راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان چرا ميگن از dvd پشت نقره اي استفاده نكنين و فقط ازيك نوع dvd استفاده كنين؟:-/

من ميخواستم يه xbox بخرم بزارم كنار ps3 ولي قيمتا خيلي كشيده بالا اين وضعيت تا كي ادامه داره؟

و راست ميگن كه عمر اليت بيشتر از عمر آركيد؟ آخه من اليت دوست ندارم و فقط xbox سفيد دوست دارم>:d<
باز هم مثل هميشه Thanks

دوستان من یک Elite دارم با هارد 120 که خیلی وقت هم نیست خریدم (عید خریدم).

حالا من وقتی حجم بازی هایی رو که ریختم رو هارد با حجم خالی هارد جمع میزنم به 120 نمیرسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o مثلا 100 گیگ میشه! یعنی 20 گیگ فضای دیگه کجاس؟؟!!؟

من هیچ موزیک یا ویدئویی هم روش نریختم!

مورد دیگه ای هم که هست راجع به هدست هستش. من یک هدست (از اینایی که یک دونه گوشی و یک میکروفون داره) خریدم (سیمش هم به دسته ول میشه). اما نمی تونم ازش استفاده کنم. یه عده می گفتن فقط برای بازی های لایو هست اما یکی از مسئولان همون فروشگاه گفت با تنظیماتی می تونی تو بازی سینگل پلیر هم ازش استفاده کنی!!

این تنظیمات چجوری هست و باید از کجا برم؟!؟! چیکار کنم!؟!؟!

لطفا راهنمایی کنید!

و راست ميگن كه عمر اليت بيشتر از عمر آركيد؟ آخه من اليت دوست ندارم و فقط xbox سفيد دوست دارم>:d<

دوست عزیز راجع به عمرشون فکر نمی کنم در صورت استفاده درست خیلی تفاوتی داشته باشن!!

مساله مهم و فرق این دوتا Board هاشون هست که مال Elite ها همش جاسپر هستش. با الیت شما می تونی ساعت بیشتری نسبت به آرکید (به طور مداوم) بازی کنی و مشکل سه چراغه شدن هم نخواهی داشت. گفته میشه با الیت می تونی تا 11-12 ساعت هم پشت سر هم بازی کنی. البته من تا حالا امتحان نکردم.

دوست عزیز راجع به عمرشون فکر نمی کنم در صورت استفاده درست خیلی تفاوتی داشته باشن!!

مساله مهم و فرق این دوتا Board هاشون هست که مال Elite ها همش جاسپر هستش. با الیت شما می تونی ساعت بیشتری نسبت به آرکید (به طور مداوم) بازی کنی و مشکل سه چراغه شدن هم نخواهی داشت. گفته میشه با الیت می تونی تا 11-12 ساعت هم پشت سر هم بازی کنی. البته من تا حالا امتحان نکردم.
کی گفته برای الیت فقط جاسپر هست؟ الیت ها فالکون هم دارند.
هیچ فرقی بین آرکید و الیت جاسپر نیست به جز هارد و چیز های اضافی که الیت داره.
بعد اگه بتونی با الیت 11 ساعت پشت سر هم بازی کنی با آرکید هم میتونی.
الیت ها هم مشکل 3 چراغه دارند .

کی گفته برای الیت فقط جاسپر هست؟ الیت ها فالکون هم دارند.
هیچ فرقی بین آرکید و الیت جاسپر نیست به جز هارد و چیز های اضافی که الیت داره.
بعد اگه بتونی با الیت 11 ساعت پشت سر هم بازی کنی با آرکید هم میتونی.
الیت ها هم مشکل 3 چراغه دارند .

الیت فالکون هم داره اما به طور غالب در بازار ایران الیت ها جاسپر هستند.

100 البته که آرکید باید Board جاسپر داشته باشه تا بشه 11 ساعت بازی کرد.

اصولا عرضه ی مدله جدیدتری نسبت به آرکید که همون الیت باشه با هدف رفع مشکل سه چراغ بوده. از هرکی میخوای بپرس.

