behtash_jabbari
کاربر سایت
Samsung رو دیگه در ساخت Xbox360 استفاده نمیکنن. { مگر اینکه جنس طرف مال قبل باشه }
:blushing: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: }آقا یون چند خبر خیلی خیلی بد برای کسانی که 360 رو نخریدن و یا تازه میخوان بخرن
1. درایو هایSamsung رو دیگه در ساخت Xbox360 استفاده نمیکنن. { مگر اینکه جنس طرف مال قبل باشه }
2. کل درایو های شد LG
3. سری جدید درایو LG ها رو نمیشه هک کرد { میشه ولی با درد سر و سلام و صلوات }
4. چون هکر ها بیشتر رو Samsung کار کرده بودن FW این درایو ورژن قدیمی تری داره .
5. کلا بازرگانان ایران تصمیم دارن فقط کنسول J و بازی های J و Free رو وارد کنن . { البته ما که از نظر بازی خود کفا هستیم . تکاوچ و دات کام و .. }
6.کنسول های J نسبت به دیگر کنسول ها یه سری قابلیت های عجیب و غریبی دارن . مثلا دوست من که کنسولش J هست بازی Kameo من که 100% لیسانس منطقه ای داره و UC هست رو اجرا میکنه .
7. تو پکیج J بعلاوه کنسول و دسته و .... یه کنترل و یه بازی اورجینال { FF } داره که سرجم 110 تومن به نفع خریدار هست . { یعنی اگه بخوای این ها رو سوا بخری باید اینقدر به سولفی }
در جواب بعضی از دوستان که به این برنامه جدید شک دارن باید بگم که خبر به این علت تو اینترنت پخش نشده که فقط کنسول J این بلا سرش امده { که فقط به آسیای ها ربط داره } و کار یه چینی . خوب میشد که در دیگر سایت ها هم بزارن این خبر رو { خدا کنه برای UC / PAL هم بکنن این کار رو:biggrin1:![]()
:blushing: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: }

البته این که یه DVD uc رو گذاشته اجرا شده هیچی رو ثابت نمی کنهراست میگه. من جایی که رفتم بخرم یه دی وی دی uc گذاشت توش و گفت دیدی کار کرد. من گفتم یارو داره خالی می بنده و فککر کرده و هالوام. به خاطر اینکه فکر نکنه من از مرحله پرتم خواست دی وی دی رو بده به من که ببینم uc منم گفتم نمی خواد برای اهمیت نداره.
اگه می خوای مطمئن بشی که بازی های uc کار می کنن یا نه بهتره که یکی زا بازی های EA که مال uc هست و بزرای تو دستگاه ببینی می تونه اجرا کنه یا نه! البته این که یه DVD uc رو گذاشته اجرا شده هیچی رو ثابت نمی کنهاگه می خوای مطمئن بشی که بازی های uc کار می کنن یا نه بهتره که یکی زا بازی های EA که مال uc هست و بزرای تو دستگاه ببینی می تونه اجرا کنه یا نه!
در ضمن یه سوال از شما داشتم می تونم بپرسم تاریخ تولید کنسول شما مال کی هست؟
) حتما امتحان می کنم ببینم این قضیه درسته یا نه. ولی کسی که ازش خریدم با اطمینان زیادی حرف می زد.روی جعبه دستگاه من فقط نوشته XBOX LIVE READY . هیچی از Gold یا سیلور ننوشته .
الان من چقدر گلد و چقدر سیلور دارم ؟
بچه ها این سوال منه
در مورد داخل جعبه هم فقط یه دفترچه راهنمای LIVE هست با یه برگه که یه طرفش انگلیسی یه طرفشم اسپانیولی توضیح داده
من چقدر گلد دارم ؟
چقدر سیلور دارم ؟
کسی VIVA PINATA رو گرفته ؟
چجوریه ؟
ارزش خرید داره ؟
صبر کردن قبل ریلیز با صبر کردن بعده ریلیز یه بازی خیلی فرق داره![]()
بچه ها این سوال منه
در مورد داخل جعبه هم فقط یه دفترچه راهنمای LIVE هست با یه برگه که یه طرفش انگلیسی یه طرفشم اسپانیولی توضیح داده
من چقدر گلد دارم ؟
چقدر سیلور دارم ؟
کسی VIVA PINATA رو گرفته ؟
چجوریه ؟
ارزش خرید داره ؟
کاری نداره پشت دستگاه اوجایی که یه برچسب چسبیده شده رو نگاه کن خیلی واضح نوشته MFR Date و یک تاریخی رو جلوش نوشته که او تاریخ، همون تاریخ تولید کنسوله!