راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه.
خودم اصلا وقت اين كارها رو ندارم
دات كام اين كارو انجام ميده؟
من باز هم نفهميدم.اخه 1 ماه پيش همه ميگفتن اگه مي خواي اپديت كني بايد سي دي بك اپتو داشته باشي.الان چه جوري بدون سيدي بك اپ ميشه مثلا ورژن 4 فريمور رو ريخت؟
در ضمن تو صفحات قبل خوندم با gears of war مشكل داشتين؟مشكلتون چي بود؟
oblivion واسه پال اومده؟

تکاوچ رو مدونم کپی خور میکنه داتکام رو باید سوال کنی
نه احتیاجی به بکاپ نداری فیرمور 5 هم داره میاد چه برسه به 4 هر فیرمور جدیدی بیاد شما میتونی بریزی البته باید امتحاتش رو پس بده که مشکل نداشته باشه
من که با gow مشکل نداشتم شاید به خاطر درایو هیتاچی ولی مال شما که سامسونگ هست رو نمیدونم

نحوه کپی خور کردن و آپدیت Firmware

دوستان این راهنمایی هست که در مورد کپی خور کردن درایوهای سامسونگ MS25 نوشتم، بقیه درایو ها رو هم دارم کامل میکنم، اگه دوستان موافقت کنن این راهنما رو هم به عنوان مقاله در سایت قرار بدیم:biggrin1:
مراحل کپی خور کردن درایو های Xbox360 مدل توشیبا-سامسونگ میان افزار 25 :
1- باز کردن دستگاه
2- شناسایی نوع درایو و نسخه ی میان افزار مربوطه
3- تهیه ی نسخه ی پشتیبان از روی میان افزار اوریجنال
4- نصب کردن میان افزار کرک شده روی درایو
5- بستن دستگاه
مرحله ی اول:
شما باید قبل از هر کاری دستگاه Xbox360 خود را باز کنید؛ برای این کار راهنماهای زیادی وجود دارد که ما به شما این راهنما رو پیشنهاد میکنیم:
تجربه ی 1: باز کردن Xbox360 ممکن است برای اولین بار سخت به نظر برسد ولی بعد از مدتی تمرین آن را به آسانی فرا خواهید گرفت
تجربه ی 2: برای راحتی کار حتما از فرد دیگری کمک بگیرید باز کردن دستگاه به تنهایی مشکل است
تجربه ی 3: سخت ترین جای کار باز کردن قفل های پشت دستگاه هست؛ با فشار دادن دو طرف فیس پلیت به سمت مخالف مانع از بسته شدن مجدد آنها شوید
تجربه ی 4: برای باز کردن پیچ های دستگاه حداقل به پیچ گوشتی T8 نیاز دارید [به این نوع پیچ گوشتی ها، پیچ گوشتی های 6 گوش و خورشیدی نیز گفته می شود و می توانید آنرا از ابزار فروشی های معتبر خریداری کنید]
مرحله ی دوم:
میتوانید با باز کردن Tray از مارک درایو دستگاه خود مطلع شوید:

Hitachi-samsung.jpg

ورژن میان افزار شما روی درایو دستگاه نوشته شده است:

FM%20version.jpg

توجه: این راهنما فقط برای کپی خور کردن درایو های توشیبا-سامسونگ با ورژن میان افزار 25 است
مرحله ی سوم:
ما برای اینکار و همچنین نصب میان افزار کرک شده از نرم افزار
Xtreme Boot Maker استفاده میکنیم ابتدا باید این نرم افزار را دانلود و سپس نصب کنید [چون این نرم افزار مرتبا آپ دیت میشود و لینک ثابتی ندارد؛ می بایست آخرین ورژن آن را از وب سایت این نرم افزار یعنی http:// x-projects.org دانلود کنید
ابتدا برای نصب باید و اجرای نرم افزار Xtreme Boot Maker باید نرم افزار Microsoft .NET Framework v2 نصب باشد اگر این نرم افزار رو دستگاه شما نصب نیست می توانید آن را به حجمی حدود 22 مگابایت از این آدرس دانلود کنید
بعد از نصب Microsoft .NET Framework v2 ، نرم افزار Xtreme Boot Maker را نصب و اجرا نمایید حالا با این صفحه واجه خواهید شد:

