راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام

سلام دوستان من به زور 260 هزرار تومان جور کردم و میخوام 360 ارکید بگیرم
اشکالی داره اگه بخوام بازیها رو از روی دیسک اجراکنم آخه فعلا پول هارد رو ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من ps2 رو از روی دیسک اجرا میکردم 2 سال بازی کردم و فیلم هم نگاه کردم هنوز هیچیش نشده ///
و اینکه شارز دسته چقدر کار میکنه . که بعص بشه دوباره شارژ کرد /و اینکه یه شارزر خوب معرفی کنید که بتونه کارمو راه بندازه و قیمت بالایی نداشته باشه ؟؟؟؟؟
ممنون از همه دوستان

الان ارزش فقط با xbox هست.....اصلاً ارزش يعنی xbox........زندگی يعنی xbox......اسمون ، زمين ، خواب ، خوراک ، پوشاک ، يعنی xbox....:love::love::love:
قيمتش رو تو تاپيک قيمت به روز xbox ببين
الان مادربرد جسپر اومده که ديگه احتماله 3 چراغ شدنش به صفر رسيده و ديگه اصلاً داغ نميکنه و اون مشکلت قبل رو نداره
شما مطمئن باش با خريدن xbox پشيمون نميشی....اگه شدی بيا من رو بزن :-"......ديگه تضمين ازين بهتر:cool:....

همه چیز فقط ps3 بگو چرا ...به خاطر بازی های انحصاری بسیار شاخش که واقعا شاهکار هست من نمی خوام فن بوی بازی در اورم ولی اگه ps3 نگیری و بازی های انحصاریش رو بازی نکنی ....:((من 2 سال 360 داشتم بعد که 3 چراغ شد رفتم ps3 گرفتم و واقا راضی هستم بازی چون mgs4:((انچارتد2 :(( کیلزون :(( gow3 :(( ,,,,و چنتا دیگه ....

همه چیز فقط ps3 بگو چرا ...به خاطر بازی های انحصاری بسیار شاخش که واقعا شاهکار هست من نمی خوام فن بوی بازی در اورم ولی اگه ps3 نگیری و بازی های انحصاریش رو بازی نکنی ....:((من 2 سال 360 داشتم بعد که 3 چراغ شد رفتم ps3 گرفتم و واقا راضی هستم بازی چون mgs4:((انچارتد2 :(( کیلزون :(( gow3 :(( ,,,,و چنتا دیگه ....
مطمئن باش اشتباه میکنی هیچی xbox360 نمیشه
منتها هرکسی از یک چیزی خوشش میاد و این سلیقه ی شخصیته ولی خوب به هرحال به نظر من و خیلیب های دیگه xbox360 از ps3 خیلی سرتره .
........................
اقا یک سوال داشتم ؟
یک مدل xbox میکروسافت داده بیرون به نام : xbox 360 special edition dinal fantasy xiii
که بیشتر کاراییش مثل همون limited edition هست و هاردش هم 250 گیگه.
میگن این نسخه همه چیزش اپدیت 2010 شده و اخرین نسخه ی فریمور ixtrime lt هم روش نصبه . ولی من مطمئن نیستم و شک دارم . کسی نیست منو در این مورد راهنمایی کنه ؟
میخوام مطئن بشم که روش نصبه یا نه؟

اقا یک سوال داشتم ؟
یک مدل xbox میکروسافت داده بیرون به نام : xbox 360 special edition dinal fantasy xiii
میگن این نسخه همه چیزش اپدیت 2010 شده و اخرین نسخه ی فریمور ixtrime lt هم روش نصبه . ولی من مطمئن نیستم و شک دارم . کسی نیست منو در این مورد راهنمایی کنه ؟
سلام
دوست عزیز کی همچین حرفی زده بهتون؟؟؟؟؟
به نظر شما خود ماکروسافت کنسول خودشو کپی میکنه بعد از کار خونه میده بیرون؟;)
هر کسی به شما این حرفو زده اصلا اطلاعات نداشته چون برد های جاسپر همه یکی هستن از اون اول 2009 تا 2010

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من به زور 260 هزرار تومان جور کردم و میخوام 360 ارکید بگیرم
اشکالی داره اگه بخوام بازیها رو از روی دیسک اجراکنم آخه فعلا پول هارد رو ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من ps2 رو از روی دیسک اجرا میکردم 2 سال بازی کردم و فیلم هم نگاه کردم هنوز هیچیش نشده ///
و اینکه شارز دسته چقدر کار میکنه . که بعص بشه دوباره شارژ کرد /و اینکه یه شارزر خوب معرفی کنید که بتونه کارمو راه بندازه و قیمت بالایی نداشته باشه ؟؟؟؟؟
ممنون از همه دوستان
کسی نیست جواب ما رو بده //؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئن باش اشتباه میکنی هیچی xbox360 نمیشه
منتها هرکسی از یک چیزی خوشش میاد و این سلیقه ی شخصیته ولی خوب به هرحال به نظر من و خیلیب های دیگه xbox360 از ps3 خیلی سرتره .
........................
اقا یک سوال داشتم ؟
سریع تر بودن برای ما بازی میشه ؟؟؟؟؟؟چرا دیگه حقیقت رو نمیگید من فن نیستم ولی خدایش هرچی بازی انحصاری برای ps3 میاد هم امتیاز بالا میگیره و هم بهترین بازی سال شناخته میشه ....من نمی خوام بحث کنم از شما می خوام برید یه جا بازی های ps3 رو بازی کنید واقعا حرف نداره از همه نظر ...من خودم تا پارسال هی میگفتم 360 360 عالی ..ولی تا ps3 گرفتم :eek::eek::eek::eek::eek:تازه فهمیدم رو بازی کار کردن یعنی چی ....

