راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
من یه مشکلی دارم که هر کاری میکنم نمی تونم صدای بازی رو از توی هدست که رو دستگاه بهم دادن بشنوم از یکی پرسیدم گفت فقط برای live به کار میره یعنی نمی شه صدای بازی رو از روی هدست گوش کرد ؟

سلام
من یه مشکلی دارم که هر کاری میکنم نمی تونم صدای بازی رو از توی هدست که رو دستگاه بهم دادن بشنوم از یکی پرسیدم گفت فقط برای live به کار میره یعنی نمی شه صدای بازی رو از روی هدست گوش کرد ؟

اون هدست فقط برای چت لایو هست

تنها راهش اینه که یه هدفون (نه اینی که توی جعبه 360 بود!) رو به خروجی تلویزیون وصل کنی

سلام دوستان من میخوم یه دونه 360 بگیرم ولی میترسم این همه پول بدم و سه چراغه بشه ؟؟؟؟؟
به نظر شما 360 بگیرم یا کامپیوترم رو ارتقا بدم یا اینکه صبر کنم ps3 -- بشه تا با خیال راحت بازی کنم و
نگران سه چراغه شدن نباشم . آخه من خیلی بازی میکنم مخصوصا دیگه تابستون .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضیا میگن 360 جاسپر سه چراغه نمیشه خیالت راحت. نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

سلام دوستان من میخوم یه دونه 360 بگیرم ولی میترسم این همه پول بدم و سه چراغه بشه ؟؟؟؟؟
به نظر شما 360 بگیرم یا کامپیوترم رو ارتقا بدم یا اینکه صبر کنم ps3 -- بشه تا با خیال راحت بازی کنم و
نگران سه چراغه شدن نباشم . آخه من خیلی بازی میکنم مخصوصا دیگه تابستون .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

ببین من یه چیز بهت میگم اینو گوش کن!

چیزی به اسم سه چراغ توی جاسپر ها وجود نداره!!! اگه 360 رو جای خفه (مثلا کمد!) نزاری هیچیش نمیشه

بحث ارتقا PC رو نظر من اینه که نکن چون باید خیلی بیشتر از پول یه 360 بدی و تازه میبینی که الان وضع pc خیلی خوب نیست (پنکه های عزیز pc نیاید بریزید سر من نظر شخصی بود!)

PS3 هم حالا حالا ها هک بشو نیست اصلا منتظر اون نباش

ممنون
سلام.
خرید PS3 با توجه به این که دستگاه گیم های کپی رو نمی خونه هیچ محلی از اعراب نداره، ولی به نظر من در حال حاضر ارتقای PC و خرید 360 گزینه های خوبی هستند.
بین این دو تا هم اگر هیچ کار خاص دیگه ای غیر از بازی با یه کامپیوتر پیشرفته نداری، به نظر من همون 360 بخر که تا چند سال راحتت می کنه. ولی اگر مثلا چند نفر از کامپیوتر استفاده می کنند، یا اگر کارهای دیگه هم با کامپیوترت می کنی و سریع بودن کامپیوتر به کارت میاد برو سراغ ارتقای کامپیوتر.
به قول blacksina اگر جاسپر هم باشه دیگه خطر سه چراغ شدنش خیلی کم میشه.
ببین من یه چیز بهت میگم اینو گوش کن!

چیزی به اسم سه چراغ توی جاسپر ها وجود نداره!!! اگه 360 رو جای خفه (مثلا کمد!) نزاری هیچیش نمیشه

بحث ارتقا PC رو نظر من اینه که نکن چون باید خیلی بیشتر از پول یه 360 بدی و تازه میبینی که الان وضع pc خیلی خوب نیست (پنکه های عزیز pc نیاید بریزید سر من نظر شخصی بود!)

PS3 هم حالا حالا ها هک بشو نیست اصلا منتظر اون نباش
سلام رفیق.
تمام مطالب پستت درست بود، ولی همون طور که حدس زدی به بنده برخورد که میگی PC وضع خوبی نداره.

ببین اگه یادت باشه سر PS2 و XBOX هم زمانی رسیده بود که PC به شدت از هر دو تا شون قوی تر شده بود و گیم ها برای هر سه تا شون میومد، ولی گرافیک روی PC با اون دو تا قابل قیاس نبود.
در حال حاضر هم رسیدن یه همچین زمانی برای کنسول ها نزدیکه، هر چند در حال حاضر کنسول ها عالی گیم های روز رو اجرا می کنند، ولی خوب سخت افزارشون 5-4 سال قدیمیه.