XBM.jpg

حالا کارهای زیر را انجام دهید:
1- رو دکمه ی
Open کلیلک کنید حالا باید محل فایل میان افزار کرک شده ی مورد نظر خود را بروید و روی فایل دابل کلیک کنید تا انتخاب شودم
نکته ی 1: هنگام نوشته شدن این راهنما آخرین میان افزار منتشر شده 4.2 هست که می توانید این میان افزار را از این آدرس دانلود کنید
نکته ی 2: بعد از انتخاب میان افزار ممکن است نرم افزار پیغامی مبنی بر ناشناخته بود فایل بدهد؛ برای حال این مشکل باید به اینترنت وصل شوید سپس روی دکمه ی ok کلیک کنید؛ با آمدن پیغام جدید که مبنی بر موفقیت آمیز بودن دریافت فایل های جدید روی دکمه ی ok کلیک کنید
2- گزینه ی Use custom MTKFlash را تیک بزنید
3- حالا از لیست باز شونده چیپست ساتای مادربورد خود را انتخاب کنید
توجه1: اگر نام چیپست ساتای خود را نمیدانید به دفترچه ی راهنمای مادربورد خود مراجعه کنید [این نام معمولا شامل کلمه ی RAID است]
توجه 2: اگر نام چیپست ساتای شما در لیست نیست سی دی مادربود خود را نصب کنید
4- روی دکمه ی Detect ID – I/O کلیک کنید بعد از اتمام کار حروفی در دو قسمت Device ID و I/O Port وارد می شود
توجه: اگر پیغامی مبتنی بر ناسازگار بودن چیست مادر بورد خود با این نرم افزار مشاهده کردید؛ باید این مراحل را روی سیستمی دیگری، با مادربوردی با چیپستی متفاوت انجام دهید
5- از لیست باز شونده ی Target Drive درایو فلاپی خود را که A:\ هست انتخاب کنید
توجه 1: ما در این آموزش فلش کردن درایو های توشیبا-سامسونگ با استفاده از فلاپی آموزش میدهیم چون ساده ترین راه هست [راه های دیگری مثل استفاده از Cool Disk به جای فلاپی نیز وجود دارد]
6- گزینه ی Format and Make Bootable را تیک بزنید
7- یک فلاپی سالم را درون درایو گزاشته و روی Prepare Drive کلیک کنید، منتظر بمانید تا نرم افزار فلاپی را آماده نماید
بعد از آماده شدن فلاپی سیستم را خاموش کنید
حالا سیستم را ریست کنید و وارد Setup شوید و فلاپی درایو را بوت اول دستگاه خود قرار دهید، سپس دستگاه را بار دیگر Restart کنید تا با دیسکت بوت شود

