راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خیلی خلاصه تصویر wide یعنی اینکه صفحه نمایش مستطیل باشه! یعنی چی تلویزیون واید یا معمولی نداره؟! مگه من گفتم داره؟ من گفتم TV ها یکی از این دوتاس (تمامی tv های قدیمی 4:3 هست حالا رزولوشننش هر چی می خواد باشه) و حالت دیگری هم وجود نداره!
درست اشکان جون رزولشن 640 در 480 نسبتش 4 به 3 هست ولی نمیدونم ماجرای این 360 ها چیه که رزولشن رو که میزاری رو 640 در 480 دیگه کادر ها نیستن!!
راستی این کادر ها چیز عجیبی نیست! شما مثلا اگه بخوای یه تصویر 4 به 3 رو روی یه مانیتور واید ببینی باز این کادر ها رو خواهی داشت ولی انبار سمت و چپ و راست تصویر!

اقا توي تنظيمات خود 360 وجود داره كه تنظيم كنيم واسه ي تلويزيون هاي معمولي يا وايد.مطمعن باش هيچ مشكلي بوجود نمياد(من كه مشكلي ندارم)

اقا توي تنظيمات خود 360 وجود داره كه تنظيم كنيم واسه ي تلويزيون هاي معمولي يا وايد.مطمعن باش هيچ مشكلي بوجود نمياد(من كه مشكلي ندارم)

اگه توام جای من بودی میرفتی تو سایت xbox یه عکس از gears of war روی HDTV بهت نشون میداد مثل فیلم سینمایی!!! و همون رو روی مانیتور نشون میداد مثل قارچ خور!!! حال و روز منو داشتی!!!:(

سلام به همه دوستان اقا بالاخره روز موعود فرا رسید و ما هم JAMP IN کردیم (البته کمی دیر)
من از دوبی بخریدم 1200 درهم که به پول ایران میشه 300 هزار تومن البته مدل پرمیوم !
حالا میخوام دستگاه رو کپی خور کنم بعدشم یه کابل av vga بخرم میتونید راهنمائی کنید اخه من شیراز هستم :cheesygri

من از دوبی بخریدم 1200 درهم که به پول ایران میشه 300 هزار تومن البته مدل پرمیوم !

مطمئنی پرمیوم؟ من مطمئنم کور!

پ.ن: راستی بچه‌ها بعضی بازی‌های شما هم مثل بعضی بازی‌های من، مشکل Vertical Sync دارن؟ یعنی همون خط‌های افقی معروفی که وسط صفحه ظاهر می‌شن. PC یه خوبی داشت که می‌شد VC رو روشن کرد. اما 360 این امکان رو نداره و به نوعی روی مخ راه می‌ره.

سلام به همه دوستان اقا بالاخره روز موعود فرا رسید و ما هم JAMP IN کردیم (البته کمی دیر)
حالا میخوام دستگاه رو کپی خور کنم بعدشم یه کابل av vga بخرم میتونید راهنمائی کنید اخه من شیراز هستم :cheesygri

اول بگو درایوش چه مارکی هست

دوستان XBOX360 PERIMUM قیمت 370 تومن ! WWW.IRANBIN.COM قسمت بازی ارجینال بعد Search کنید XBOX مییاره ! راستی این شرکت از سایت Amazon میخره ! و دستگاه سالم هست Play Station 3 رو هم 20گیگ رو زده 1و200 هراز
فقط مشکلش اینه که 2 ماه طول میکشه که به دستت برسه!!!;)

سلام...
خیلی حال کردم که 360 رو انتخاب کردم...آخه اون طرف ، طرفدارای پی اس 3 به هم گره خوردن:biggrin1:

اما...در مورد کیفیت 360 روی تلویزیون های معمولی باید بگم که به اچ دی و مونیتور نمیرسه اما اونطوری هم که شما فکر می کنید نیست...اصلا هم فکر نمی کنی که داری PS2 بازی میکنی !؟!:-"
در مورد کادر های سیاه هم من تا حالا 5-6 تا بازی که کردم هیچ کدوم این کادرها رو نداشتن...تلویزیون من یه 29 اینچ سونی ولی معمولیه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or