خوب یه سری از بازی ها فیری هستن . بعد اینکه اگه پشت بازی طلای رنگ باشه مالزی هست. درجا بندازش دورسلام بچه ها. از کجا می شه فهمید یه گیم مالزی یا کپی هست؟ یکی از دوستان برام یه دی وی دی آورده (gear of wars) روش فقط نوشته NTSC روش هم چاپ داره. این مالزیه یا کپی شده اس؟
درضمن این NTSC که نوشته یعنی رجیون فری هست؟
من از یگانه میگیرم چون یکی از دوستام یک ساله که 1 psp ازش خریده راضی هم هست و میگه اونقدرام بد اخلاغ نیست
راست میگی...این پیمان جبلی هم آدم...هستوقتی مشتریش باشی دیگه باهات بداخلاقی نمی کنه مثل پیمان جبلی(صوت و تصویر کیش) که با من بداخلاقی کرد یدفه رفتم پیشش ولی با دوستام که مشتریشن خیلی خوب رفتار می کنه که منم دیگه ازش چیزی نخریدم!
اقا به نظر من يگانه
من تا 4 روز ديگه ميگيرم و قيمت براتون ميزارم
يه قول يكي از دوستا ( اگه مشتري باشي باهات را مياد)
در كل من كنج رو قبوا ندارم
در ضمن عزيز من فك نكنم الان بشه samsung پيدا كرد
كسي سراغ داره بگه
الان يگانه ميده 430 ورامش 80% Hitachi الان رامه جديد سامسونگ كه MS28 از HITACHI بد تره !!
اقا به نظر من يگانه
من تا 4 روز ديگه ميگيرم و قيمت براتون ميزارم
يه قول يكي از دوستا ( اگه مشتري باشي باهات را مياد)
در كل من كنج رو قبوا ندارم
در ضمن عزيز من فك نكنم الان بشه samsung پيدا كرد
كسي سراغ داره بگه
من پنج شنبه از یگانه خریدم 430 تومان و درایوش هم سامسونگ است . در ضمن بازی ها رو هم 8 تومان حساب کرد.
یک سئوال داشتم :
اکانت برای لایو بازی کردن داخل دستگاه است یا اینکه کارت مخصوصی که username , password دارد احتیاج است.
در ضمن یگانه PS3 رو هم 1 میلیون می داد.
اینا قیمتایی هستن که پشت تلفن بهت میگن. همشون هم بالا پایین دارن. اما کلا کنج مغازه ی متخصص تو کنسول هاست که من قبلا کلی خرید ازش کردم که همش سالم بوده. اما 360 فرق میکنه. باید بدونی چی میگیری. برای 360 گرفتن یگانه بهتره. قصد تهمت زدن ندارم ولی کنج میگه UC هست ولی کاورش J هست! تازه بازیها رو هم 13 تومن میده و اینکه دو تا بازی روش میده ارزش زیادی نداره چون بازی جدید نداره. اون صوت و تصویر پایتخت هم میگه UC هست. بعد میگه از آلمان آوردیم و مطمعن باش مشکلی نداره! از من میشنوید از یکی از این 4 تا بگیرید. 1- شادی2- تکاوچ 3- یگانه 4- داتکام.بنظر من از یگانه نگیر یه خورده خوش انصافه. من کل تهران رو زیرو رو کردم ولی تنها جایی که قیمت خوب میده بنظر من کنج کنار پایتخته (البته من خودم از یکی از دوستام از توپخونه خریدم- طرف uc نداشت)
کنج میده پرمیوم رو 485 تومن به همراه 2 تا بازی. در ضمن اینجوری که می گفت درایوراشون همه سامسونگ هست. دیگه هر جور خودت می دونی. صوت و تصویر پایتخت هم می ده 480 بدون بازی که اونجا رو توصیه نمی کنم.:cheesygri