راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کمک کنید......

چرا که نه....
ولی رو تلویزیون hd چیزه دیگه ای می شه؟ گرفیکش خیلی خدا می شه. ولی در مقایسه با نسل قبل باز هم تفاوتش تو تلوزیون های معمولی قابل توجه....;)

یه Xbox360 برای من معرفی کنید که بیشتر بازیهارو اجرا کنه چون شنیدم نوع مختلف هستن. بازیهای Xbox360 چنده؟ممنون میشم راهنماییم کنید.:love:

یه Xbox360 برای من معرفی کنید که بیشتر بازیهارو اجرا کنه چون شنیدم نوع مختلف هستن. بازیهای Xbox360 چنده؟ممنون میشم راهنماییم کنید.:love:

این 6 صفحه اخر رو بخونی یه چیزایی دستگیرت میشه فعلا صبر کن ببینیم قضیه j چی میشه
بازی هم از 7 تا 10 تومان هست

بجه ها 360 من به مانيتورم وصل ميشه ! مانيتورم Samsung hast va balash neveshte SyncMaster MB1798 Va Baghalesh ham ke zade TCO'03 O ...... Hala man cablesh ro bekharam mitonam toye manitor bazi konam ! in cabl chande va maghazeye .com in cable ro dare? rasti xbox360 ro ofoghi bezarim chizish mishe

Eminem جان HDTV كه 1080P ساپورت كنه Sony BRAVIA سري V من ميخوام "40 بگيرم 3.5
EA Games جان خیلی ممنون از راهنماییت ولی من که گفتم فقط و فقط برند سامسونگ میخوام ( من هیچ کدوم از برندای دیگه رو به هیچ وجه قبول ندارم. سامسونگ الان در زمینه مانیتور و HDTV و کلا صفحه نمایش تو دنیا لیدر هستش و محصولاتش لنگه نداره. ) حالا طوری نیست "26 یا پایینتر داره. لطفا یه لینک برا مشخصاتش بده. با تشکر.

ببینید این مایکروسافت چیکار میکنه واسه اینکه توی ژاپن مشتری پیدا کنه کنترل و بازی اوریجینال مجانی میذاره روی دستگاه و واسه HDDVD Playerش هم یه Ninja Gaiden مجانی میده:mad: !

ببین چند روزی صبر کن. من هفته پیش پیش یک دونه j گرفتم ولی تو صبر کن. اون موقع که من گرفتم این بحث ها مطرح نبود .ولی تا به نتیجه رسیدی سریع برو بگیر. چون قیمتای ایران به بادی بنده.....

20 صفحه قبل رو مطالعه کنی راجع به اینکه از کجا بخری می تونی تصمیم بگیری. هر موقع هم قصد خرید داشتی بیا همین جا یه سری مسائل رو برات بچه ها توضیح میدن که موقع خریدن 360 باید بهشون توجه کنی. موفق باشی
;)

یکی یه خبر داد مثل بمب صدا کرد دیگه هیشکی جواب ما رو نمیده؟؟؟:(( :biggrin1:

نه امکانش خیلی کمه. فیلیپس اصلا به مرحله تولید بالا نرسید. اگه آک بگیری احتمال زیاد یا هیتاچی یا سامسونگ بهت می یوفته. که شانسی هست.:biggrin1:

برای تلوزیون هم دنباله سامسونگ بگرد قیمت هاش پایین تر و کیفیت بالاتری داره . در این مورد می تونه با rainbow مشورت کنی. اون هم دنباله hd می گرده. اطلاعات خوبی هم باید داشته باشه.;)

EA Games جان خیلی ممنون از راهنماییت ولی من که گفتم فقط و فقط برند سامسونگ میخوام ( من هیچ کدوم از برندای دیگه رو به هیچ وجه قبول ندارم. سامسونگ الان در زمینه مانیتور و HDTV و کلا صفحه نمایش تو دنیا لیدر هستش و محصولاتش لنگه نداره. ) حالا طوری نیست "26 یا پایینتر داره. لطفا یه لینک برا مشخصاتش بده. با تشکر.

اصلا برای این سایزی که تو میخوای یعنی 26" اگه بخوای 1080p بگیری پول اضافی دادی . این استاندارد بدرد سایزهای بالا میخوره تا دیگه افت کیفیت نداشه باشند!
720p تقریباً برای 26" معادل 1080p برای 40" هستش ! حالا اگه 26" 1080i رو پشتیبانی کنه که چه بهتر !
خلاصه برای 26" دنبال 1080p نگرد! نه گیرت میاد و نه برای این سایز فرقی با 1080i داره!
-----------------------------------------------------------------------

در زمینه برند باید بگم دوستمون راست میگه!
سامسونگ حتی از سونی هم بهتره! سابقه سامسونگ در زمینه ساخت تلوزیون های HD با سابقه ترین شرکته و قیمت هاش از همه مناسبتره! سونی داره پول اسمش رو میخوره! شما اگه تنوع محصول سامسونگ رو نگاه کنین ، هوش از سرت می ره!
در ضمن الان هرکی می خواد HD بگیره باید LCD باشه! چون Plasma عمر و کنتراست تصویر شون کمه ! Projection هم که اصلا کیفیت نداره! DLP هم کیفیت رنگش از LCD کمتره!
اگه یه سری به خیابان جمهوری بزنین و خودتون عملا مشاهده کنین ، ممنون میشم!
----------------------------------------------------------------------------------------------

آخرین ویرایش:
من الان احساس میکنم که به کمک احتیاج دارم! این کابل برق این یخچالی که ما خریدیم (360) یک پایه earth داره که روی این ترانس بیخواصیت پیشبینی نشده!!! من الان چه خاکی توسرم کنم نصمه شبی!

وقتی بازی رو نداشته باشی فرقی نمیکنه بعد از عرضه یا قبل از عرضه شدن حرفایی میزنیا :)

وقتی ببینی یه بازی اومده همش دلت قیلیویلی میره ولی قبل بازی تو خماری مطلق به سر میبری:biggrin1:
به هر حال مهم نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or