James Bond 007
کاربر سایت
درست اشکان جون رزولشن 640 در 480 نسبتش 4 به 3 هست ولی نمیدونم ماجرای این 360 ها چیه که رزولشن رو که میزاری رو 640 در 480 دیگه کادر ها نیستن!!خیلی خلاصه تصویر wide یعنی اینکه صفحه نمایش مستطیل باشه! یعنی چی تلویزیون واید یا معمولی نداره؟! مگه من گفتم داره؟ من گفتم TV ها یکی از این دوتاس (تمامی tv های قدیمی 4:3 هست حالا رزولوشننش هر چی می خواد باشه) و حالت دیگری هم وجود نداره!
اقا توي تنظيمات خود 360 وجود داره كه تنظيم كنيم واسه ي تلويزيون هاي معمولي يا وايد.مطمعن باش هيچ مشكلي بوجود نمياد(من كه مشكلي ندارم)

[JUMB IN يعني چي
دوسته عزيز JUMP In نه JUMB In يعني خريدن تهيه كردن

من از دوبی بخریدم 1200 درهم که به پول ایران میشه 300 هزار تومن البته مدل پرمیوم !
سلام به همه دوستان اقا بالاخره روز موعود فرا رسید و ما هم JAMP IN کردیم (البته کمی دیر)
من از دوبی بخریدم 1200 درهم که به پول ایران میشه 300 هزار تومن البته مدل پرمیوم !
حالا میخوام دستگاه رو کپی خور کنم بعدشم یه کابل av vga بخرم میتونید راهنمائی کنید اخه من شیراز هستم :cheesygri
فقط مشکلش اینه که 2 ماه طول میکشه که به دستت برسه!!!دوستان XBOX360 PERIMUM قیمت 370 تومن ! WWW.IRANBIN.COM قسمت بازی ارجینال بعد Search کنید XBOX مییاره ! راستی این شرکت از سایت Amazon میخره ! و دستگاه سالم هست Play Station 3 رو هم 20گیگ رو زده 1و200 هراز