سلام من یه ایکس باکس ارکد 2 روز پیش خریدم با کابل VGA در اومد 265 از NEXGEN گرفتم چند تا بازی هم داره چون گرافیک خریدم میخوام بفروشم قیمت بدید ممنون![]()
داداش چرا میخوای بفروشی ؟؟؟ اون دلیل که زدی الکیه . چیه باهاش حال نکردی ؟؟؟
سلام من یه ایکس باکس ارکد 2 روز پیش خریدم با کابل VGA در اومد 265 از NEXGEN گرفتم چند تا بازی هم داره چون گرافیک خریدم میخوام بفروشم قیمت بدید ممنون![]()
من اگه بخوام جاسپر بخرم از کجا باید مطمن بشم که جاسپره ؟ :confused:
چون میدونید که این مغازه دار های توپخونه بد جوری میکنن تو پاچه...منم از همین میترسم...
راستی الیت چه قدر هارد داره ؟
براي اينكه مطمئن بشيد برين به لينك زير اطلاعات كاملي هست:من اگه بخوام جاسپر بخرم از کجا باید مطمن بشم که جاسپره ؟ :confused:
چون میدونید که این مغازه دار های توپخونه بد جوری میکنن تو پاچه...منم از همین میترسم...
راستی الیت چه قدر هارد داره ؟
سلام
من با درایو بازی میکنمو فعلا هارد ندارم.
یه بازی هایی هستش گه رنگ dvd شون تقریبا نقره ای هستش.اینا مشکلی برای درایو ایجاد نمیکنه؟
من یه gears 2 خریدم که این رنگیه و رایتی نیست.
چطوره؟خراب نشه باز؟
روش نوشته شرکت تصویر گستر پاسارگاد!!!!!!!!
راستش روش که ننوشته play box ولی پشتش نقره ای مایل به مسی هستش.استفاده از dvd پشت نقره اي رو كلا از سرت بيرون كن كه با هر ياك بار استفاده 1روز به داغون كردنه لنزت نزديك ميشه
بعد مجبوري 20 ت بدي انز عوض كني

بهترین جا pinata.ir یا nextgen.ir هست . همه ی بازی هاشم ورباتیم هست (بهترین کیفیت دی وی دی 9 ) (البته pinata.ir تا 10 تیر تعطیله)راستش روش که ننوشته play box ولی پشتش نقره ای مایل به مسی هستش.
مثل dvd های اورجینال کامپیوتر.
3 ت پول دادم.چیکار کنم؟![]()
یعنی این بازی رو بندازم دور؟بهترین جا pinata.ir یا nextgen.ir هست . همه ی بازی هاشم ورباتیم هست (بهترین کیفیت دی وی دی 9 ) (البته pinata.ir تا 10 تیر تعطیله)

یعنی این بازی رو بندازم دور؟![]()