راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

F1 F1 F1

سلام
دوستان عزيز
من دانبال يه 360 ميگردم
تكاوچ و يگانه رو هم ميشناسم
فقط ميخوام بدونم الان خوش قيمت سراغ دارين؟
چند؟:love: :bash::groupwave:

آخرین ویرایش:
منم بالاخره تونستم بابامو راضي كنم ولي خوب مجبورم كه كامپيوترم رو بفروشم

يعنی تو میخوای PC رو بفروشی به خاطر 360 !؟
99.gif

1-uc بخر چون بازياش توي ايران بيشتره_جي هم موجوده ولي به دله من نميچسبه چون بعضي بازيها توي منطقه ي جاپوني نمياد)
2-هيچي.اين پال توي اروپا پخش شده و برقش 220 ولت هست و به ترانس احتياج نداره.توي ايرانم بازياش از بقيه كمتره.
3-با پروجكشن ميشه بازي كرد.بستي داره چه پروجكشني باشه اگه خوبش باشه كه كيفيت hd ميگيري:دي
4-كيفيتش ميشه اچ دي
5-نه.من اچ دي ندارم.روي تلويزيون پلنوي سامسونگ كه ماله اتاقمه بازي ميكنم 21 اينچ.
ببخشید اقای unknown واقعا به نظر شما کیفیت مانیتور با HDTV یکیه ؟؟؟!!!! اخه اصلا اینا با هم قابل مقایسن !! ما تو خونمون یه (Samsung 40" HD (LCD داریم. وقتی که من کامپیوترمو به اون وصل میکنم و باش بازی میکنم اصلا دیگه نمیتونم مانیتورمو نگاش کنم(سامسونگ Magic Green)چه برسه باش بازی کنم. واقعا تفاوتشون زمین تا اسمونه. من قصد جسارت نداشتم ولی میخواستم بهتون بگم که تا یه چیزیو امتحان نکردید دربارش اضهار نظر نکنید.

خب الان فیرمور 5 سامسونگ رو از کجا دانلود کنم؟

در دستگاه رو باید واز کنم دیگه؟

5 که هنوز نیومده ولی 4.2 هست در xbox رو باید باز کنی اگه با سخت افزار کامپیوتر تا حالا کار نکردی برات سخت هست برای چی میخوای فیرمور دستگاهتو عوض کنی اگه با بازیها مشکل نداری و تو خوندن بازی ها درایوت خیلی سروصدا نمیکنه بنظر من عوض نکنی بهتره
اون سایتی هم که توش فیرمور xbox 360 بود نمیدونم چرا الان که خواستم لینکشو امتحان کنم پریده بود اگه 4.2 رو پیدا نکردی پیام برام بفرست تا برات اپلود کنم کاملش چون فقط خود فیرمور فکر کنم تو تاپیک فلش کردن درایو سامسونگ باشه که chalengeeverythingعزیز نوشته با راهنمای فارسی البته تو پست اول اون تاپیک ورژن 3 هست فکر کنم تو صفحه دوم 4.2 باشه ولی برنامه فلش باهاش نیست

سلام
من امروز از یگانه XBOX360 Uc با درایو توشیبا خریدم( 430.000 ) با دو تا بازی (هر بازی 8.000) و یک ترانس 500 وات (30.000) و یک رابط مانیتور (25.000)
چند تا سئوال داشتم :
1- گرون نخریدم که ؟؟
2- از کجا بفهمم که چه فیرموری رو دستگاه هست ؟
3- آیا لازم است که داشبورد را آپدیت کنم ؟
4- آخرین فیرمور توشیبا چه ورژنی هست ؟
5- به من فیرمور اصلی را ندادند آیا بعدا به مشکل بر می خورم و از کجا می تونم این فیرمور را دانلود یا تهیه کنم ؟؟
6- این هدستی که رودستگاه است به چه دردی می خورد؟؟
با تشکر

نه گرون نخریدی فقط ترانس رو یه خورده گرون گفته که با 430 تومان خود xbox که بهت ارزون گفته جور میشه
نمیتونی بفهمی فیرمور دستگاه چی هست فهمیدنش سخت هست
من که اپدیت نکردم زیاد فرقی نداره
اخرین ورژن 5 هست که هنوز تو نت پخش نشده
تو نت پیدا میشه مشگلی نداره ولی هر وقت خواستی فیرمور رو عوض کنی حتما باید از فیرمور خود دستگاه backupبگیری
هدست هم باهاش میتونی چت کنی هم صدای بازی رو بشنوی

بکاپ لازم نداره اگه hitachi باشه که همراه فیرمور هک شدهفیرمور orginalش هست تو راهنماش رو بخونی نوشته اگه samsungهست اول خودت یک backup بگیر بعد ورژن جدید رو بریز که اگه خراب شد قبلی رو داشته باشی

