راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

Assassens
شما نه 360 داری نه.....

میشه بگی Assassen یعنی چی؟

Assassin’s Creed;) ;)
---------------------

من یه نکته ی مهم رو بگم و اونم اینه که هیچ وقت کنسول رو عمودی( | ) نذارین چون علاوه بر او چیزایی که اشکان گفت DVD رو خط میندازه پس همیشه کنسول رو افقی ( __ ) بذارین!

ممنون!

از راهنمایی های خوبت (osas) بسیار ممنون. موضوع اینه که بعضی ها نمی فهمم وقتی کسی وقت میگذاره و این همه مطلب رو تایپ می کنه به جای تشکر .....

به هر حال ممنون. بهتره که این بحث رو ادامه ندین چون قضیه داره به دعوا می کشه. ببخشید پستم مربوط به تاپیک نیود:cheesygri

به من اخطار داده شده که پستم بی مورد بوده و به من کارت قرمز دادن. توی این تاپیک پره پست بی مورده و اسپم هست. از مدیران خواهش می کنم یه مقداری بیشتر دقت کنن. پست من مربوط به صحبت های osas می شد. که پست ایشون هم کاملا مربوط بود......

من برای دسته ی بی سیم ددستگاه یک باتری 2200 CFL خریدم . بنظرتون خوبه؟ 2 تای دیگه هم می خوام بخرم برای زاپاس بنظرتون چی بخرم عمر بیشتری می کنه؟ 2200 خوبه یا نه؟:love:

Last edited by a moderator:
سلام

یکدفعه بگین یه Rack اختصاصی server، با UPS و باقی مخلفات بخرین و بزارینش توش ...
این چه وضعیه
مگه رآکتور هسته ایه که باید این کارهارو براش کرد ؟؟؟

البته عطف به راهنمایی های شما میشه به این نتیجه رسید که این کنسول هنوز از اشکالات حرارتی رنج می بره، نتیجه اینکه چه خوب شد که مایکروسافت بجای 360، تصمیم به ساخت Laptop نگرفت. وگرنه حتماً اونم باید در حین استفاده زیرش 3 تا پاره آجر قرار می دادیم، بعد مثلاً توی پرواز تهران - کیش بعد از یکساعت استفاده، برای اینکه به لپ تاپمون صدمه نرسه 5 ساعت سرجامون می نشستیم و از هواپیما پیاده نمی شدیم و نهایتاً هم وقتی از نظر حرارتی به Sublimation Point :cheesygri می رسید، باید بکمک نیتروژن مایع اقدام به سرد کردنش می کردیم ... :)

سلام.
شانس اوردیم شما همیشه بی طرف بودی مگه نه.....;)
البته معلومه که بی طرف نبودی هیچ وقت!
بای

سلام بچه ها يه سوال داشتم من وقتي گيرز رو گذاشتم تو دستگام فنش به صورت عجيبي شروع به كار كرد به نظر شما اگه از جايي به جز شادي ميگرفتم ديگه اين مشكلو نداشت تازه اقا كلا به ما گفت اين جديده و درايوش سامسونگه و فريه و از اينجور حرفا ما هم زود همشو باور كرديم حالا شما ميگين من چيكار كنم:( :( :(

در مورد سوال اولت باید بگم که همه این کنسولها ایطوری هستند اگه میخوای صدا زیاد نداشته باشه باید ps3 بگیری (البته فقط از نظر صدا گفتما)
بعد اون موقعی که داشتی میخریدی باید درایوش رو نگاه میکردی ببینی سامسونگ هست یا نه و بقیه چیزها رو هم چک میکردی
حالا مگه تاریخ دستگاهت چی هست؟

دوستان حالا کسی میدونه کجا میشه 360 رو داد Free کرد؟

سلام بچه ها يه سوال داشتم من وقتي گيرز رو گذاشتم تو دستگام فنش به صورت عجيبي شروع به كار كرد به نظر شما اگه از جايي به جز شادي ميگرفتم ديگه اين مشكلو نداشت تازه اقا كلا به ما گفت اين جديده و درايوش سامسونگه و فريه و از اينجور حرفا ما هم زود همشو باور كرديم حالا شما ميگين من چيكار كنم:( :( :(

