راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خلاصه این‌که بعد از دو روز بازی کردن بی‌وقفه، الان دارم امتیازهای لانچ‌های پی3 و ویی رو می‌بینم و از خنده روده‌برد می‌شم.
الان شما دومین نسل بازیای 360 با بازیای پلی3 داری مقایسه میکنی تا چند ماه دیگه همه چی عوض میشه.اگه قبول نداری برو perfect dark zero رو نگا کن که spot هم به این بازی 9 داده و جزو بازیای تاپ به حساب میومد ولی گرافیکش مث نسل قبل میمونه.

بچه ها از آقا تکاوچ چه خبر چندتا بازی جدید اومده می خوام ببینم با cover و Lable می زنه بالاخره یانه؟...همه موافق بودن!
نه همه موافق نبودن! خیلیا اصلا به این چیزا اهمیتی نمیدن.

الان شما دومین نسل بازیای 360 با بازیای پلی3 داری مقایسه میکنی تا چند ماه دیگه همه چی عوض میشه.اگه قبول نداری برو perfect dark zero رو نگا کن که spot هم به این بازی 9 داده و جزو بازیای تاپ به حساب میومد ولی گرافیکش مث نسل قبل میمونه.

نه همه موافق نبودن! خیلیا اصلا به این چیزا اهمیتی نمیدن.

راستش من حرف شما رو قبول ندارم چون به قول شما نسل اول بازی های ps3 اکثرا همون بازی های نسل دوم 360 هستن مثل همین call of duty 3و tony hawk و ............................ در مورد دوم هم مثل این که توافق بر سر این بود که هر کس خواست با قاب و بقیه چیزاش بگیره میشه 10 تومن و بدون این چیزا میشه همون 7 تومن

سلام
دوستانی که می خوان 360 بخرن .
پسر خاله بنده به علت ترک وطن پول لازم شده و 360 رو میخواد بفروشه .
360 مدل Uc
7 تا بازی که از نو چیزی کم نداره
ترانس 500 وات
همش روهم 400 تومن . درضمن Fw 4.2 روش نصبه . کنسول 100% سالم { به شرط چاقو :d}
هرکی طالبه Pm بده .

لان شما دومین نسل بازیای 360 با بازیای پلی3 داری مقایسه میکنی تا چند ماه دیگه همه چی عوض میشه.اگه قبول نداری برو perfect dark zero رو نگا کن که spot هم به این بازی 9 داده و جزو بازیای تاپ به حساب میومد ولی گرافیکش مث نسل قبل میمونه.

این‌جا جاش نیست البته. اما من بیش‌تر به اونایی می‌خندم که می‌گفتن نسل اول بازی‌های پلی 3 از نسل دوم بازی‌های 360 قوی‌تره!!!
از طرفی، وقتی من می‌گم لانچ ضعیف و خنده‌دار، فقط به خاطر مقایسه با 360 نیست. به صورت مجرد هم بررسی کنی، می‌بینی لانچی افتضاح داشته.

و خنده دار‌ترین خبری که خوندم این بوده که Mobile Suit که از اسپات 3.9 گرفته و اگه اشتباه نکنم از وان‌اپ 2، از پرفروش‌ترین تایتل‌های لانچ پلی‌3 توی ژاپن بوده. چشم بادامی‌های ابله :cheesygri

و در نهایت این‌که این حرف‌های من به معنی شکست پلی‌3 نیست. چون من مثه خیلی از کارشناسان!! هیچ‌گونه پیش‌بینی انجام نمی‌دم. اما حالا که لانچ اتفاق افتاده و پیش‌بینی در کار نیست، به ضرس قاطع می‌گم پلی‌3 توی لانچ، هم از خودش و هم از 360 شکست خورد.

لطفا کسی دنباله‌ی این بحثو نگیره. من هم از امکانات مدیریتی استفاده کردم پست آف زدم!!

قضیه ایکس باکسه 100 دلاری هم درست از آب در اومد !! من واسه تفریح شده یدونه میگیرم !! ولی الآن آمازون بودم میگفت نمیفرسته به غیر از US حالا شما یه چک بکنید اینم لینک !!
http://www.amazon.com/gp/holiday/cv/homepage
در ضمن فقط 1000 دستگاه با این روش به فروش میرسند باید بگردید ببینید کسی رو تو آمریکا سراغ دارید واستون بیاره یا نه !

بچه ها یک تلویزیون پیدا کردم که باب بازی هستش:
http://global.acer.com/products/lcd_tv/spec_at3705-mgw.htm

قیمتش هم با 1 سال گارانتی 2 میلیون هستش:eek:

خدا وکیلی من که دارم شاخ در میارم،این تلویزیون فول اچ دی هستش و واقعا خیلی مشخصات جالبی داره.....:)

این تلویزیون مشخصات زیاد خوب نیست تصویرش هم خیلی کم میاره. میخوای بخری پاناسونیک بگیر.