سوالایی رو هم که من اون بالا کردم جواب بده اگه میدونی شدیدا عجله دارم. :d

الیت فالکون هم داره اما به طور غالب در بازار ایران الیت ها جاسپر هستند.

100 البته که آرکید باید Board جاسپر داشته باشه تا بشه 11 ساعت بازی کرد.

اصولا عرضه ی مدله جدیدتری نسبت به آرکید که همون الیت باشه با هدف رفع مشکل سه چراغ بوده. از هرکی میخوای بپرس.

سوالایی رو هم که من اون بالا کردم جواب بده اگه میدونی شدیدا عجله دارم. :d

عزیز من اشتباه فکر میکنی. الیت با آرکید هیچ فرقی تو خرابی ندارن. الیت فقط از نظر هارد و وسایل جانبی برتر هست. همین و بس.

دوستان من یک Elite دارم با هارد 120 که خیلی وقت هم نیست خریدم (عید خریدم).

حالا من وقتی حجم بازی هایی رو که ریختم رو هارد با حجم خالی هارد جمع میزنم به 120 نمیرسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o مثلا 100 گیگ میشه! یعنی 20 گیگ فضای دیگه کجاس؟؟!!؟

من هیچ موزیک یا ویدئویی هم روش نریختم!

مورد دیگه ای هم که هست راجع به هدست هستش. من یک هدست (از اینایی که یک دونه گوشی و یک میکروفون داره) خریدم (سیمش هم به دسته ول میشه). اما نمی تونم ازش استفاده کنم. یه عده می گفتن فقط برای بازی های لایو هست اما یکی از مسئولان همون فروشگاه گفت با تنظیماتی می تونی تو بازی سینگل پلیر هم ازش استفاده کنی!!

این تنظیمات چجوری هست و باید از کجا برم؟!؟! چیکار کنم!؟!؟!

لطفا راهنمایی کنید!

خوب همه هارد ها چه 120 و چه 60 مقداری ازشون همیشه پر هست حتی اگه هیچی نریخته باشی. مشکلی نداره خیالت راحت.

اون هدست ها رو فقط برای آنلاین هست تا جایی که من شنیدم طرف فروشنده هم برای فروش جنس خودش این حرف رو زده.
به احتمال زیاد نمیشه.

سلام بچه ها
5 شنبه از نکست جن یه ارکید جاسپر گرفتم
یه مشکل یلی جالب داره :d

چراغ دسته 1 که رو کنسول روشن میشه میدونید که بالا سمت چپ است برای من بعضی موقع ها میره راست بعضی موقع ها میره چپ !!!!!!!:(
یعنی جای دسته 1 با دسته 2 عوض میشه در ضمن وقتی دسته 2 روهم روشن میکنم چراغش میره جای دسته 3 :d

میخوام ببینم مشکل که جدی نیست ؟؟؟ خطری برای ایکس باکس نداره ؟؟؟

سلام بچه ها
5 شنبه از نکست جن یه ارکید جاسپر گرفتم
یه مشکل یلی جالب داره :d

چراغ دسته 1 که رو کنسول روشن میشه میدونید که بالا سمت چپ است برای من بعضی موقع ها میره راست بعضی موقع ها میره چپ !!!!!!!:(
یعنی جای دسته 1 با دسته 2 عوض میشه در ضمن وقتی دسته 2 روهم روشن میکنم چراغش میره جای دسته 3 :d

میخوام ببینم مشکل که جدی نیست ؟؟؟ خطری برای ایکس باکس نداره ؟؟؟
مال سنسوره تعیین موقعیت افقی یا عمودی بودن کنسوله !
چیز خاصی نیست !
احتمالا روی جایی که گذاشتی بالانس نیست ....