کسی نیست جواب ما رو بده //؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام نه آقا هیچ اشکالی نداره با دیسک بازی کن فقط اگر خواستی بری تو محیط Live از Stealth Patch بودن بازیت اطمینان بدست بیار بعد برو آنلاین بازی کن اگر هم که نمیخوای آنلاین بزنی تو آفلاین تا آخر هیچ مشکلی برات پیش نمیاد خاطرت جمع باشه .

در رابطه با شارژر هم میتونی یه شارژر باطری 4 تایی از پاساژ لباف توپخونه به قیمت 8 تومان تهیه کنی البته باید باطری شارژی هم بخری که قیمت های مختلف داره .

باطری هایی که تو خود جعبه ایکس باکس هستش دوراسل خوب هستش و با همونا میتونی حدود 1 الی 2 ماه فول بازی کنی چون خیلی اینا دیر تموم میشن بعد از تموم شدنشون برو شارژر بخر .

در رابطه با شارژ دسته بستگی به نوع باطری هایی هستش که میخری 1 هفته فول یا 2 هفته حدودا .

سلام
دوست عزیز کی همچین حرفی زده بهتون؟؟؟؟؟
به نظر شما خود ماکروسافت کنسول خودشو کپی میکنه بعد از کار خونه میده بیرون؟;)
هر کسی به شما این حرفو زده اصلا اطلاعات نداشته چون برد های جاسپر همه یکی هستن از اون اول 2009 تا 2010
نه دوست عزیز من خودم میدونم که مایکروسافت اینکارو نمیکنه ولی میگفت بعد از اینکه میاد اینور چون اول کپی خورش میکنند همون موقع هم این فریمور را هم روش نصب میکنند و چون این جدیدترین نسخه ی xbox360 هست پس حتما روش نصبه ولی من شک دارم گفتم شاید کسی اطلاعات بیشتری داشته باشه

سریع تر بودن برای ما بازی میشه ؟؟؟؟؟؟چرا دیگه حقیقت رو نمیگید من فن نیستم ولی خدایش هرچی بازی انحصاری برای ps3 میاد هم امتیاز بالا میگیره و هم بهترین بازی سال شناخته میشه ....من نمی خوام بحث کنم از شما می خوام برید یه جا بازی های ps3 رو بازی کنید واقعا حرف نداره از همه نظر ...من خودم تا پارسال هی میگفتم 360 360 عالی ..ولی تا ps3 گرفتم :eek::eek::eek::eek::eek:تازه فهمیدم رو بازی کار کردن یعنی چی ....

حرف شما درست ما نمیگیم بازی هاش خوب نیستن همون GOW و Uncharted آخر بازی هستن ولی متاسفانه همه با تبادل دارن امورات میگذرونن کم کسی پیدا میشه آرشیو جمع کنه کمش هم بازیهایی که به گفته شما بهترین بازی سال میشن پولشون از همه بیشتره کمش بالای 65 . بره PS3 باید پول مشتی هم بگذاری چه قبل خرید چه بعد خرید بره بازی هاش .
Xbox بره این خوبه که کسی دیگه کمتر پول ارتقا برای بازی کردن کامپیوتر بده .

نه دوست عزیز من خودم میدونم که مایکروسافت اینکارو نمیکنه ولی میگفت بعد از اینکه میاد اینور چون اول کپی خورش میکنند همون موقع هم این فریمور را هم روش نصب میکنند و چون این جدیدترین نسخه ی xbox360 هست پس حتما روش نصبه ولی من شک دارم گفتم شاید کسی اطلاعات بیشتری داشته باشه

چرته همه 360 ها رو میشه روشون LT ریخت و همه جدیدا هم LT دارن هیچ ربطی هم به جدید یا قدیمی بودن 360 نداره چون اصلا همچین چیزی وجود نداره!! (آخه جدیدترین نسخه 360 یعنی چی؟! منظور جاسپر بوده؟!)

چرته همه 360 ها رو میشه روشون LT ریخت و همه جدیدا هم LT دارن هیچ ربطی هم به جدید یا قدیمی بودن 360 نداره چون اصلا همچین چیزی وجود نداره!! (آخه جدیدترین نسخه 360 یعنی چی؟! منظور جاسپر بوده؟!)
داداش من زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم. شما تقریبا جواب کامل منو دادی
یعنی شما میگی هر xbox که کپی خورش میکنن جدید ترین فریمور را هم روش نصب مبکنند ؟

سلام بازی از کجا بخرم که هم کیفیتش خوب باشه و هم خراب نباشه که پر از اشکال بشه بازی؟
در ضمن این بازی ها را هم میخوام:
Red Dead: Redemption
Splinter cell conviction
Assassins creed 2
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
midnight club los angles complete edition

داداش من زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم. شما تقریبا جواب کامل منو دادی
یعنی شما میگی هر xbox که کپی خورش میکنن جدید ترین فریمور را هم روش نصب مبکنند ؟

بله الان اکثر فروشنده ها LT رو میریزن روی کنسولاشون کنسولی هم که روی LT نباشه میشه LT ریخت (البته کار شما نیست ولی فکر نمیکنم نیازی به این کار باشه از جای خوب بگیری LT ریخته)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or