راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بهترین زمان برای خرید کی؟چون من میخوام19خرداد بخرم!کی گرون میشه؟:eek:

بهتره سریع بخری پارسال بالا رفتن قیمت از 15 و 16 خرداد به بعد شروع شد وقتی هم گرون شد تا پاییز قیمتها به همون شکل موندش . سعی کن تا همون تاریخ خودت سریع بخری ;)

سلام

تو صفحه پیش گفته بودید که هارد اگر نخریم مشکلی پیش نمیاد.
من میخوام بخرم ولی یه 20 روز بعد.
الان با همین dvd بازی کنم خراب نشه باز.
پلی اند کیت شارژ چطوره؟میشه ازش به عنوان شارژر معمولی استفاده کرد؟

سلام

تو صفحه پیش گفته بودید که هارد اگر نخریم مشکلی پیش نمیاد.
من میخوام بخرم ولی یه 20 روز بعد.
الان با همین dvd بازی کنم خراب نشه باز.
پلی اند کیت شارژ چطوره؟میشه ازش به عنوان شارژر معمولی استفاده کرد؟

تا قبل از آپدیتی که قابلیت نصب اضافه کرد همه از روی دیسک اجرا میکردن و مشکلی هم پیش نمیومد

قابلیت نصب هم یکسری امکانات بهتر مثل کم شدن لودینگ ها و .... اضافه میکنه ولی به کنسول صدمه نمیزنه

من توصیه نمیکنم پلی اند شارژ کیت بگیرید یه باتری شارژی و یه شارژر بهتره

حرف شما درست ما نمیگیم بازی هاش خوب نیستن همون GOW و Uncharted آخر بازی هستن ولی متاسفانه همه با تبادل دارن امورات میگذرونن کم کسی پیدا میشه آرشیو جمع کنه کمش هم بازیهایی که به گفته شما بهترین بازی سال میشن پولشون از همه بیشتره کمش بالای 65 . بره PS3 باید پول مشتی هم بگذاری چه قبل خرید چه بعد خرید بره بازی هاش .
Xbox بره این خوبه که کسی دیگه کمتر پول ارتقا برای بازی کردن کامپیوتر بده .

برادر من کلی حساب کردم نه تو ایران ...تو خارج بازی های 360 همین قیمت بازی های ps3 هست ...من کلی میگم بازی های ps3 خیلی بهتر هیت که شما قبول کردید باز دمت گرم فن بوی بازی در نمی یاری ....ا

بهترین زمان برای خرید کی؟چون من میخوام19خرداد بخرم!کی گرون میشه؟:eek:
همین فردا 17 برو بخر 2روز زودتر یهو شروع به بالا رفتن میکنه
سلام به همگی جوری نمیشه سیو بازیها تو 360 رو از یه User کپی کنه آدم تو یه User دیگه ؟ یا سیو فقط بره همون User هستش ؟ مثلا با استفاده از قلش مموری ؟

نه نمیشه . به هیچ وجه

یکی همین راه دوستمون هست . یکی هم یه بازی جدید بخری مثل POP بذاری اگه گزینه آپدیت بیاد یعنی جدید نیست و آپدیت میشه . اگه جدید باشه که آپدیت نمیشه
شماره دشبرد رو تو system info ببين .....بعد ببين با اين مطابقت ميکنه(2.0.9199.0).... اگه کرد که هست....اگه هم نکرد نيست:cool:

مرسی.

ما باتری camelian هم داریم که 1 سال کار کنه؟
نمایندگی وست گیم تو شهر ما داره میده 8 ت.
پشتش نوشته 1yearو میزان خالی شدن باتری رو مشخص کرده!!!
خیلی گرون میده.

آخرین ویرایش:
به نظرم ازلحاظ اطمینان به مغازه ای بستگی داره که ازش خرید میکنی.
ولی در کل مرکز کنسول و بازی و ... توی تهران همون توپخونست.
اگر سعی کنی یک مغازه را پیدا کنی و به کارش اطمینان داشته باشی و جنس خوب تحویلت بده و سعی کنی همیشه از همون جنس بگیری خیلی عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or