سلام.يه سوال :
كلا عمودي گذاشتن كنسول بهتره يا افقي؟
من به شخصه با عمودي گذاشتن زياد موافق نيستم.
شما چطور؟
به نظر من عمودي

1- چرا کنسول در حالت افقی با گرمای بیشتری روبرو میشه !!!!؟؟؟

ابتدا شما به عکس زیر توجه کنید :

z8t2t4jmwlbu8x0sxq8.jpg

در این عکس میبینید که CPU و GPU در XBOX 360 در سمت چپ دستگاه قرار دارد وشما بعد از
1 ساعت بازی کردن با دست زدن به این قسمت متوجه ی گرمای اون میشوید.
حال شما به عکس زیر توجه کنید !!! :
dwwcvyhyw60yg4bkne16.jpg

در این عکس شما کنسول رو در حالت افقی میبینید که قرار گرفته .
حال شما به فاصله ی اون بین میز و کنسول توجه کنید که چقدر کم هست و میشه گفت تهویه در حالت افقی در زیر دستگاه به صفر میرسه !!!
و همچنین به علت فاصله ی کم شما زمانی که دستگاه رو از حالت افقی به عمودی بر گردونید و دست خودتون رو روی میز بگذارید متوجه
میشوید که چقدر گرم است !!!
و از همه بدتر اینکه این گرما به علت نبودن تهویه در زیر دستگاه همچنان در حال تبادل بین کنسول و میز هست و تا اونجایی که من
تست کردم 15% گرمای بشتری رو ما شاهدش هستیم .
ولی شما این مشکل رو میتونید به راحتی با گذاشتن پایه های مناسب حل کنید.

. اگه کنسول شما هارد داره سعی کنید اون رو در حالت عمودی قرار بدید , چون کنسول در حالت عمودی کمتر داغ میشه ولی در عوض فشار بیشتری روی درایو DVD هست.حالا شما اگه هارد داشته باشید با نصب بازی بر روی هارد می تونید فشار رو به طور کلی از روی درایو DVD برداشته و با خیال راحت بازی کنید.

• Like
Reactions: Kurt117
بله اين گفته شما درسته اما من يه كاري كردم!
روي زمين 4 تا كتاب گذاشتم و روي كتاب ها هم 4 تا ليوان!يعني 2 تا كتاب و 2 تا ليوان روش سمت چپ و بالعكس.
يعني تقريبا فكر كنم يه 15-20 سانتي از زمين فاصله داشته باشه در حالت افقي.ولي در حالت عمودي من مجبورم فقط كتاب زير دستگاه قرار بدم كه فاصلش تا زمين حدود 8 سانتي متر هست.
كنسول من هارد هم داره.
حالا كدوم طرفي بزارم دستگاه رو؟!!!:d

یه سوال دارم خیلی فوری هست .
من 2 تا پروفیل درست کردم میخواهم یکی شو پاک کنم چیکار کنم ؟؟؟

و اینکه موقعی که میخواهم وصل شم به live میگه که میخوهاد آپدیت کنه چیکار کنم ؟؟؟ اگه آپدیت کنه همه چیز پیک میشه مثلا lt که دارم و پروفایلم . اگه آپدیت بشه وصل میشه وه لایو

یه سوال دارم خیلی فوری هست .
من 2 تا پروفیل درست کردم میخواهم یکی شو پاک کنم چیکار کنم ؟؟؟

برو قسمت تنظيمات ، اونجا يه گزينه هستش كه براي هارد هستش . اگه بري تو اون هر چي كه تو هاردت هستو نشون مي ده . برو قسمت پروفايل و يكيشو پاك كن .

بله اين گفته شما درسته اما من يه كاري كردم!
روي زمين 4 تا كتاب گذاشتم و روي كتاب ها هم 4 تا ليوان!يعني 2 تا كتاب و 2 تا ليوان روش سمت چپ و بالعكس.
يعني تقريبا فكر كنم يه 15-20 سانتي از زمين فاصله داشته باشه در حالت افقي.ولي در حالت عمودي من مجبورم فقط كتاب زير دستگاه قرار بدم كه فاصلش تا زمين حدود 8 سانتي متر هست.
كنسول من هارد هم داره.
حالا كدوم طرفي بزارم دستگاه رو؟!!!:d
همين حالتي كه گفتي خوبه يعني افقي گذاشتيش بعد فاصله هم داره
كلوپي روي كوچمون همين كار رو كرده يعني افقي گذاشته و دو تا تخته گذاشته زيرش بعد دستگاهاش هم برد فالكون بوده هم جاسپر تا حالا هم سه چراغ اصلا نداده از صبح تا بعد از ظهر هم يه ريز مشتري داره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or