راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا یون چند خبر خیلی خیلی بد برای کسانی که 360 رو نخریدن و یا تازه میخوان بخرن
1. درایو های :evil: Samsung رو دیگه در ساخت Xbox360 استفاده نمیکنن. { مگر اینکه جنس طرف مال قبل باشه }
2. کل درایو های شد LG
3. سری جدید درایو LG ها رو نمیشه هک کرد { میشه ولی با درد سر و سلام و صلوات }
4. چون هکر ها بیشتر رو Samsung کار کرده بودن FW این درایو ورژن قدیمی تری داره .
5. کلا بازرگانان ایران تصمیم دارن فقط کنسول J و بازی های J و Free رو وارد کنن . { البته ما که از نظر بازی خود کفا هستیم . تکاوچ و دات کام و .. }
6.کنسول های J نسبت به دیگر کنسول ها یه سری قابلیت های عجیب و غریبی دارن . مثلا دوست من که کنسولش J هست بازی Kameo من که 100% لیسانس منطقه ای داره و UC هست رو اجرا میکنه .
7. تو پکیج J بعلاوه کنسول و دسته و .... یه کنترل و یه بازی اورجینال { FF } داره که سرجم 110 تومن به نفع خریدار هست . { یعنی اگه بخوای این ها رو سوا بخری باید اینقدر به سولفی }
در جواب بعضی از دوستان که به این برنامه جدید شک دارن باید بگم که خبر به این علت تو اینترنت پخش نشده که فقط کنسول J این بلا سرش امده { که فقط به آسیای ها ربط داره } و کار یه چینی . خوب میشد که در دیگر سایت ها هم بزارن این خبر رو { خدا کنه برای UC / PAL هم بکنن این کار رو:biggrin1: :love: :p :blushing: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: }

آقا یون چند خبر خیلی خیلی بد برای کسانی که 360 رو نخریدن و یا تازه میخوان بخرن
1. درایو های :evil: Samsung رو دیگه در ساخت Xbox360 استفاده نمیکنن. { مگر اینکه جنس طرف مال قبل باشه }
2. کل درایو های شد LG
3. سری جدید درایو LG ها رو نمیشه هک کرد { میشه ولی با درد سر و سلام و صلوات }
4. چون هکر ها بیشتر رو Samsung کار کرده بودن FW این درایو ورژن قدیمی تری داره .
5. کلا بازرگانان ایران تصمیم دارن فقط کنسول J و بازی های J و Free رو وارد کنن . { البته ما که از نظر بازی خود کفا هستیم . تکاوچ و دات کام و .. }
6.کنسول های J نسبت به دیگر کنسول ها یه سری قابلیت های عجیب و غریبی دارن . مثلا دوست من که کنسولش J هست بازی Kameo من که 100% لیسانس منطقه ای داره و UC هست رو اجرا میکنه .
7. تو پکیج J بعلاوه کنسول و دسته و .... یه کنترل و یه بازی اورجینال { FF } داره که سرجم 110 تومن به نفع خریدار هست . { یعنی اگه بخوای این ها رو سوا بخری باید اینقدر به سولفی }
در جواب بعضی از دوستان که به این برنامه جدید شک دارن باید بگم که خبر به این علت تو اینترنت پخش نشده که فقط کنسول J این بلا سرش امده { که فقط به آسیای ها ربط داره } و کار یه چینی . خوب میشد که در دیگر سایت ها هم بزارن این خبر رو { خدا کنه برای UC / PAL هم بکنن این کار رو:biggrin1: :love: :p :blushing: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: }

راست میگه. من جایی که رفتم بخرم یه دی وی دی uc گذاشت توش و گفت دیدی کار کرد. من گفتم یارو داره خالی می بنده و فککر کرده و هالوام. به خاطر اینکه فکر نکنه من از مرحله پرتم خواست دی وی دی رو بده به من که ببینم uc منم گفتم نمی خواد برای اهمیت نداره.:blushing: :cool:
راست میگه روش یه بازی فاینال فانتزی اورجینالم هست.( همین آخریه من زیاد خوشم نمی یاد ازش)
این خبر رو که j ها فری شدن من توی چند تا مغازه توپخونه شندیم. اکثرا هم j داشتن. امیدوارم زودتر همه دستگاه ها فری شن. در ضمن دمه این چینیه هم گرم. :cheesygri ;)

