tonypb
کاربر سایت
ایا arcade با تاریخ 2010 داخل بازار الان موجود هست ؟
خیر موجود نیست.
ایا arcade با تاریخ 2010 داخل بازار الان موجود هست ؟
سلام
من یه مشکلی دارم که هر کاری میکنم نمی تونم صدای بازی رو از توی هدست که رو دستگاه بهم دادن بشنوم از یکی پرسیدم گفت فقط برای live به کار میره یعنی نمی شه صدای بازی رو از روی هدست گوش کرد ؟
سلام دوستان من میخوم یه دونه 360 بگیرم ولی میترسم این همه پول بدم و سه چراغه بشه ؟؟؟؟؟
به نظر شما 360 بگیرم یا کامپیوترم رو ارتقا بدم یا اینکه صبر کنم ps3 -- بشه تا با خیال راحت بازی کنم و
نگران سه چراغه شدن نباشم . آخه من خیلی بازی میکنم مخصوصا دیگه تابستون .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضیا میگن 360 جاسپر سه چراغه نمیشه خیالت راحت. نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام.سلام دوستان من میخوم یه دونه 360 بگیرم ولی میترسم این همه پول بدم و سه چراغه بشه ؟؟؟؟؟
به نظر شما 360 بگیرم یا کامپیوترم رو ارتقا بدم یا اینکه صبر کنم ps3 -- بشه تا با خیال راحت بازی کنم و
نگران سه چراغه شدن نباشم . آخه من خیلی بازی میکنم مخصوصا دیگه تابستون .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضیا میگن 360 جاسپر سه چراغه نمیشه خیالت راحت. نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام رفیق.ببین من یه چیز بهت میگم اینو گوش کن!
چیزی به اسم سه چراغ توی جاسپر ها وجود نداره!!! اگه 360 رو جای خفه (مثلا کمد!) نزاری هیچیش نمیشه
بحث ارتقا PC رو نظر من اینه که نکن چون باید خیلی بیشتر از پول یه 360 بدی و تازه میبینی که الان وضع pc خیلی خوب نیست (پنکه های عزیز pc نیاید بریزید سر من نظر شخصی بود!)
PS3 هم حالا حالا ها هک بشو نیست اصلا منتظر اون نباش
میگم راسته که میگن اگه تو لایو فارسی حرف بزنی بن میشی ؟ :confused:

این LT اصلا به چه دردی می خوره؟
از کجا باید بفهمیم که رو دستگاه LT نصب هست یا نه؟؟
سلام رفیق.
تمام مطالب پستت درست بود، ولی همون طور که حدس زدی به بنده برخورد که میگی PC وضع خوبی نداره.
ببین اگه یادت باشه سر PS2 و XBOX هم زمانی رسیده بود که PC به شدت از هر دو تا شون قوی تر شده بود و گیم ها برای هر سه تا شون میومد، ولی گرافیک روی PC با اون دو تا قابل قیاس نبود.
در حال حاضر هم رسیدن یه همچین زمانی برای کنسول ها نزدیکه، هر چند در حال حاضر کنسول ها عالی گیم های روز رو اجرا می کنند، ولی خوب سخت افزارشون 5-4 سال قدیمیه.
برای PC هم تازگی ها حدود 80-70 درصد گیم های روز میاد، که با توجه به مزیت همیشگی ماوس و کی برد، من خودم ترجیح میدم خیلی گیم ها رو نسخه PC شون رو بگیرم.
البته یه خواهش: بحث تاپیک رو به دعوای PC و کنسول منحرف نکنیم. من هم مثل خودت فقط نظرم رو گفتم.
وسط بازي كليد وسط ايكس باكس و بزن بعد Y بزن بعد ok مياد تو داشبوردسلام.من یک دستگاه الیت خریدم.بازی ها رو ریختم رو هارد منتها نمیدونم دقیقا کنسول چه طور باید خاموش کنم.البته میدونم که اون دکمه روی کنترل باید نگاه دارم و بعد turn of کنم ولی تکلیف dvd که داخل کنسول چی اونو کی باید اجکت کنم؟دقیقا چه زمانی.
سوال بعدی اینکه xboc elite فیلم و موسیقی و غیره میخونه اگر جواب مثبت بفرمایید با چه فرمت هایی و چگونه؟
همون که ارم خود کنسوله ! X بزگ وسط کنترلر- بین بک و استارتببخشد منظورتون از کلید وسط ایکس باکس دقیقا کدوم دکمه هست؟
ممنون