blacksina
کاربر سایت
سلام
باتری دوراسل موجود در پک شارژی هستش دیگه؟نه؟:confused:
شارژر خوب چیه؟سریع شارژکنه و ایمنی هم داشته باشه؟(یه دفعه نترکه):biggrin1:
خیر شارژی نیست

سلام
باتری دوراسل موجود در پک شارژی هستش دیگه؟نه؟:confused:
شارژر خوب چیه؟سریع شارژکنه و ایمنی هم داشته باشه؟(یه دفعه نترکه):biggrin1:
دوستان سلام...
من از کجا می تونم بازی های xbox360 با ریجن j بخرم؟ همه جا پال یا فری هست؟
نمیشه ریجن دستگاهم رو عوض کنم؟
سلام.منم يه زماني همون تفكر دوست شما رو داشتم يه سيستمي با مشخصانت زير گرفتم:سلام یکی از دوستام میخواست بدونه pcبهتره یاxbox?گقته که کامپیوتر در حد1ونیم میلون میگیره!خوب دوستم میگه کدوم بهتره؟حتی رو کامپیوترشم میخوادi7.بزاره!با این حال کدوم بهتره؟:biggrin1::biggrin1::biggrin1::confused::confused::confused:
تلویزیونشم sony اینچ25 trinitron
یک سوال مهم داشتم
برای برد های جاسپر میشه از اداپتور های سری لانچ استفاده کرد ؟
اداپتور های قدیم و جدید هردو 12 ولت هستند و فقط امپر سری های قدیم 16.5 هست و سری های جدی 12.5 (اگه اشتباه نکنم )
با نگاهی به نوع ساختار Connector Power سه برد کنسول X360 میتوان متوجه شد که میشه از Power بردهای قدیمی برروی کنسول های جدید استفاده کرد و Connector Power برق در پشت کنسول به خوبی جای می گیرد، ولی برعکس آن نمی توان از Power بردهای جدید برروی کنسول های قدیمی استفاده کرد و اساساً Connector ها با هم مچ نمی شوندد و کابل در پشت کنسول جای نمی گیرید.
![]()
از نظر توان Power نیز مشکلی نیست و پاور بردهای قدیمی توان ای بیش از پاورهای حال حاظر دارند و از طرفی کنسول با توجه به نیاز خودش از Power، برق مصرف میکنه.
آیا موقعی که کنسول خاموشه فنهاش کار میکنه؟
دوستان راهی برای کپی گرفتن از پروفایل و انتقال اون به یه x360 دیگه هست؟ مثلا من الان ارکید دارم اگه بخوام یه الیت بگیرم پروفایلم رو با تمام achievementها میتونم منتقل کنم؟