با مراجعه به لینک زیر و وارد کردن LOT No (روی لیبل جعبه XBOX360) که یک عدد چهار رقمی است می توانید اطلاعات مربوط به XBOX360 خود را ( از قبیل نوع پکیج , سیستم ویدئویی , تاریخ تولید , تیم تولید کننده , فیرمور , نوع درایو , کشور سازنده و مارکت های عرضه کننده) مشاهده کنید.
http://www.360drives.com

راست میگه. من جایی که رفتم بخرم یه دی وی دی uc گذاشت توش و گفت دیدی کار کرد. من گفتم یارو داره خالی می بنده و فککر کرده و هالوام. به خاطر اینکه فکر نکنه من از مرحله پرتم خواست دی وی دی رو بده به من که ببینم uc منم گفتم نمی خواد برای اهمیت نداره.
البته این که یه DVD uc رو گذاشته اجرا شده هیچی رو ثابت نمی کنه;) اگه می خوای مطمئن بشی که بازی های uc کار می کنن یا نه بهتره که یکی زا بازی های EA که مال uc هست و بزرای تو دستگاه ببینی می تونه اجرا کنه یا نه!

در ضمن یه سوال از شما داشتم می تونم بپرسم تاریخ تولید کنسول شما مال کی هست؟

البته این که یه DVD uc رو گذاشته اجرا شده هیچی رو ثابت نمی کنه;) اگه می خوای مطمئن بشی که بازی های uc کار می کنن یا نه بهتره که یکی زا بازی های EA که مال uc هست و بزرای تو دستگاه ببینی می تونه اجرا کنه یا نه!

در ضمن یه سوال از شما داشتم می تونم بپرسم تاریخ تولید کنسول شما مال کی هست؟

درسته در اسرع وقت ( منظورم بودجه هست;) ) حتما امتحان می کنم ببینم این قضیه درسته یا نه. ولی کسی که ازش خریدم با اطمینان زیادی حرف می زد.

از کجا باید ببینم تاریخ تولیدش کی هست؟ :blushing: :cheesygri

از کجا باید ببینم تاریخ تولیدش کی هست؟
کاری نداره پشت دستگاه اوجایی که یه برچسب چسبیده شده رو نگاه کن خیلی واضح نوشته MFR Date و یک تاریخی رو جلوش نوشته که او تاریخ، همون تاریخ تولید کنسوله!

ما برای اومدن RE4 روی ps2 یکسال صبر کردیم دیگه یه هفته دوهفته یا نهایتا یه ماه چیزی نیست که بخوایم اسمشو مزیت و برتری بزاریم

صبر کردن قبل ریلیز با صبر کردن بعده ریلیز یه بازی خیلی فرق داره:)

بچه ها این سوال منه
روی جعبه دستگاه من فقط نوشته XBOX LIVE READY . هیچی از Gold یا سیلور ننوشته .
الان من چقدر گلد و چقدر سیلور دارم ؟

در مورد داخل جعبه هم فقط یه دفترچه راهنمای LIVE هست با یه برگه که یه طرفش انگلیسی یه طرفشم اسپانیولی توضیح داده
من چقدر گلد دارم ؟
چقدر سیلور دارم ؟

کسی VIVA PINATA رو گرفته ؟
چجوریه ؟
ارزش خرید داره ؟

میشه یه ذره راجع به این برنامه توضیح بدین
چه جوری میشه ریخت تو دستگاه ؟ عینه فریم ور باید بریزیم ؟ دستگاه من J هستش:love: صلاح میدونید این کارو بکنم ؟
راستی چه قدر بهتون گفتم جی بخرید گوش نکردید :-"

بچه ها این سوال منه

در مورد داخل جعبه هم فقط یه دفترچه راهنمای LIVE هست با یه برگه که یه طرفش انگلیسی یه طرفشم اسپانیولی توضیح داده
من چقدر گلد دارم ؟
چقدر سیلور دارم ؟

چجوریه ؟
ارزش خرید داره ؟

گلد یک ماه داری از روزی که به live وصل بشی silver هم برای همیشه محدودیت نداره
username و password احتیاج نداره

بچه ها این سوال منه

من چقدر گلد دارم ؟
چقدر سیلور دارم ؟

چجوریه ؟
ارزش خرید داره ؟

گفتن بهتون که نامحدود سیلور یک ماه گلد.
Viva pinata به نظر من ارزش خرید نداره. یه خورده چرته. می تونه بری game spot و چند تا عکس ازش ببینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or