راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

حجم فایل ها برای دانلود چنده؟این ها به روزند؟نمی دونم چرا به طور کامل از این موضوع سردر نمیارم
اینdivxاپدیت تمام بازی های جدیده یا موقع امدن بازی های جدید یه فایلم منتشر میشه؟
منظورم اینکه این فایل انقضا داره یا اینکه تو بازی های اینده سهم داره؟
به فرض قراره 2ماه دیگه بازی جدیدی بیاد خوب میتونم دوباره از این استفاده کنم یا قدیمی میشه؟:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

بچه ها من امروز یه مشکلی دارم.صدا موقع بازی یکم قطع و وصل میشه .از ال سی دی و کابل hdmi استفاده میکنم.کابل سالم.جای ورودی هم عوض کردم مشکل حل نشد!:(
چند تا بازی هم امتحان کردم.همین حالت داشت.:(
به نظرتون مشکل کجاست

سلام دوست میخواستم بدونم شکل ظاهری و رنگ سوپر الیت پک mw2 یا forza با الیت فرق میکنه یا همونه؟ چون من از شکل و رنگ الیت خوشم میاد و نمیدونم اونا چه شکلین! ممنون.

آخرین ویرایش:
منظور از سوپر الیت همون limited edition و special edition هست.
که هم بعضی هاش روش عکس بازی هست و بعضی هاش هم رنگ معمولی.
مثلا برای خودم که اسپشیال ادیتیشت یعنی (دومی) هست رنگش سفیده و هیچ نقش بندی روش نداره.
توی بازار فکر میکنم هرجوز که دوست داشته باشی (با هر ظاهری) بتونی پیدا کنی.

سلام دوست میخواستم بدونم شکل ظاهری و رنگ سوپر الیت پک mw2 یا forza با الیت فرق میکنه یا همونه؟ چون من از شکل و رنگ الیت خوشم میاد و نمیدونم اونا چه شکلین! ممنون.

mw2 روش شکل داره
forza روش شکل نداره و مثل الیت هست من خودم از همین نوع خریدم.

حجم فایل ها برای دانلود چنده؟این ها به روزند؟نمی دونم چرا به طور کامل از این موضوع سردر نمیارم
اینdivxاپدیت تمام بازی های جدیده یا موقع امدن بازی های جدید یه فایلم منتشر میشه؟
منظورم اینکه این فایل انقضا داره یا اینکه تو بازی های اینده سهم داره؟
به فرض قراره 2ماه دیگه بازی جدیدی بیاد خوب میتونم دوباره از این استفاده کنم یا قدیمی میشه؟:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
سخت نگیر، موضوع ساده ای است. ببین هر چند وقت یک بار یه آپدیت جدید برای دستگاه 360 میاد، که قبل از هر جای دیگه توی خود سایت اینترنتی مایکروسافت قرار داده میشه که لینکش برای دانلود توی پست قبلی Police _ 110 بود.
یه مدت که می گذره، این آپدیت توی دیسک های بازی های جدید هم قرار داده میشه که در صورتی که چنین بازی یی توی دستگاه آپدیت نشده قرار داده بشه، خودبخود آپدیت اجرا میشه.
مثلا فرض کن اول فروردین آپدیت نسخه هفتم توی سایت مایکروسافت میاد.
از اول اردیبهشت این آپدیت توی بازی های جدید 360 قرار داده میشه.
حالا مثلا یه بازی رو که 1 خرداد به بازار اومده دو نفر می خرند، این آپدیت در دیسک بازی هست. نفر اول این آپدیت رو قبلا در تاریخ 1 فروردین از اینترنت گرفته و ریخته، که هیچ اتفاقی نمی افته و بازی مثل هر بازی دیگه ای اجرا میشه، ولی نفر دوم دستگاهش ویرایش ششم رو داره و هنوز به ویرایش هفتم ارتقا نداده، که در این صورت پیغام ارتقا میاد و دستگاه آپدیت میشه.

حجم این آپدیت ها برای نسخه ساده بدون اوتار 8 مگابایت، و برای نسخه کامل 80 مگابایت است. اگر هم از سایت مایکروسافت بگیری که مسلما به روز هستند.
اگر مثلا آپدیت هفتم اول فروردین و آپدیت هشتم اول مهر بیاد، تمام بازی های این 6 ماه با همین یک آپدیت (یعنی نسخه هفتم) اجرا میشن و این طور نیست که هر گیمی یه آپدیت مخصوص بخواد.

امیدوارم سوالاتت کامل جواب داده شده باشه. :smile:

بچه ها من امروز یه مشکلی دارم.صدا موقع بازی یکم قطع و وصل میشه .از ال سی دی و کابل hdmi استفاده میکنم.کابل سالم.جای ورودی هم عوض کردم مشکل حل نشد!:(
چند تا بازی هم امتحان کردم.همین حالت داشت.:(
به نظرتون مشکل کجاست
ببین این مشکل رو من شنیدم به خاطر بد بودن کیفیت کابل HDMI ممکنه ایجاد بشه. امکانش رو داری با یه کابل HDMI کیفیت بالا (مثلا کابل اصل مایکروسافت که داخل پک ایلیت هست) یا یه کابل کامپوننت دیگه امتحان کنی؟

سلام...
به نظرتون من چه xboxی بگیرم...یعنی بهترین مدل 360 رو میخوام بدونم...اگر حدود قیمتشم بگید ممنون میشم...
الان کدوم مدلشه که مشکل خرابی هایی مثل سه چراغه E74 یا داغ کردن و اینا نداشته باشه (یا حد اقل باشه)؟
ممنون

سلام...
به نظرتون من چه xboxی بگیرم...یعنی بهترین مدل 360 رو میخوام بدونم...اگر حدود قیمتشم بگید ممنون میشم...
الان کدوم مدلشه که مشکل خرابی هایی مثل سه چراغه E74 یا داغ کردن و اینا نداشته باشه (یا حد اقل باشه)؟
ممنون

الان دیگه با اومدن مادربرد جاسپر این چیزا پیش نمیاد

الیت میتونی بگیری که حدود 320 هست

سلام من یه ایکس باکس ارکد 2 روز پیش خریدم با کابل VGA در اومد 265 از NEXGEN گرفتم چند تا بازی هم داره چون گرافیک خریدم میخوام بفروشم قیمت بدید ممنون ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or