راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یکی از دوستانم بهم گفت که 360هایی که در ایران هست بعد ار 45 دقیقه کارکردن خواموش میشن
ایا چنین است؟؟؟؟؟؟؟؟

نخیر دوست عزیز.چنین حرفی صحت نداره.;)
مگه 360 های ایران از کجا اومدند که خواسته باشند اینطوری باشند؟افراد زیادی 360 دارند ولی هنوز چنین چیزی مشاهده نشده.
البته در مورد سری های اول 360 که وارد شده بود یه چیزهایی میگفتند که اون مشکل خیلی وقته رفع شده.;)
نکنه این حرفم یکی از تبلیغاتهای منفی غربی ها بر علیه ما هست؟:biggrin1:
(ببخشید علی جون من پستم همزمان با شما زده شد;) )

خیلی ممنون ازجواب

منمیخوام بگیرم360 واسم چند سوال پیش آمده
1:چه مدل بهتره؟؟؟
2:چه تبدیلی شده باشه؟؟؟
3:ایا مثل Ps2مدل داره یعنی ورژن داره ؟؟؟/مصلآ 4500
4:درون جعبه چه چیزهایی هست ؟؟؟؟
5:چه قیمتی ؟؟؟؟/ خودم از شادی پرسیدم گفت 4700 و از کیان پرسیدم گفت 4300

خیلی ممنون ازجواب

منمیخوام بگیرم360 واسم چند سوال پیش آمده
1:چه مدل بهتره؟؟؟
2:چه تبدیلی شده باشه؟؟؟
3:ایا مثل Ps2مدل داره یعنی ورژن داره ؟؟؟/مصلآ 4500
4:درون جعبه چه چیزهایی هست ؟؟؟؟
5:چه قیمتی ؟؟؟؟/ خودم از شادی پرسیدم گفت 4700 و از کیان پرسیدم گفت 4300

1-مدل uc به خاطر بازی هاش که همه جا هست
2-باید کپی خور شده باشه درایو dvdش
3-نه فقط از نظر بازی هایی که اجرا میکنه به uc,j,pal تقسیم میشه
4-بستگی داره کدوم پک رو بگیری core و premium داره که فرق داره چیزایی که توش هست premiumبگیری بهتره ولی حدود 100 تومان گرون تره
5-premium از 430 تا 460 تو این قیمت بگیر گرونتر نگیر

سعی کن اکبند بگیری که چسب در جعبه باز نشده باشه ایم چوری بهتره و بعد بده برات کپی خور کنند تاریخ ساخت هم نیگاه کن خیلی مهم هست باید مال فبریه به بعد 2006 باشه

دوستان جریان این j ها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی واقعا اونها ریجن فری شدند
اره امین جون . مثل اینکه یه 10 یا 11 صفحه پیش بود که خبر رو اعلام کردم .شاید نخوندی:biggrin1: :biggrin1: :cheesygri :biggrin1: :cheesygri

آقا من یک مشکلی امروز برام پیش اومد! داشتم R6 میزدم بعداز نیم ساعت فن داخلش با صدای وحشتناکی شروع به کارکردن کرد! و خیلیم داغ شده بود!!!!! کسی نمیدونه قضیه اش چیه آخه نیم ساعت - یکساعت زمانی نیست که دستگاه خیلی داغ کنه!!!

آقا من یک مشکلی امروز برام پیش اومد! داشتم R6 میزدم بعداز نیم ساعت فن داخلش با صدای وحشتناکی شروع به کارکردن کرد! و خیلیم داغ شده بود!!!!! کسی نمیدونه قضیه اش چیه آخه نیم ساعت - یکساعت زمانی نیست که دستگاه خیلی داغ کنه!!!

10 نکته برای بهتر استفاده کردن از Xbox 360

با این چیزایی که میگین من خیلی میترسم بخرم

یکی که خیلی خیلی واره من رو راهنمایی کنه
چند تا نکته است در باره استفاده کردن از کنسول Xbox3600 که خواهش می کنم رعایت کنید . تا به عمر کنسول گرون قیمت شما افزوده بشه .{ با اجازه بزرگ ترها . آقا طاهر و ...}

1. کنسول رو داخل میز TV یا هر جای که تنگ و هوا خورش کم باشه قرار ندید

2.میز عسلی بهترین وسیله برای گذاشتن کنسول هست .

3. سعی کنید کنسول رو افقی بزارید.

