GRID
کاربر سایت
یعنی این بازی رو بندازم دور؟بهترین جا pinata.ir یا nextgen.ir هست . همه ی بازی هاشم ورباتیم هست (بهترین کیفیت دی وی دی 9 ) (البته pinata.ir تا 10 تیر تعطیله)

یعنی این بازی رو بندازم دور؟بهترین جا pinata.ir یا nextgen.ir هست . همه ی بازی هاشم ورباتیم هست (بهترین کیفیت دی وی دی 9 ) (البته pinata.ir تا 10 تیر تعطیله)

یعنی این بازی رو بندازم دور؟![]()
بابا همچین میگین بنده خدا ترسید !!سریع برو بزارش داخل کیسه زباله سرشم دوتا گره بزن بذار دم در صداشم در نیار
بابا همچین میگین بنده خدا ترسید !!
دیگه فکر نکنم تو عمرش جنس نقره ای بخره :biggrin1:
:surrender:

:crying1::surrender:
صدای درایو یکم زیاد شد و بعضی موقع ها بازی تیک می زد.
پس 3 ت پر
شرکتش ایرانی بود دیگه.![]()
نه بابا اولش كه گزاشتم تو دستگاه ديگه نزاشتم تا الان.خوب ما که گفتیم نزار خودت گذاشتی
به 3 تومن فکر نکن به این فکر کن که نمیدونستی الان 20 تومن واسه تعویض لنز پیاده بودی
کار خاصی نباید بکنی هروقت که کلا کنسول رو از برق بکشیا البته پاورش رو:cheesygriتنظیمات به حالت اولیش برمیگرده.نمیشه کاریش کردمن وقتی دستگاهو از برق کلا قطع میکنم تاریخ و ساعتش به هم میخوره چی کار کنم؟
سلام دوستان
من ميخوام يك عدد xbox 360 arcade بخرم اينكه اين مدل هارد نداره و ديسك تو دستگاه ميچرخه برا دستگاه مشكلي ايجاد نميكنه؟
اگه من بعد از هر دو ساعت 1 ساعت به دستگاه استراحت بدم بازم سه چراغ ميشه يا اينكه error بده و در اين صورت عمر دستگاه xbox jasper چه قدر ميتونه باشه؟
نبود هارد در مدل arcade چه مشكلاتي داره و راه حلشون چيه؟
در كل من ميخوام ps3 رو با xbox عوض كنم .چجور دستگاهي هستش پشيمون نميشم
خواهش ميكنم دوستاني كه قبلا ps3 شون رو با xbox عوض كردن بگن كه از تصميم خودشون راضي هستن يا نه؟
هر نكته فني ديگري كه ميتونه من رو از اين سر در گمي در بياره خواهش ميكنم اساتيد محترم راهنمايي كنن