اصلا اگه هیتاچی باشه بکاپ نگرفتی ، نگزفتی!
این فیرموری که من دانلود کردم گفته محض احتیاط بکاپ بگیر! چون خودش یه فایل داره که فقط کافیه درایو رو به کامپیوتر وصل کن و اون فایل رو اجرا کنی بدون بکاپ FW درایو رو به حالت اول برمیگردونه!
حالا نمی دونم منظور شما همینه یا اینکه FW اصلی یه دستگاه باهاشه؟
در ضمن FW که من دانلود کردم همونطور که قبلا گفتم Maximus-Garyopa است نه هفیرمور ، آقا علی .
-----------------------------------------
بچه ها یه آپدیت جدید اومده تو XBL! دارم دانلودش می کنم!
این هم کارهای مهمی که انجام می ده:
* Improved support for HD video output over VGA, including 1080p resolution
* Improved plug and play performance for wired headsets when being used with wireless controllers
* Changes made to recently played games list to improve accuracy​

البته مورد اول از همش بهتر و مهمتره چون دیگه هر کی کابل VGA بخره دیگه وقتی خواست به HDTV با کیفیت 1080p وصلش کنه ( چون اکثر HDTV ها ورودی مانیتور دارن ) دیگه لازم نیست بره کابل HD-AV بخره و میتونه با همون کابل به حداکثر کیفیت ممکن برسه و همچنین به حد اکثر کیفیت ممکن در مانیتور ها!
این خیلی به درد من میخوره چون همش تو این فکر بورم که اگه بخوام با X360 رو مانیتور بازی کنم تابستون که HDTV خریدیم اون موقع به اون کیفیت لازم نمی رسه! ولی حالا دیگه با یه کابل VGA مشکلم حله! و به عبارتی با یه تیر 2 نشون زدم!

آخرین ویرایش:
ببخشيد كه اين جا سوال تاپيك ديگه پيدا نكردم من ميخام HDTV 32 Samsung بگيرم ولي 1080P ساپورت نمي كنه مي خايتم بدونم كه 1080i با 1080p فرقشون باهم چقدر مي ارزه چون HDTV كه 1080p ساپورت كنه گرونه Sony BRAVIA و دو مدل 46 اينچه خفن گرونه TOSHIBA

دوست عزيز مبا ركت باشه ولي اگه 360 ها Free Region نشه كمي در آينده درد سر داري

چرا؟
مثلا کدوم بازی هست که برای UC اومده باشه ولی برای J نیومده باشه؟
درضمن من قبلا هم گفتم هکرها دارن در مورد نحوه Regional Coding بازی ها به یه جاهایی می رسن و دیر یا زود X360 ها Region Free می شوند!

آخرین ویرایش:
همون جی گرفتم. چون هرجا رفتم دیدم بازی های جی حتی از uc بیشتر هست. از توپخونه گرفتم. از همون دوستم. 430 پرمیوم. از تکاوچ پرسیدم گفت قیمت خوب داره بهت می ده.

این همه بچه ها گفتن حرف گوش نکردی;) اخرش پشیمون میشه که uc نخریدی:)

آقا ریجن اصلا مهم نیست...من پال دارم و تا الآن هر بازی که خواستم بازی کردم بجز Oblivion
ببین مظنور اینه که بازی همه جا ریخته باشه مثلا اگه بری بخوای یه بازی us بخری 70% امکان داره طرف بازی رو داشته باشه و30% بازی pal رو;)

لینک دانلود خواستی بگو من فراوون دارم!

اسم بازی رو بگو =>> لینک دانلود تحویل بگیر (100% سالم تضمینی)

من که دو ماه پیش دستگاهم رو از یگانه گرفتم ولی بکاپ ندارم و میخوام فیرمورم رو آپدیت کنم آقا تکاوچ میتونه؟؟آخه یه ماه پیش رفتم پیشش واسه آپدیت زنگ زد با یه یارو صحبت کردم(آقا تکاوچ نبود) گفت بکاپ رو پاک کردم.............حالا من می خوام فیرمورم رو آپدیت کنم باید چه خاکی تو سرم بریزم هم بکاپ ندارم هم اون یارو دیگه نیست :(( :((
لینک دانلود منظورت همون تورنت هست؟اخه من با تورنت مشکل دارم.

لینک دانلود منظورت همون تورنت هست؟اخه من با تورنت مشکل دارم.
من لینک راپید رو دارم ولی مشکلات خاص خودش رو داره در ضمن همه ی بازیها رو نمتیونی لینکهای سایتهای اپلود رو گیر بیاری ولی تورنت همه ی بازی هست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or