4. با استفاده از چهار تکه .سنگ . چوب. چوب پنبه .{ یا هر چیز دیگه ای } که 100% باید یک اندازه بریده شده باشند زیر کنسول قرار دهید { زیر چهار تا پایه سیاه رنگ }
این کار باعث میشه کنسول از سطحی که روش قرار داره بالا تر بره و همین طور شیار های هواکش کنسول جای بیشتری برای این کار داشته باشن .

5. از بازی های کپی مالزی به هیچ وجه استفاده نکنید

6. از دکمه Eject برای روشن شدن کنسول استفاده نکنید .

7. تا قبل از اینکه کنسول وارد داشبورد نشده کاری انجام ندید .

8. به جای استفاده و اهمیت دادن به بازی های شابلون دار و .... به فکر استفاده از بازی های با کیفیت باشید .

9. بعد از چند ساعت بازی کردن کنسول رو جابجا نکنید .

10. در برخورد با هر Error ی حول نکنید .1. فورا کنسول رو خاموش کنید . 2. کابل تصور متصل به کنسول رو چک کنید .3. کابل AV متصل به TV رو چک کنید.4. از اینکه HDD درست در سر جای خود هست اطمینان حاصل کنید . بعد از چند دقیقه مجدد کنسول رو روشن کنید .

پیروز باشید

بعداز نیم ساعت فن داخلش با صدای وحشتناکی شروع به کارکردن کرد! و خیلیم داغ شده بود!!!!!

اگه سیستم خیلی داغ بشه، چراغ‌های قرمزی که دور دکمه‌ی پاور هستن روشن می‌شن و دستگاه نمی‌ذاره هیچ بازی‌ای اجرا شه، تا این‌که خنک بشه. اینو توی دفترچه‌ش نوشته.

منم همینطور!!!(تا 9 دی می خوام بخرم)
یعنی تا این حد کنسول داغ می کنه؟(بعد از چند ساعت بازی؟)
آیا این صدا های فن هم خیلی زیاده یا نه؟
در ابتدا از دوست عزیز (جناب osos) برای راهنمایی های خوبشون تشکر میکنم. حرفهای ایشون کاملاً صحیح و بجا هست و من هم قبلاً مطالب مشابهی رو برای دوستان نوشته بودم.
با رعایت نکات ذکر شده(اگر کنسول مشکل فنی نداشته باشه) مطمئناً به عمر مفید اون افزوده میشه و احتمال خرابی اون پایین میاد. من بازیهایی که تا حالا داشتم روی دیسکهای HP,Gimax,Data right بودن و در حال حاضر فقط Aone هستن و خوشبختانه درایوم هم با هیچ کدوم از این دیسکها مشکلی نداشته.
در مورد سوالاتی که نقل قول کردم هم میتونم بگم که خوشبختانه من و خیلی دیگه از بچه ها تا بحال مشکلی از نظر داغ کردن و صدای فن با کنسول نداشتیم. البته من خودم مسایلی رو که قبلاً گفته بودم (مثل همین چیزایی که جناب osos گفتن) رعایت میکنم و در نگهداری از کنسولم نهایت دقت رو دارم.
دوستانی هم که تازه میخوان کنسول رو تهیه کنند، با خیال راحت و بدون نگرانی اینکار رو انجام بدن، ایشالا که مشکلی پیش نخواهد اومد.
موفق باشید

سلام به همه باید به دوست عزیزم بگم که این مشکل جدی نیست پس کسی نترسه اگر تمایل داشتی برات درستش می کنم
در ضمن بچه ها من امروز ته توی این j ها رو در آوردم و خودم رفتم سراغشون به طور کامل ،و با اطمینان تمام باید بگم کشک چون برای هر کسی ببندند برای من که نمی تونند این فروشگاهها ببندند چون من همشون رو می شناسم و چیزی به اسم free نیست هر کس می خواد مطمئن بشه بره روی دستگاهش بازی nfs m/w یا maden 07 رو بزاره البته نسخه uc رو هر کی اجرا کرد بیاد من بهش جایزه می دم

سوال

بچه ها همان طور که گفتم تا1و2 روز دیگه 360 میگیرم اگه میشه درباره ی بسته بندی و چگونگی دسگاه توضیح دهید و این که 360 رو می خواهم از یگانه بگیرم ایا بگم با پیک فرستد؟ یا خودم برم اونجا ازش بگیرم؟ بچه ها به نظر شما یگانه خوبه؟ کمک کنین بچه ها به امید assassin s greed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or