راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا assassin s greed برای 360 می اید؟ تو رو بخدا بگین.
آخه من چی بگم به شما !!
دقیقا 5 پست بالاتر نوشته :
Assassin's Creed که برای 360 میاد! تو Gamespot نگاه کن ! البته تو مجله های خودمون هم اعلام کردن ( بازی رایانه ، بازی نما)!

عزیز چرا حرف منو عوض میکنی. اول متنو درست بخون بعد به جای من حرف بزن. بهتاش جان من گفتم مدل LA40R51B رو در خونه داریم و میخوام این مدل رو بگیرم:LA26R71BX که البته فقط تا 1080i رو ساپورت میکنه و من حتما تلویزیونی میخوام که 1080p رو ساپورت کنه(پس این مدل که گفتم هیچی). تازه این مدل که شما معرفی کردید
"56 ه عزیز . من نمیخوام از "26 بالاتر باشه. واسه اتاق خودم میخوام. اخه گفتم که تو حالمون یه "40 داریم. ملتفت شدی. البته بهت پیشنهاد میکنم حتما یبار دیگه متن منو بادقت بخونی. دمت گرم ... .

بچه ها یه خبر باور نکردنی
{آخ ما UC دارها چه کار بکنیم }
کنسول های Xbox360 مدل J فیری ریجون شد
خوش به حال اونهای که J خریدن .
مزیت های شگفت آور
1.این هک توسط یه برنامه UpDate انجام میگیره که بعد از اون کنسول قادره تمام بازی ها رو در هر ورژنی اجراکنه .
2. شما تمام بازی های Xbox رو میتونید در Xbox360 اجرا کنید
خلاصه عجب شانس خوبی دارید .
هرکی طالبه PM بده .

بچه ها یه خبر باور نکردنی
{آخ ما UC دارها چه کار بکنیم }
کنسول های Xbox360 مدل J فیری ریجون شد
خوش به حال اونهای که J خریدن .
مزیت های شگفت آور
1.این هک توسط یه برنامه UpDate انجام میگیره که بعد از اون کنسول قادره تمام بازی ها رو در هر ورژنی اجراکنه .
2. شما تمام بازی های Xbox رو میتونید در Xbox360 اجرا کنید
خلاصه عجب شانس خوبی دارید .
هرکی طالبه PM بده .
لطفا منبع ؟؟؟;)
وقتی یکیش میشه پس بقیه هم یه مدت دیگه هک میشن !!!

لطفا منبع ؟؟؟
منبع و تانکر و دبه و ...میخوای چیکار . خودم باچشمام دیدیم.
اگه بشه خودم دارم یه حرکت های پیاده میکنم واسه بچه ها { اگه بتونم } تا بعد ببینیم چی میشه .
وقتی یکیش میشه پس بقیه هم یه مدت دیگه هک میشن !
:biggrin1: :blushing: :biggrin1: :love: :p :cheesygri :biggrin1: :blushing: :blushing: :love: :p :biggrin1: :biggrin1:
خدا از دهنت بشنوه رفیق.به امید اون روز
خدا عمر هکر هارو زیاد کنه بگو آمین
:blushing: :blushing: :love: :love: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

من این رو حدود 1 ماه پیش میدونستم اما شک دارم.یارو چند تا بازی uc رو تو j اجرا کرد.
من به این دلیل به این موضوع مشکوکم:
1.این آپدیت رو کی ساخته؟(با اطمینان میگم ایرانی نیست)
2.پس چرا تو اینترنت هیچ خبری ازش نیست؟
یه کاسه ای زیر نیم کاسه است!!!

فروشگاهي هست تو تهران كه فري كرده باشه
آقا این برنامه آپدیت رو از کجا باید گیر بیاریم؟؟؟؟؟
بله کردن و ولی من دیر رسیدم به ماجرا . یه 10 روز طول میکشه تا برنامه رو بگیرم . هر خبری بشه بلافاصله میگم . من که دارم میسوزم که چرا J نخریدم
خوش بحالتون:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

.این آپدیت رو کی ساخته؟(با اطمینان میگم ایرانی نیست)
درسته. یه چینی شیر پاک خورده درستش کرده .
.پس چرا تو اینترنت هیچ خبری ازش نیست؟
این رو دیگه نمیدونم . ولی میدونم که یارو برنامه رو چننان قفل کرده گه نگو . در ضمن داره خدا تومن میفروشتش .
یه کاسه ای زیر نیم کاسه است!!!
والا چی بگم . من که 100% اطمینان دارم که میشه . طرف خیلی کارش درسته . DS Lite رو اولین نفر تو جهان هک کرده .
یه شوالیه بی نام ونشان . خدا پدرش رو بیامرزه .

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or