راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فکر کنم بخاطر کنترل j خریده :cheesygri
:confused:
شما که نمیدونید این کنترلش چقدر خوبه ! پشیمون هم نمیشه مطمئنم .البته شاید شانس منه که دستگاهم خوب از آب در اومده . من که هیچ مشکلی نه با دستگاه نه با پیدا کردن بازی داشتم :love:

من آخر سر هم نفهميدم اين فرمول و ..... اين ها چيه ؟ و جريانش چيه ! اگر براي كوپي خو و آپديت دستگاه هست اون رو كه خوده بازي آپديت ميكنه و كوپي خو هم كه ديگه
..... من نفهميدم دي وي رام 360 هوب هوب هست يا بد !! وقتي كه درشو باز ميكنم 2 تا سوراخ داره ي كي چپ و ي كي راست ! اما چه اشتباهي كردم كه Uc نگرفتم !

1.این همه بچه ها گفتن UC بگیر رفتی J خریدی
2.نگران نباش درایو LG هم خوبه
3. کلا به شانست هست که کنسولت خوب در بیاد یا بد
4. یه نمه هم فارسی رو بد تایپ میکنی
5. سئوال هات رو یکی یکی و دقیق بگو
6. شما اگر بازی های سالم { بدون آسیب فیزیکی } و اینکه روی DVD با کیفیت رایت شده باشه استفاده کنی مشکل پیش نمیاد
7. اصلا هم اشتباه نکردی که J گرفتی . فعلا که بازی هاش از UC هم فراوان تره
امین چی شد . 360 نخریدی .
پیروز باشی

اصلا اگه هیتاچی باشه بکاپ نگرفتی ، نگزفتی!
این فیرموری که من دانلود کردم گفته محض احتیاط بکاپ بگیر! چون خودش یه فایل داره که فقط کافیه درایو رو به کامپیوتر وصل کن و اون فایل رو اجرا کنی بدون بکاپ FW درایو رو به حالت اول برمیگردونه!
حالا نمی دونم منظور شما همینه یا اینکه FW اصلی یه دستگاه باهاشه؟
در ضمن FW که من دانلود کردم همونطور که قبلا گفتم Maximus-Garyopa است نه هفیرمور ، آقا علی .

اره تو خودش(hitachiمنظورم هست) فیرمور اصلی دستگاه هست. وقتی با توجه به راهنماش اپدیت کنی اصلا خودش یک دایرکتوری درست میکنه و فیرمور دستگاه رو توش بکاپ میگیره و بعد فلش میکنه که اینش از فلش کردن سامسونگ بهتر است تا بکاپ نگیره فلش نمیکنه

ببین خودش X360SAM رو داره؛ فایل این X360SAM همین یه فایل exe هست؟ بعد اینو با فایل های فرم ور 4.2 بریزم و تو خط فرمان کد های مخصوص SAM رو بزنم؟ [SAMREAD و SAMHACK ؟]

فرم ور 4.2 رو از این لینک میتونی دانلود کنی

برا ریکاوری فرم ور های اوریجنال سامسونگ هم چنین نرم افزاری هست؛ شما فقط فرم وری که رو دستگاهت هست رو با سریال نامبر دستگات بش میدی اون فرم ور اوریجنال رو بت میده

ببین این روشی که میگی مال ورژن 3 و قدیمی هست فایلهای 4.2 و روش فلش فرق داره باید فایل اصلی که 12mb حجم داره رو دانلود کنی و بعد فایل mtkflash183 رو دانلود کنی فکر کنم تو همین اموزش فلش سامسونگ خودمون هست بعد طبق راهنمایی 4.2 فلش کنی

خب راستش رو گفتم :biggrin1: این همه ملت حلقه خودشون رو پاره کردن uc بگیر بازیهاش بیشتره ولی....:)
مبارکت باشه
ما همونشم نداریم:biggrin1:
بای

قبلا هم گفته بودم. بودجه نداشتم وگرنه حتما uc می گفتم. خیلی جاها سئوال کردم که uc بگیرم ولی واقعا قیمتش بالا بود. اگه کور هم می خواستم بگیرم با یه مموری همون می شد. پس تصمیم گرفتم جی بگیرم.;) از همه دوستان هم ممون که کمک کردن ولی چه کنم که پول نداشتم (شماها خودتون استاتید)

فکر کنم بخاطر کنترل j خریده :cheesygri
بچه ها من کنسول رو میخاستم آپدیت کنم آخرش که میرسه ارور مید ( میگه کانکشن رو چک کن ) جریان چیه ؟ :confused:

نه اتفاقا بخاطر هاردش گرفتم. به دلیل توضیح داده شده در بالا (uc پرمیوم 480 - j پرمیوم 430);)

نمیدونم شاید خبر قدیمی باشه
دیروز در TV از محصول جدید Macrosoft که همان HD DVD Player بود صحبت میکرد . خیلی باحال بود. درش به آرامی باز میشه . بالای درش جای که شکل Eject هست وقتی باز و بسته میشد با همان نور سبز رنگ معروف 360 مرتب چشمک میزد . طرف یه فیلم HD DVD که فکر کنم قسمت سوم FF یعنی Tokyo Dreft
گذاشت و Meno های فیلم رو چک کرد .خیلی زیبا بود . من که آب از لب و لوچم داشت میریخت .خدا نسیب کنه . :birthday: :birthday:

در کل مبارکت باشه . مطمعن باش رجین فری میشه . راستی کنترلش قشنگه :biggrin1: چه کارهایی میشه باهاش کرد ؟;)

مرسی. راستش هنوز بهش اونجوری ور نرفتم ببینم چه چیزایی داره. این یکی دو روزه سرم شلوغه. باهاش کار کردم حتما پست می دم.:cheesygri

بنظر من هیچ اشتباه نکردی شما فکر میکنی چند نفر تا حالا j تو ایران خریدن اون مغازه هایی که j میفروشن خودشون هم بازی هاش رو میارن

آره بابا! اصلا اون موقع که ما J گرفتیم UC نبود که حالا بخواد بیشت باشه! همش J بود ! فقط 2جا بود و هر2تا مغازه هم فقط یکی داشتن میدادن 600 تا 700 ولی J رو گرفتم 500!البته اون موقع هنوز X360کپی خور نشده بود!

سلام.
واسه کپی خور شدن دستگاه هست !!
خوده بازی اپدیت میکنه؟؟؟؟؟:eek:
نه عزیزم چه ربطی به بازی داره;)
این عکس رو نگاه کن ببین درایوت چیه:

2d8esyb.jpg

ماله من همون آخريه هست همون Toshiba/Samsung . حالا خو هست يا نه ؟:confused:

بچه ها این هم یه مود چیپ جدید ! از بعضی از قسمت هاش چیزی نفهمیدم! می سه یکی که به مسائل کپی خور کردن و رایت بازی ها وارده ، و انگلیسیش هم خوبه یه چکیده از این رو به فارسی بنوسیه :

http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/360-f360.html
-------------------------------------------------------------------------
بچه ها یه مود چیپ دیگه هم هست همین الآن دیدمش:
http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/360-mod360h

نگاه کنین در یکه از خصوصیاتش نوشته:

This is region specific. However, some games are region free

یعنی به عبارتی می شه گفت که X360 ها Region Free شدند؟؟؟؟:confused:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or