Connection1.jpg

Connection2.jpg

وقتی به خط فرمان رسیدید دستگاه 360 خود را روشن کنید و کابل تصویر را نیز وصل کنید و سپس کابل ساتا را، که از یک طرف به DVD درایو Xbox360 وصل کرده اید به پورت ساتای کامپیوتر وصل کنید حالا این کد را در خط فرمان تایپ کنید:
SAMRED 1234567 12345
به جای عدد سریال نامبر دستگاه خود را که متشکل از 2 گروه 7 و 5 تایی است وارد کنید و کلید اینتر را بفشارید؛ اگر بعد از وارد کردن کد و زدن کلید اینتر پیغامی مثل Directory already exists و MKDIR failed آمد نگران نباشید
بعد از چند لحظه کنترلر های ساتای شما لیست می شود که باید آنرا انتخاب کنید [اگر Pre Master است عدد 1 را وارد کنید] بعد از چند لحظه بک آپ گیری از فرم ور اوریجنال شما آغاز می شود.
بعد از پایان یافتن عملیات نرم فزار پیغامی مبتنی بر موفقیت آمیز بودن بک آپ گیری میدهد؛ کابل ساتا را بکشید و سپس Xbox360 و سپس کامپیوتر را خاموش کنید
مرحله ی چهارم:
حالا وقت آن رسیده که بک آپ اوریجنال خود را در جاهای دیگری زخیره نمایید؛ سیستم را روشن کنید و وارد ویندوز شوید، فرم ور اوریجنال خود را میتوانید در درایو A: و در درون فولدر BACKUP و با نام ORIG بیابید؛ ما پیشنهاد میکنیم که این بک آپ را برای خود ایمیل کنید تا دیگر نگران پاک شدن آن نباشید
حالا سیستم خود را خاموش کنید و سپس با دیسکت سیستم را بوت نمایید؛ Xbox360 خود را روشن کنید [به همرا کابل تصویر] و با کابل ساتا DVD درایو ان را به پورت ساتا مادربورد دستگاه وصل کنید [مثل مرحله ی قبل]
حالا این کد ها را در خط فرمان تایپ کنید
SAMHACK 1234567 12345
به جای کد 1234567 12345 ، سریال نامبر دستگاه خود را وارد کنید و کلید اینتر را بزنید، سپس کنترلر ساتای خود را انتخاب کنید [اگر Pre Master است عدد 1 را وارد کنید]
با زدن عدد مربوط به کنترلر ساتای خود عملیات فلش شدن درایو آغاز میشود و 4 بانک اطلاعاتی کپی میشوند؛ بعد از پایان کار برنامه پیغامی مبتنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات [!] میدهد؛ حالا مانند قبل کابل ساتا را بکشید و Xbox360 و کامپیوتر را خاموش کنید
حالا میتوانید Xbox360 خود را با یک بازی کپی مانند بازی Gears of Wars امتحان کنید
توجه ی مهم: آپ گرید کردن از فرم ور 4 به بعد:
اگر فرم ور Xbox360 شما 4 یا 4 به بعد است برای آپ گرید کردن آن دچار مشکل خواهید شد زیرا فرم ور های 4 و بالاتر دارای فرم گارد هستند که مانع از دستکاری فرم ور در حالت عادی می شوند
برای رفع این مشکل باید فایل Enable0800.iso را دانلود و روی DVD دولایه رایت کنید [اگر چه این فایل Enable0800.iso ، 253 مگابایت بیشتر حجم ندارد ولی به هر حال باید آن را روی DVD دولایه رایت کنید]
اگر به هر دلیل نمیتوانید فایل Enable0800.iso را دانلود کنید [حجم بالا و ...] می توانید فایل Xtreme42.rar را دانلود کنید که حاوی فایل Enable0800.iso نیز هست و 13 مگابایت حجم دارد
حال باید قبل از وارد کردن کد در مراحل قبل [چه بک آپ گرفتن و چه فلش کردن] دیسک Enable0800 را وارد Xbox360 کنید و حدود 20 ثانیه صبر کنید تا دیسک کار خود یعنی از کار انداختن فرم گارد را انجام دهد [به دقت به صدای لنز بعد از وارد کردن دیسک گوش دهید، هر موقع صدای لنز قطع شد، کار دیسک تمام شده است] حالا بقیه عملیات را پیگیری کنید
توجه: حتما باید از فرم ور کنونی خود آپ گرید بگرید و سپس اقدام به فلش کردن فرم ور جدید کنید
مرحله ی ششم:
برای بستن دستگاه کافیست مرحله ی باز کردن دستگاه را به عکس طی کنید!
من باز هم نفهميدم.اخه 1 ماه پيش همه ميگفتن اگه مي خواي اپديت كني بايد سي دي بك اپتو داشته باشي.الان چه جوري بدون سيدي بك اپ ميشه مثلا ورژن 4 فريمور رو ريخت؟
ببین مهم فرم کی هست که فرم ور کنونی شما اونو داره;)

کمک در مورد 360 --- فوری !!!!!!!!!!!!

