راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام آقا کابل VGA نگیر من گرفتم اصلا ارزش نداره کیفیت زیاد راضی کننده ای بهت نمیده الکی 20 یا 25 پول میدی منم اشتباه کردم پولمو ریختم دور یا با HDMI وصلش کن یا اگر مانیتورت ورودی DVI داره یه کابل HDMI به DVI بخر تو تهران پاساژ های ولیعصر دارن من خریدم 8000 تومان البته توسط یکی از دوستانم شاید 10 یا نهایت 15 باشه ولی انتهای کیفیت میده به آدم من که خیلی راضی هستم ولی به نظر من VGA نخر مفت گرونه من خریدم مونده فقط ازش به عنوان خروجی صدا استفاده میکنم :laughing: تصویر فقط کابل HDMI به HDMI یا HDMI به DVI همین VGA رو بنداز بره

تاریخ خرید کنسول هم از 2009/08 یا بعد از این رو بخر بهتره
پس VGA نخرم!!
خو مشکل اینجاس که مانیتورم ورودی DVI نداره.
همین HDMI و تبدیل VGAچطوره؟کیفیتش خوب میشه؟
برا صدا چیکار باید بکنم؟

یه سوال هم داشتم درباره بازی های Guitar Hero World Tour و به بعد در ایکس باکس هیچ راهی نیست که از این بازی به بعد رو با دسته خود ایکس باکس یه جوری بازی کرد چون من شنیدم فقط میشه با گیتارش بازی کرد نه با دسته آیا این درسته ؟ راهی نیست بره بازی با دسته ؟

پس VGA نخرم!!
خو مشکل اینجاس که مانیتورم ورودی DVI نداره.
همین HDMI و تبدیل VGAچطوره؟کیفیتش خوب میشه؟
برا صدا چیکار باید بکنم؟

شما اگر مانیتورت ورودی DVI نداره باید از آنالوگش استفاده کنی که بازم یه افت تصویر خواهی داشت من وقتی از آنالوگ استفاده میکردم توی تصویر یه خط و خطوطی بود و کیفیت هم تار بود ولی با این حال میشد بازی کرد اگر میتونی اینها رو تحمل کنی باید همون کابل VGA رو بگیری

راه دوم اینه باید یه کابل HDMI به DVI بگیری و بری یه تبدیل بره طرف DVI فیش تهیه کنی از همون ولیعصر که فیش DVI رو به آنالوگ تبدیل کنه برات فکر کنم این روش از کابل خودش با کیفیت تر بشه چون شما از خروجی HDMI دستگاه داری استفاده میکنی در این راه .

و اما بره صدات میتونی همون کابل اورجینال خود ایکس باکس رو وصل کنی و فقط از خروجی های صداش استفاده کنی اگه به Speaker کامپیوترت میخوره که میزنی اگر هم فیش هاش نخوره تبدیل هایی هم بره اون هست که به اسپیکر بخوره میشه از الکتریکی تهیه کرد .

شما اگر مانیتورت ورودی DVI نداره باید از آنالوگش استفاده کنی که بازم یه افت تصویر خواهی داشت من وقتی از آنالوگ استفاده میکردم توی تصویر یه خط و خطوطی بود و کیفیت هم تار بود ولی با این حال میشد بازی کرد اگر میتونی اینها رو تحمل کنی باید همون کابل VGA رو بگیری

راه دوم اینه باید یه کابل HDMI به DVI بگیری و بری یه تبدیل بره طرف DVI فیش تهیه کنی از همون ولیعصر که فیش DVI رو به آنالوگ تبدیل کنه برات فکر کنم این روش از کابل خودش با کیفیت تر بشه چون شما از خروجی HDMI دستگاه داری استفاده میکنی در این راه .

و اما بره صدات میتونی همون کابل اورجینال خود ایکس باکس رو وصل کنی و فقط از خروجی های صداش استفاده کنی اگه به Speaker کامپیوترت میخوره که میزنی اگر هم فیش هاش نخوره تبدیل هایی هم بره اون هست که به اسپیکر بخوره میشه از الکتریکی تهیه کرد .
مرسی
متشکر از راهنمایی خوبت.:smile:

الان قیمت 360 چند شده ؟؟؟من یک سال پیش خراب شد فروختم برای پسر عموم هم 1 ماه بازی کرد خراب شد و دیگه کسی نه خرید و نتونست درست کنه ....الان میشه ریسک کرد باز من بگیرم ؟؟؟؟من ps3 دارم ولی نمیتونم بازی هایی که برای هردو میاد رو بازی کنم چون گرون هست بازی های ps3 ....

الان قیمت 360 چند شده ؟؟؟من یک سال پیش خراب شد فروختم برای پسر عموم هم 1 ماه بازی کرد خراب شد و دیگه کسی نه خرید و نتونست درست کنه ....الان میشه ریسک کرد باز من بگیرم ؟؟؟؟من ps3 دارم ولی نمیتونم بازی هایی که برای هردو میاد رو بازی کنم چون گرون هست بازی های ps3 ....

