Sasy360
کاربر سایت
فرم ور دستگاهت چیه؟ اگه آخرین ورژن رو داری و هنوز مشکل خوندن دیسک ها رو داری؛ اون وقت باید به فکر تنظیم لنز باشیrefigh in lenzo che joori bayad tanzim konam,chon injoori nabood???ye dafe shod![]()
![]()
![]()
فرم ور دستگاهت چیه؟ اگه آخرین ورژن رو داری و هنوز مشکل خوندن دیسک ها رو داری؛ اون وقت باید به فکر تنظیم لنز باشیrefigh in lenzo che joori bayad tanzim konam,chon injoori nabood???ye dafe shod![]()
![]()
![]()
شما که نمیدونید این کنترلش چقدر خوبه ! پشیمون هم نمیشه مطمئنم .البته شاید شانس منه که دستگاهم خوب از آب در اومده . من که هیچ مشکلی نه با دستگاه نه با پیدا کردن بازی داشتمفکر کنم بخاطر کنترل j خریده :cheesygri
:confused:

من آخر سر هم نفهميدم اين فرمول و ..... اين ها چيه ؟ و جريانش چيه ! اگر براي كوپي خو و آپديت دستگاه هست اون رو كه خوده بازي آپديت ميكنه و كوپي خو هم كه ديگه
..... من نفهميدم دي وي رام 360 هوب هوب هست يا بد !! وقتي كه درشو باز ميكنم 2 تا سوراخ داره ي كي چپ و ي كي راست ! اما چه اشتباهي كردم كه Uc نگرفتم !
اصلا اگه هیتاچی باشه بکاپ نگرفتی ، نگزفتی!
این فیرموری که من دانلود کردم گفته محض احتیاط بکاپ بگیر! چون خودش یه فایل داره که فقط کافیه درایو رو به کامپیوتر وصل کن و اون فایل رو اجرا کنی بدون بکاپ FW درایو رو به حالت اول برمیگردونه!
حالا نمی دونم منظور شما همینه یا اینکه FW اصلی یه دستگاه باهاشه؟
در ضمن FW که من دانلود کردم همونطور که قبلا گفتم Maximus-Garyopa است نه هفیرمور ، آقا علی .
ببین خودش X360SAM رو داره؛ فایل این X360SAM همین یه فایل exe هست؟ بعد اینو با فایل های فرم ور 4.2 بریزم و تو خط فرمان کد های مخصوص SAM رو بزنم؟ [SAMREAD و SAMHACK ؟]
فرم ور 4.2 رو از این لینک میتونی دانلود کنی
برا ریکاوری فرم ور های اوریجنال سامسونگ هم چنین نرم افزاری هست؛ شما فقط فرم وری که رو دستگاهت هست رو با سریال نامبر دستگات بش میدی اون فرم ور اوریجنال رو بت میده
مرسی..... بذار 2 روز ازش بگذره بعد بزن تو حاله آدم![]()
:cheesygri
خب راستش رو گفتم :biggrin1: این همه ملت حلقه خودشون رو پاره کردن uc بگیر بازیهاش بیشتره ولی....
مبارکت باشه
ما همونشم نداریم:biggrin1:
بای
از همه دوستان هم ممون که کمک کردن ولی چه کنم که پول نداشتم (شماها خودتون استاتید)فکر کنم بخاطر کنترل j خریده :cheesygri
بچه ها من کنسول رو میخاستم آپدیت کنم آخرش که میرسه ارور مید ( میگه کانکشن رو چک کن ) جریان چیه ؟ :confused:

در کل مبارکت باشه . مطمعن باش رجین فری میشه . راستی کنترلش قشنگه :biggrin1: چه کارهایی میشه باهاش کرد ؟نه اتفاقا بخاطر هاردش گرفتم. به دلیل توضیح داده شده در بالا (uc پرمیوم 480 - j پرمیوم 430)![]()

در کل مبارکت باشه . مطمعن باش رجین فری میشه . راستی کنترلش قشنگه :biggrin1: چه کارهایی میشه باهاش کرد ؟![]()
بنظر من هیچ اشتباه نکردی شما فکر میکنی چند نفر تا حالا j تو ایران خریدن اون مغازه هایی که j میفروشن خودشون هم بازی هاش رو میارن
سلام.
واسه کپی خور شدن دستگاه هست !!
خوده بازی اپدیت میکنه؟؟؟؟؟
نه عزیزم چه ربطی به بازی داره
این عکس رو نگاه کن ببین درایوت چیه:
![]()