آقا من میخوام 360 بگیرم و تقریبا 2 ساعت هست که تو این سایت دارم میگردم ولی نتیجه نگرفتم . میخوام بدونم تو ایران مدل Ntsc/uc یخریم بهتره یا Ntsc/j و اینکه بازی برای کدوم یکی از اینها بیشتر و به روز تر هست (در ایران) و بازیهای مالزی هم میاد یا نه یا فقط باید به صورت کپی تهیه کرد.
ممنون میشم کسی که میدونه واستفاده میکنه به من کمی اطلاعات بده.

و میشه در مورد فرمویر هم کمی به من توضح بدین .... ممنون

آخرین ویرایش:
بابا حیف 7 تومن پول نیست؟ الان داشتم گیم وان رو نگاه می کردم. برنامه level one رو می داد راجع به همین viva بود. خیلی گرافیکش بالاست ولی بازیه جالبی نیست. خیلی حوصله سر به بره. برو یه game playe از game spot بگیر نظرت عوض میشه!:cheesygri
ببخشيد ميدونم ربطي به تاپيك نداره ولي اگه ممكنه بگيد اين شبكه گيم وان رو روي چه ماهواره اي با چه فركانسي ميشه ديد مرسي:blushing:

در ضمن من امروز با دوستم رفته بودم توپخونه ولي چيزي درباره فري شدن360 نمي دونس قيمتش هم فرقي نكرده بود 440j uc=490 ولي صوت وتصوير پايتخت با يه بازي اورجينال ميداد 470 حالا شما نظرتون چيه؟:-"

سلام يه چنتا سوال
من تو اين هفته ميخوام360 بگيرم و ميخوام بدونمكه اين كارايي كه برا كپي خور كردن دستگاه صفحه قبل توضيح دادين رو خود فروشگاهها هم انجام ميدن و چقدر ميگيرن؟
راستي اگه من 360 كپي خور از يگانه يا شادي بگيرم ديگه نيازي هست كه اين كار ها رو دستگاه انجام بدم(يعني فريمور رو دستكاري كنم يا تا اخر عمر به دستگام دست نزنم)؟؟؟؟
و اگه دستگاه كپي خور بگيرم همه ي بازي هاي كپي بهش ميخوره؟
من اطميناني uc ميگيرم از نوع PErmium
راستي بچهها همين 2-3 روز پيش يهtoshiba lcd گرفتيم42 . full HD و كارتخور 3تومن
الان 2 روزه توخونه ماست بايد بگم بسيار زيباتر از براوياي سوني هست و ارزونتر.
بايد بگهم اولين باري كه روشن كردم كف كردم(مثل هيچي نديده ها:cheesygri :p ) ولي واقعا تصويرش خيلي صفا بود در ضمن وضوح تصويرش هم1920X1080هست
من به همه مايه دارا توصيه ميكنم يا toshiba بگيرن يا سامسونگي كه rinbow معرفي كرد

خیلی ممنون از راهنمای کاملتون فقط دو نکته رو گفتم بگم خوبه
اول حتما دو تا بدنه فلزی کامپیوتر و ایکس باکس رو به هم با سیم وصل کنید که خیلی این مهم هست
دوم وقتی دو تا دستگاه روشن هست بهتره که کابل sata وصل شده به درایو رو در نیارید یا جا بزنید

آخرین ویرایش:
آقا من میخوام 360 بگیرم و تقریبا 2 ساعت هست که تو این سایت دارم میگردم ولی نتیجه نگرفتم . میخوام بدونم تو ایران مدل Ntsc/uc یخریم بهتره یا Ntsc/j و اینکه بازی برای کدوم یکی از اینها بیشتر و به روز تر هست (در ایران) و بازیهای مالزی هم میاد یا نه یا فقط باید به صورت کپی تهیه کرد.
ممنون میشم کسی که میدونه واستفاده میکنه به من کمی اطلاعات بده.

و میشه در مورد فرمویر هم کمی به من توضح بدین .... ممنون

سلام.
100% برو Ntsc/uc بخر تو ایران بازی هاش بیشتره;)
بازیهای مالزی هم چند وقت بعده ریلیزش میاد ولی خب اول کپی ها ی ایران میاد

بابايي گوشيرو نگهدار ديگه!!!!!!!