برای PC هم تازگی ها حدود 80-70 درصد گیم های روز میاد، که با توجه به مزیت همیشگی ماوس و کی برد، من خودم ترجیح میدم خیلی گیم ها رو نسخه PC شون رو بگیرم.

البته یه خواهش: بحث تاپیک رو به دعوای PC و کنسول منحرف نکنیم. من هم مثل خودت فقط نظرم رو گفتم.

میگم راسته که میگن اگه تو لایو فارسی حرف بزنی بن میشی ؟ :confused:

:lol::lol::lol:

از اون حرفا بود!
خیر دوست عزیز ربطی نداره

این LT اصلا به چه دردی می خوره؟
از کجا باید بفهمیم که رو دستگاه LT نصب هست یا نه؟؟

ساده بگم ورژن جدید فیرمور هست که باعث میشه (مثلا!) توی لایو امنیت داشته باشی و بن نشی
فکر نمیکنم همینجوری بشه فهمید باید دستگاه باز بشه

سلام رفیق.
تمام مطالب پستت درست بود، ولی همون طور که حدس زدی به بنده برخورد که میگی PC وضع خوبی نداره.

ببین اگه یادت باشه سر PS2 و XBOX هم زمانی رسیده بود که PC به شدت از هر دو تا شون قوی تر شده بود و گیم ها برای هر سه تا شون میومد، ولی گرافیک روی PC با اون دو تا قابل قیاس نبود.
در حال حاضر هم رسیدن یه همچین زمانی برای کنسول ها نزدیکه، هر چند در حال حاضر کنسول ها عالی گیم های روز رو اجرا می کنند، ولی خوب سخت افزارشون 5-4 سال قدیمیه.

برای PC هم تازگی ها حدود 80-70 درصد گیم های روز میاد، که با توجه به مزیت همیشگی ماوس و کی برد، من خودم ترجیح میدم خیلی گیم ها رو نسخه PC شون رو بگیرم.

البته یه خواهش: بحث تاپیک رو به دعوای PC و کنسول منحرف نکنیم. من هم مثل خودت فقط نظرم رو گفتم.

دوست عزیز

خوب مشخصا هرکسی یه نظری داره و نظر شما هم محترمه
ولی از اونجایی که این دوستمون بین ارتقا و خرید 360 مونده به خاطر اختلاف قیمت این دو توصیه من 360 بود دلایل دیگه رو کنار میزاریم

• Like
Reactions: moer
سلام.من یک دستگاه الیت خریدم.بازی ها رو ریختم رو هارد منتها نمیدونم دقیقا کنسول چه طور باید خاموش کنم.البته میدونم که اون دکمه روی کنترل باید نگاه دارم و بعد turn of کنم ولی تکلیف dvd که داخل کنسول چی اونو کی باید اجکت کنم؟دقیقا چه زمانی.
سوال بعدی اینکه xboc elite فیلم و موسیقی و غیره میخونه اگر جواب مثبت بفرمایید با چه فرمت هایی و چگونه؟

سلام.من یک دستگاه الیت خریدم.بازی ها رو ریختم رو هارد منتها نمیدونم دقیقا کنسول چه طور باید خاموش کنم.البته میدونم که اون دکمه روی کنترل باید نگاه دارم و بعد turn of کنم ولی تکلیف dvd که داخل کنسول چی اونو کی باید اجکت کنم؟دقیقا چه زمانی.
سوال بعدی اینکه xboc elite فیلم و موسیقی و غیره میخونه اگر جواب مثبت بفرمایید با چه فرمت هایی و چگونه؟
وسط بازي كليد وسط ايكس باكس و بزن بعد Y بزن بعد ok مياد تو داشبورد
بعد ديويدي بازي و در بيار و بعد دكمه خاموش رو از رو كنسول بزن يا با دسته خاموش كن.
به همين سادگي

سلام
دوستان برای پد 360 من میخوام یه جفت باتری شارژی معمولی و یه شارژر معمولی بگیرم ، آیا جواب میده یا باید حتما شارژر های اصل 360 رو بخرم؟ چون قیت های اون ها هم متفاوت بود 12 تومن تا 20 تومن .
راستی این بازی های gta5 و evil5 تو بازی ویبره دارند دیگه ؟ آخه همونطور که قبلا گفتم ویبره ی دسته من کار نمی کنند ، تو همه ی آپشن ها هم آن هستند ، کنسول رو هم یک هفتست که خریدم ، باتری ها هم که باطری اصل دستگاه بودند ، پس مشکل چیه ؟!
مرسی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or