راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همگی من یه سوال داشتم من یه مانیتور 22 اینچ ال جی LCD دارم که یک خروجی DVI داره .

من میخوام کامپیوتر و کنسول ایکس باکس م رو بهش وصل کنم بره کنسول یه سیم HDMI به DVI دارم و برای کامپیوتر DVI به DVI یک دستگاه سوییچی هست که دوتا DVI بهش بخوره و یک DVI در بیاد ازش بزنم به LCD بعد با یک کلید هر وقت خواستم کلید رو بزنم سمت کامپیوتر و هر وقتم خواستم بزنم سمت کنسول هی سیم هاشو در نیارم یعنی سوییچ کنم بینشون همچین چیزی هست تو بازار یا نه ؟ اگر هست میشه از کجا تهیه کرد

52e2162afb46d9bcde40692de5dad539.jpg

نکته : شاید جای سوالم اینجا نباشه ولی جای دیگه جواب نگرفتم

آخرین ویرایش:
سلام به همگی من یه سوال داشتم من یه مانیتور 22 اینچ ال جی LCD دارم که یک خروجی DVI داره .

من میخوام کامپیوتر و کنسول ایکس باکس م رو بهش وصل کنم بره کنسول یه سیم HDMI به DVI دارم و برای کامپیوتر DVI به DVI یک دستگاه سوییچی هست که دوتا DVI بهش بخوره و یک DVI در بیاد ازش بزنم به LCD بعد با یک کلید هر وقت خواستم کلید رو بزنم سمت کامپیوتر و هر وقتم خواستم بزنم سمت کنسول هی سیم هاشو در نیارم یعنی سوییچ کنم بینشون همچین چیزی هست تو بازار یا نه ؟ اگر هست میشه از کجا تهیه کرد

52e2162afb46d9bcde40692de5dad539.jpg

نکته : شاید جای سوالم اینجا نباشه ولی جای دیگه جواب نگرفتم
HDMI همچین چیزی هست ولی چیزی فکر کنم بین 50 تا 100 هست.

سلام

تو پک ارکد دقیقا چه وسایلی هستش؟:blushing:
یه بازی ارکید.
کنسول.
دسته بازی .
دو عدد باتری.
کابل سه فیش(کامپوزیت)
ترانز دستگاه .

عکس وسایل توش . مموری رو حذف کن چون داخل دستگاه حافظه هست.
ترانز هم عکسش توش نیست
xbox360%20arcade%20pack.jpg

یه بازی ارکید.
کنسول.
دسته بازی .
دو عدد باتری.
کابل سه فیش(کامپوزیت)
ترانز دستگاه .

عکس وسایل توش . مموری رو حذف کن چون داخل دستگاه حافظه هست.
ترانز هم عکسش توش نیست
xbox360%20arcade%20pack.jpg
مرسی

گفتم شاید به جز اینا چیز دیگه ای هم باشه.
راستی کابل برا مانیتور 2033sn اسمش چیه؟

برای این مانیتور کابل vga رو باید بگیری
نمیشه یه hdmi و یه تبدیل vga خرید چون یه HDTV هم دارم و میخوام رو هر دو بازی کنم.
فرقی تو کیفیت نمیذاره؟
قیمتشون چقد میشه؟

راستی تاریخ ساخت کنسول های موجود در بازار الان از چه ماهی از 2009 هستش؟
اینی که من خریدم چه ماهی باشه جدیده؟

آخرین ویرایش:
نمیشه یه hdmi و یه تبدیل vga خرید چون یه HDTV هم دارم و میخوام رو هر دو بازی کنم.
فرقی تو کیفیت نمیذاره؟
قیمتشون چقد میشه؟

راستی تاریخ ساخت کنسول های موجود در بازار الان از چه ماهی از 2009 هستش؟
اینی که من خریدم چه ماهی باشه جدیده؟

سلام آقا کابل VGA نگیر من گرفتم اصلا ارزش نداره کیفیت زیاد راضی کننده ای بهت نمیده الکی 20 یا 25 پول میدی منم اشتباه کردم پولمو ریختم دور یا با HDMI وصلش کن یا اگر مانیتورت ورودی DVI داره یه کابل HDMI به DVI بخر تو تهران پاساژ های ولیعصر دارن من خریدم 8000 تومان البته توسط یکی از دوستانم شاید 10 یا نهایت 15 باشه ولی انتهای کیفیت میده به آدم من که خیلی راضی هستم ولی به نظر من VGA نخر مفت گرونه من خریدم مونده فقط ازش به عنوان خروجی صدا استفاده میکنم :laughing: تصویر فقط کابل HDMI به HDMI یا HDMI به DVI همین VGA رو بنداز بره

تاریخ خرید کنسول هم از 2009/08 یا بعد از این رو بخر بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or