راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
دوستان برای پد 360 من میخوام یه جفت باتری شارژی معمولی و یه شارژر معمولی بگیرم ، آیا جواب میده یا باید حتما شارژر های اصل 360 رو بخرم؟ چون قیت های اون ها هم متفاوت بود 12 تومن تا 20 تومن .
راستی این بازی های gta5 و evil5 تو بازی ویبره دارند دیگه ؟ آخه همونطور که قبلا گفتم ویبره ی دسته من کار نمی کنند ، تو همه ی آپشن ها هم آن هستند ، کنسول رو هم یک هفتست که خریدم ، باتری ها هم که باطری اصل دستگاه بودند ، پس مشکل چیه ؟!
مرسی

منظور از GTA5 همون IV هست دیگه؟ ;)

ویبره از منوی خود دسته هم باید روشن بشه (دکمه وسط دسته)

من خودم الان دو جفت باتری شارژی با یه شارژر گرفتم و هیچ مشکلی هم ندارم خیلی هم به صرفه تر هست

منظور از GTA5 همون IV هست دیگه؟ ;)

ویبره از منوی خود دسته هم باید روشن بشه (دکمه وسط دسته)

من خودم الان دو جفت باتری شارژی با یه شارژر گرفتم و هیچ مشکلی هم ندارم خیلی هم به صرفه تر هست

آقا شما هنوز نبردی دستگاه رو پیش فروشنده ؟؟؟ :confused: ببر بنداز جلوش نباید صبر میکردی باید همون لحظه بر میگردوندی

میگم کاربرد این فسمت چیه ؟
531925c31fd84a459de0.jpg

با این کلید میشه دسته رو به دستگاه شناسوند چون هر دسته رو برای بار اول باید به دستگاه بشناسونید
بله خودم میدونستم بالا هم توضیح دادم ولی اون کاربری که من این حرف رو براشون نقل کردم گفتن اسم این دکمه ساین هست میخواستم ببینم این ساین چی هست ؟!!

سلام
دوستان برای پد 360 من میخوام یه جفت باتری شارژی معمولی و یه شارژر معمولی بگیرم ، آیا جواب میده یا باید حتما شارژر های اصل 360 رو بخرم؟ چون قیت های اون ها هم متفاوت بود 12 تومن تا 20 تومن .
راستی این بازی های gta5 و evil5 تو بازی ویبره دارند دیگه ؟ آخه همونطور که قبلا گفتم ویبره ی دسته من کار نمی کنند ، تو همه ی آپشن ها هم آن هستند ، کنسول رو هم یک هفتست که خریدم ، باتری ها هم که باطری اصل دستگاه بودند ، پس مشکل چیه ؟!
مرسی

سلام.
آره من هم دارم همین کار رو می کنم. البته یه تیکه کاغذ توی محل باتری در دسته های تازه خریده شده 360 هست که توش نوشته از باتری آلکالاین استفاده کنید، ولی همه دارند باتری شارژی می ذارن، چون طولانی مدت به صرفه تره.

هم باتری شارژر و هم Play and Charge Kit (مال خود مایکروسافت) هر دو شون گزینه های خوب هستند، ولی اگر خواستی پلی اند چارج کیت بگیری حتما اصلش رو بگیر (از فتحی بگیری بهتره).
توی بسته های ارکید یا الیت هم بعیده باتری اصل پیدا بشه، باتری شما چی بوده؟ چه مارکی؟
برای ویبره بازی های دیگه رو هم امتحان کن، هر چند دیگه واقعا عجیبه و باید تو همین بازی ها جواب می داده... :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or