سلام يه چنتا سوال
من تو اين هفته ميخوام360 بگيرم و ميخوام بدونمكه اين كارايي كه برا كپي خور كردن دستگاه صفحه قبل توضيح دادين رو خود فروشگاهها هم انجام ميدن و چقدر ميگيرن؟
راستي اگه من 360 كپي خور از يگانه يا شادي بگيرم ديگه نيازي هست كه اين كار ها رو دستگاه انجام بدم(يعني فريمور رو دستكاري كنم يا تا اخر عمر به دستگام دست نزنم)؟؟؟؟
بايد بگهم اولين باري كه روشن كردم كف كردم(مثل هيچي نديده ها:cheesygri :p ) ولي واقعا تصويرش خيلي صفا بود در ضمن وضوح تصويرش هم1920X1080هست
من به همه مايه دارا توصيه ميكنم يا toshiba بگيرن يا سامسونگي كه rinbow معرفي كرد
اقا جان من يه نگاهي بكن جواب بده

سلام يه چنتا سوال

1-بله
2-بستگی به بازی هایی که میاد داره
3-بله

اول حتما دو تا بدنه فلزی کامپیوتر و ایکس باکس رو به هم با سیم وصل کنید که خیلی این مهم هست
من خودم 3 تا دستگاه کپی خور کردم و سیم اتصال به زمین رو وصل نکردم! هیچ اتفاقی هم نیفتاد! [من تضمین می کنم هیچی نمیشه!:cheesygri]
دوم وقتی دو تا دستگاه روشن هست بهتره که کابل sata وصل شده به درایو رو در نیاری
دو راهنمایی که من مطالعه کردم و خود نرم افزار X360SAM میگه که بعد از اتمام بک آپ گرفتن از فرم ور اوریجنال و فلش کردن فرم ور جدید، باید اول کابل ساتا را کشید و بعد دستگاه رو خاموش کرد. ترتیبشون هم مهمه مثلا من خودم یه بار بعد از فلش کردن، کامپیوتر رو خاموش کردم که همین باعث ایجاد مشکل برای فرم ور فلش شده شد

من خودم 3 تا دستگاه کپی خور کردم و سیم اتصال به زمین رو وصل نکردم! هیچ اتفاقی هم نیفتاد! [من تضمین می کنم هیچی نمیشه!:cheesygri]

دو راهنمایی که من مطالعه کردم و خود نرم افزار X360SAM میگه که بعد از اتمام بک آپ گرفتن از فرم ور اوریجنال و فلش کردن فرم ور جدید، باید اول کابل ساتا را کشید و بعد دستگاه رو خاموش کرد. ترتیبشون هم مهمه مثلا من خودم یه بار بعد از فلش کردن، کامپیوتر رو خاموش کردم که همین باعث ایجاد مشکل برای فرم ور فلش شده شد

دوست عزیز شما ممکن هست 10 تا هم اینچوری کپی خور کنی و طوری نشه ولی این یک چیز علمی و ثابت شده هست چرا:
وقتی سیم دیتا رو به کامپیوتر وسیم برق درایو به ایکس باکس وصله توی ولتاژ ایجا تداخل میکنه وباعث میشه که ولتاز یکی از دستگاها بالا بره اونوقت کار از کار گذشته برای همین بدنه که در واقع گراند هست به هم وصل و جریان دو دستگاه برابر میشه

در مورد دوم باید بگم که تمام قطعات کامپیوتر رو نباید وقتی کامپیوتر روشن هست قطع و وصل کرد این باعث سوختن قطعه میشه برای همین مثلا میگن پرت usb هات پلوگ هست یعنی این قابلیت رو داره که وقتی دستگاه روشنه سیم رو قطع و وصل کرد ولی بقیه اتصالات این طور نیست در مورد فیرمور هم وقتی میگه با موفقیت فلش شد دیگه این کار لازم نیست فقط تو موارد خاصی که مجبور هستند (برای درایوهایی که ms28 هستن) این کار رو میکنند ای هم اول کار و بعد کار تمام شد اول دستگاهها خاموش میکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or