه وضعیه
مگه رآکتور هسته ایه که باید این کارهارو براش کرد ؟؟؟
البته عطف به راهنمایی های شما میشه به این نتیجه رسید که این کنسول هنوز از اشکالات حرارتی رنج می بره، نتیجه اینکه چه خوب شد که مایکروسافت بجای 360، تصمیم به ساخت Laptop نگرفت. وگرنه حتماً اونم باید در حین استفاده زیرش 3 تا پاره آجر قرار می دادیم، بعد مثلاً توی پرواز تهران - کیش بعد از یکساعت استفاده، برای اینکه به لپ تاپمون صدمه نرسه 5 ساعت سرجامون می نشستیم و از هواپیما پیاده نمی شدیم و نهایتاً هم وقتی از نظر حرارتی به Sublimation Point :cheesygri می رسید، باید بکمک نیتروژن مایع اقدام به سرد کردنش می کردیم ...![]()
سلام بچه ها يه سوال داشتم من وقتي گيرز رو گذاشتم تو دستگام فنش به صورت عجيبي شروع به كار كرد به نظر شما اگه از جايي به جز شادي ميگرفتم ديگه اين مشكلو نداشت تازه اقا كلا به ما گفت اين جديده و درايوش سامسونگه و فريه و از اينجور حرفا ما هم زود همشو باور كرديم حالا شما ميگين من چيكار كنم![]()
![]()
![]()
سلام بچه ها يه سوال داشتم من وقتي گيرز رو گذاشتم تو دستگام فنش به صورت عجيبي شروع به كار كرد به نظر شما اگه از جايي به جز شادي ميگرفتم ديگه اين مشكلو نداشت تازه اقا كلا به ما گفت اين جديده و درايوش سامسونگه و فريه و از اينجور حرفا ما هم زود همشو باور كرديم حالا شما ميگين من چيكار كنم![]()
![]()
![]()
این داستان که کنسول های J فری شده همش بیخوده و اینو یسری از مغازه داره ها از خودشون در اوردن. برای اطمینان از این جریان هم کافیه که یکی از بازی های EA رو که ورژن uc هست برروی کنسول j خود قرار دهید و نتیجه رو مشاهده کنید!دوستان حالا کسی میدونه کجا میشه 360 رو داد Free کرد؟
سلام
دسته های بی سیم xbox 360 premium چه مدل باطری می خورن؟
:biggrin1:یه سوال دیگه هم همین الان برام پیش اومد:
من الان اصفهان هستم
هفته ی اول دی می خوام بیام تهران تا اونجا بخرم
برای برگشتن هم می خوام با اتوبوس های ولوو برگردم
آیا xbox 360 توی راه طوریش نمی شه؟(البته میزارمش روی پاهام)
اگه آره چیکار کنم؟
ببین دقت کن که حتما اتوبوسش ولوو باشه وگرنه برا gpu مشکل ایجاد میکنه!:cheesygriیه سوال دیگه هم همین الان برام پیش اومد:
من الان اصفهان هستم
هفته ی اول دی می خوام بیام تهران تا اونجا بخرم
برای برگشتن هم می خوام با اتوبوس های ولوو برگردم
آیا xbox 360 توی راه طوریش نمی شه؟(البته میزارمش روی پاهام)
اگه آره چیکار کنم؟
برای اینکه کسی توی ژاپن xbox360 نمیخره ! و به نظر من این سیاست مایکروسافت هست ! البته یک کنترل ارزش این حرف ها رو نداره .agha ye soal mikonam nakhandid
reaste ke to premimum j contorol hast vali to uc nist?:blushing:
agha ye soal mikonam nakhandid
reaste ke to premimum j contorol hast vali to uc nist?:blushing:
برای اینکه کسی توی ژاپن xbox360 نمیخره ! و به نظر من این سیاست مایکروسافت هست ! البته یک کنترل ارزش این حرف ها رو نداره .
تازه قراره رنگ آبی با یک بازی ( باندل ) بشه !