الان ارزش فقط با xbox هست.....اصلاً ارزش يعنی xbox........زندگی يعنی xbox......اسمون ، زمين ، خواب ، خوراک ، پوشاک ، يعنی xbox....:love::love::love:
قيمتش رو تو تاپيک قيمت به روز xbox ببين
الان مادربرد جسپر اومده که ديگه احتماله 3 چراغ شدنش به صفر رسيده و ديگه اصلاً داغ نميکنه و اون مشکلت قبل رو نداره
شما مطمئن باش با خريدن xbox پشيمون نميشی....اگه شدی بيا من رو بزن :-"......ديگه تضمين ازين بهتر:cool:....

heelys-xbox-360-controller-inspired-shoe-1.jpg

LOL :biggrin1:
واقعا بشر چه چیزایی به ذهنش نمی رسه :biggrin1:
2a4ded507d4a4e38b624.png

این قسمت برا چیه ؟
برا اتصال سیمی دسته هست ؟ :confused:

سلام

سلام دوستان من به زور 260 هزرار تومان جور کردم و میخوام 360 ارکید بگیرم
اشکالی داره اگه بخوام بازیها رو از روی دیسک اجراکنم آخه فعلا پول هارد رو ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من ps2 رو از روی دیسک اجرا میکردم 2 سال بازی کردم و فیلم هم نگاه کردم هنوز هیچیش نشده ///
و اینکه شارز دسته چقدر کار میکنه . که بعص بشه دوباره شارژ کرد /و اینکه یه شارزر خوب معرفی کنید که بتونه کارمو راه بندازه و قیمت بالایی نداشته باشه ؟؟؟؟؟
ممنون از همه دوستان

الان ارزش فقط با xbox هست.....اصلاً ارزش يعنی xbox........زندگی يعنی xbox......اسمون ، زمين ، خواب ، خوراک ، پوشاک ، يعنی xbox....:love::love::love:
قيمتش رو تو تاپيک قيمت به روز xbox ببين
الان مادربرد جسپر اومده که ديگه احتماله 3 چراغ شدنش به صفر رسيده و ديگه اصلاً داغ نميکنه و اون مشکلت قبل رو نداره
شما مطمئن باش با خريدن xbox پشيمون نميشی....اگه شدی بيا من رو بزن :-"......ديگه تضمين ازين بهتر:cool:....

همه چیز فقط ps3 بگو چرا ...به خاطر بازی های انحصاری بسیار شاخش که واقعا شاهکار هست من نمی خوام فن بوی بازی در اورم ولی اگه ps3 نگیری و بازی های انحصاریش رو بازی نکنی ....:((من 2 سال 360 داشتم بعد که 3 چراغ شد رفتم ps3 گرفتم و واقا راضی هستم بازی چون mgs4:((انچارتد2 :(( کیلزون :(( gow3 :(( ,,,,و چنتا دیگه ....

همه چیز فقط ps3 بگو چرا ...به خاطر بازی های انحصاری بسیار شاخش که واقعا شاهکار هست من نمی خوام فن بوی بازی در اورم ولی اگه ps3 نگیری و بازی های انحصاریش رو بازی نکنی ....:((من 2 سال 360 داشتم بعد که 3 چراغ شد رفتم ps3 گرفتم و واقا راضی هستم بازی چون mgs4:((انچارتد2 :(( کیلزون :(( gow3 :(( ,,,,و چنتا دیگه ....
مطمئن باش اشتباه میکنی هیچی xbox360 نمیشه
منتها هرکسی از یک چیزی خوشش میاد و این سلیقه ی شخصیته ولی خوب به هرحال به نظر من و خیلیب های دیگه xbox360 از ps3 خیلی سرتره .
........................
اقا یک سوال داشتم ؟
یک مدل xbox میکروسافت داده بیرون به نام : xbox 360 special edition dinal fantasy xiii
که بیشتر کاراییش مثل همون limited edition هست و هاردش هم 250 گیگه.
میگن این نسخه همه چیزش اپدیت 2010 شده و اخرین نسخه ی فریمور ixtrime lt هم روش نصبه . ولی من مطمئن نیستم و شک دارم . کسی نیست منو در این مورد راهنمایی کنه ؟
میخوام مطئن بشم که روش نصبه یا نه؟

اقا یک سوال داشتم ؟
یک مدل xbox میکروسافت داده بیرون به نام : xbox 360 special edition dinal fantasy xiii
که بیشتر کاراییش مثل همون limited edition هست و هاردش هم 250 گیگه.
میگن این نسخه همه چیزش اپدیت 2010 شده و اخرین نسخه ی فریمور ixtrime lt هم روش نصبه . ولی من مطمئن نیستم و شک دارم . کسی نیست منو در این مورد راهنمایی کنه ؟
میخوام مطئن بشم که روش نصبه یا نه؟
سلام
دوست عزیز کی همچین حرفی زده بهتون؟؟؟؟؟
به نظر شما خود ماکروسافت کنسول خودشو کپی میکنه بعد از کار خونه میده بیرون؟;)
هر کسی به شما این حرفو زده اصلا اطلاعات نداشته چون برد های جاسپر همه یکی هستن از اون اول 2009 تا 2010

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or