بچه ها چه جوری میشه از کامپوتر اطلاعات رو به 360 منتقل کرد من هر کاری میکنم نه کامپوتر 360 رو میشناسه نه 360 کامپوتر رو اگه وسیله خاصی چیزی میخواد لطفا بگید مرسی

بچه ها چه جوری میشه از کامپوتر اطلاعات رو به 360 منتقل کرد من هر کاری میکنم نه کامپوتر 360 رو میشناسه نه 360 کامپوتر رو اگه وسیله خاصی چیزی میخواد لطفا بگید مرسی
از 360 نمیشه ، اطلاعات را به کامپیوتر منتقل کرد و یا برعکس. وصل کردن 360 به PC فقط به این درد میخوره که میتونید اطلاعات رو توی PC به اشتراک بذارید و بعد از طریق 360 اونها رو Play کنید ، منظورم فایلهای صوتی و تصویری هستن.
چیز خاصی هم نمیخواد ، روی PC باید یا نرم افزار Windows Media Player 11 داشته باشید یا نرم افزار مربوط به 360 که اسمش Windows Media Connect هست (اگر اشتباه نکنم). بعد یک IP به 360 بدید و یک IP از همون رنج به PC بعدش هم از طریق 360 کامپیوتر رو شناسایی کنید و بهش وصل بشید.
من خودم از Windows Media Player 11 استفاده میکنم وهیچ مشکلی هم ندارم ، خوشبختانه.

بچه ها من تا اينجا كه تاپيك رو دنبال كردم اكثر دوستان يا دنبال كابل Vga يا Hdtv سوالي كه برام پيش اومده اينه كه X360 مگه روي تلويزيون هاي معمولي ازلحاظ كيفيتي مشكلي دارن؟واينكه كيفيتشون روي تلويزيون تا چه حد؟ درمورد لبه هاي سياه كه ايجاد ميشه چي آيا روي تلويزيون هم اين لبه ها ايجادميشن وآيا راهي وجود داره تا لبه هارو از بين برد؟

سلام بچها امروز rainbow six las vegasاومد هرکی گرفت یه ندا به ما هم بده.
دوست عزیز T800روی تلویزیونهای معمولی هم میتونی بازی کنی کیفیتشم خوب اگه اون لبهای سیاه بالا و پایین میگی بلهرو تلوزیونهای معمولی هم ایجاد میشه مگه اینکه تلوزیونت widباشه تا اون لبها رو نداشته باشی.از من میشنوی روی همین تلوزیونهای معمولی هم میتونی کیفیت نسل بعد ببینی حال کنی.

از 360 نمیشه ، اطلاعات را به کامپیوتر منتقل کرد و یا برعکس. وصل کردن 360 به PC فقط به این درد میخوره که میتونید اطلاعات رو توی PC به اشتراک بذارید و بعد از طریق 360 اونها رو Play کنید ، منظورم فایلهای صوتی و تصویری هستن.
چیز خاصی هم نمیخواد ، روی PC باید یا نرم افزار Windows Media Player 11 داشته باشید یا نرم افزار مربوط به 360 که اسمش Windows Media Connect هست (اگر اشتباه نکنم). بعد یک IP به 360 بدید و یک IP از همون رنج به PC بعدش هم از طریق 360 کامپیوتر رو شناسایی کنید و بهش وصل بشید.
من خودم از Windows Media Player 11 استفاده میکنم وهیچ مشکلی هم ندارم ، خوشبختانه.

من Windows Media 11 رو دارم تو سایت Xbox.com زده برو روی library بعد گزینه Share media رو کلیک کن ولی اصلا همچین گزینه ای وجود نداره مشکل من هم همینه حالا نمیدونم اشکال از کانکشن هست یا چیزه دیگه

سلام بچها امروز rainbow six las vegasاومد هرکی گرفت یه ندا به ما هم بده.
دوست عزیز T800روی تلویزیونهای معمولی هم میتونی بازی کنی کیفیتشم خوب اگه اون لبهای سیاه بالا و پایین میگی بلهرو تلوزیونهای معمولی هم ایجاد میشه مگه اینکه تلوزیونت widباشه تا اون لبها رو نداشته باشی.از من میشنوی روی همین تلوزیونهای معمولی هم میتونی کیفیت نسل بعد ببینی حال کنی.

روي تلويزيون هاي معمولي هم اون كادر ها ميفته؟!!:confused:
هيچ تنظيمي هم نداره كه بشه رو صفحه معمولي(مربع) تنظيم كرد؟

روي تلويزيون معمولي هيچ سياهي ديده نميشه و عاديه.
به تلويزيون عادي بزني رزولوشن بازي مياد روي 480p كه نسبت به hd خيلي كمه.بعضي از وقتها فك ميكني داري ps2 بازي ميكني :دي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or