ببینم شما بازیت مالزیه؟ چون من همین مشکل رو با Saint row داشتم و حتی بعد از اینکه از دستگاه درش میاوردم و یه بازی دیگه میزاشتم بازی رو نمیخوند و باید دستگاه رو خاموش روشن میکردی تا بازی رو اجرا کنه حالا به هرحال
ولی تجربه یه چیز رو به من ثابت کرد اونم اینکه واقعا هیچ فرقی نداره کنسولت ورژنش و درایوش چی باشه چون همشون مشکلات خاص خودشو داره وقتی هم میری یه جایی بخری یارو همون چیزی رو که داره رو سعی میکنه یه جوری بهت بفروشه و درواقع اطلاعات درست نمیده و همه اطلاعات ما هم فقط در حد همون کنسولیه که داریم من فکر نمیکنم به غیر از 2 3 نفر مثل آقای تکاوچ ورژن های مختلف 360 رو امتحان کرده باشن برای همین هرکی Uc داره میگه اون بهتره هرکی هم j داره میگه این بهتره در مورد درایو ها هم این موضوع صدق میکنه

دوستان حالا کسی میدونه کجا میشه 360 رو داد Free کرد؟
این داستان که کنسول های J فری شده همش بیخوده و اینو یسری از مغازه داره ها از خودشون در اوردن. برای اطمینان از این جریان هم کافیه که یکی از بازی های EA رو که ورژن uc هست برروی کنسول j خود قرار دهید و نتیجه رو مشاهده کنید!;) (تکاوچ هم چند صفحه پیش این مطلبو ذکر کرده بود!)

آخرین ویرایش:
یه سوال دیگه هم همین الان برام پیش اومد:
من الان اصفهان هستم
هفته ی اول دی می خوام بیام تهران تا اونجا بخرم
برای برگشتن هم می خوام با اتوبوس های ولوو برگردم
آیا xbox 360 توی راه طوریش نمی شه؟(البته میزارمش روی پاهام)
اگه آره چیکار کنم؟

من الان اصفهان هستم
اگه آره چیکار کنم؟
:biggrin1:
اونجوری هم که فکر میکنی نیست ! :) اینقدر نگران این چیزا نباش , نگران خود کنسول باش که چی میخوای بگیری :cheesygri

بچه ها من اگر بخوام Media Center رو روی 360 بیارم مثله اینکه باید چیزی دانلود کنم . اگر میشه توضیح بدید چی به چیه :confused:؟ اگر لینک هم بدید که خیلی عالیه :biggrin1:

من الان اصفهان هستم
اگه آره چیکار کنم؟
ببین دقت کن که حتما اتوبوسش ولوو باشه وگرنه برا gpu مشکل ایجاد میکنه!:cheesygri
ولی کذشته از شوخی بهترین کار اینه که یه بلیط هم برا 360 بگیری! اینجوری راحت میزاری بغل دستت.

agha ye soal mikonam nakhandid

reaste ke to premimum j contorol hast vali to uc nist?:blushing:
برای اینکه کسی توی ژاپن xbox360 نمیخره ! و به نظر من این سیاست مایکروسافت هست ! البته یک کنترل ارزش این حرف ها رو نداره .
تازه قراره رنگ آبی با یک بازی ( باندل ) بشه !

agha ye soal mikonam nakhandid

reaste ke to premimum j contorol hast vali to uc nist?:blushing:

بله درسته. + یک بازی فاینال فانتزی;)

برای اینکه کسی توی ژاپن xbox360 نمیخره ! و به نظر من این سیاست مایکروسافت هست ! البته یک کنترل ارزش این حرف ها رو نداره .
تازه قراره رنگ آبی با یک بازی ( باندل ) بشه !

من پستم رو با شما دادم. به هر حال microsoft یه شرکت آمریکایی هست و می خواد با این کار مرکز بازار ps رو خراب کنه. فکرش رو بکنید وقتی ژاپین ps3 نخره دیگه کی میخره؟:confused:
البته اینو بگم کنترلش خیلی خوبه. :love: کار راه اندازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or