راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

د.ست عزيز ميله خودته امين درست گفت Core Pack نمي عرضه اون هارد 20gig باعث ميشه بازي سريعتر Load بشه بعد Core Pack براي Account Silver هم بايد پول داد كابل HD نداره

زنگ زدم dotcom گفت يكي دو هفته ي ديگه مي اره Rainbow Six : Vegas

یکی دو هفته بعد چرا انقدر دیر نه به اون موقع که sc:daصبح اومد شبش بیرون دادن نه به این.

یه سئوال دیگه هم داشتم. من یه لپ تاپه dell دارم که LCD واید داره.(wide bright) . می تون 360 رو بهش وصل کنم؟
پشت لپ تاپ جای ورودی مونیتور هست. شکل ورودیش دقیقا شبیه سر کابل مونیتور می مونه که می خوره پشت کیس؟

در ضمن لپ تاپه dvd-r dual داره می شه بازی ها رئ از جایی دانلود کرد و روی dvd رایت کرد. الان قیمت dvd dual چنده؟:confused: :pepsi: :thanks:

نه چون اون فیشی که پشت notebookخروجی مونیتور هست نه ورودی ولی اگه ورودی av داشته باشه میشه یه کاری کرد با dvd رایترش هم میتونی بازی ها رو رایت کنی قیمت dvd هم 5 تومان فکر میکنم باشه

آخرین ویرایش:
ماجرای این account چیه؟ مگه هارد توی لود خیلی تاثیر داره؟
میشه بگی با هارد چن ثانیه طول می کشه و بدون هارد(با مموری) چند ثانیه!

من دیگه یواش یواش دارم jump in می شم. :love:
الان 360 چنده؟ می خوام یه رنج قیمتی دستم بیاد.
قراره دوباره از مغازه آمار بگیرم.خبر می دم.

والا تجهیزات پرمیوم بدردم نمی خوره. چون اکثرا تنها بازی می کنم (دسته دوم و هد ست تعطیل :cheesygri ) بعد یه مموری 64 مگی می ارزه تا یه هارد 20 مگی .
آخه غیره یه سیو که چیزی نمی خوام روش بریزم. در ضمن کنترل هم بدردم نمی خوره. فقط الکی پوله بی خوده !

بازی هاش رو از کجا می شه دانلود کرد؟ جایی سراغ دارین ارزون باشه؟
نگفتین از کجا بگیرم بهتره؟ 280 تومن خوبه؟ "خرج کپی خوریش چنده ؟:thanks:

;)
میل خودته ولی از من گفتن بود!!
دانلود هم باید از طریق سیستم تورنت دانلود کنی که من در خدمتت هستم:)

کپی خور کردن تکاوچ 15 تومن میگیره!

مگه هارد توی لود خیلی تاثیر داره؟

بله!!
هارد در اینجا یه چیزی مثل هیستوری در مرورگرها هس یعنی وقتی بازی رو اجرا کردی دفعه ی بعد سریع تر لود میشه بازیت!!
لان 360 چنده؟ می خوام یه رنج قیمتی دستم بیاد.
قراره دوباره از مغازه آمار بگیرم.خبر می دم.

core رو اطلاع ندارم ولی پریمیوم رو که گفتم حدود 450 تا 500

آقا من زنگ زدم و یارو گفت قیمت core و پرمیوم به این ترتبه:

پرمیوم 440 و کور 220:eek: من صد بار ازش سئوال کردم اشتباه نمی کنی و گفت نه. گفت فقط آداپتور نداره و نو هم هست.
طرف هم مطمئنه پارسال پی اس تو رو ازش گرفتم و کارش درسته. کلی هم براش مشتری بردم.

نظرتون چیه؟ قیمتش پرت نیست؟ راستی کسیه می دونه قیمت یه هارد چنده؟;)

300$=275,000 Tomans
400$=370,000 Tomans
پس امکان نداره شما تو ایران پرو رو 380 تومن یا کور رو 220 گیر بیارین!حالا اگه طرف خیلی دست و دل باز باشه شاید نسخه J رو به اسم پرو بهشتون 380 قالب کنه(که اونم امکان نداره!)ولی رجیون بورکینافاسو هم 220 تومن امکان نداره!پس یا باز شده س یا اگه بری اونجا میگه:ااااا....گفتم 220؟شرمنده منظوورم 380 تومن بود!فکر کردم XBOX میخوای!

قیمت پریمیومش که خیلی خوبه ولی core رو نمیدونم خیلی ارزونه ولی یعنی از خوده مایکرو ارزون تر:biggrin1:
73.gif

باید خیلی از ریجن ایرانش بهتر باشه:biggrin1:

------------
دوست عزیز شما آدرس یا تلفن این آقایی که می گی رو بده من واسش مشتری دارم!(بازی هم میفروشه؟؟؟)

الان شمارش رو ندارم باید برم خونه ببینم. بله بازی هم می فروشه. ولی قیمت هاش کلا خوبه. برای ps2 گیم میگرفتم ازش هیچ مشکلی نداشت. دونه ای 700 تا 1000 می داد.

بچه ها کشی می دونه یه کور خوب قیمتش چنده؟ کجا از همه جا قیمتش بهتره؟

ربطی به کر و پریمیوم نداره هر 2 ش کرک شده:)

آره می دونم می خواستم ببینم کرک نشده اش هست. بگیرم بعد جلوی خودم کرکش کنه که مطمئن باشم که آکبند باشه.

می شه بگید از کجا یه 360 مطمئن و با قیمت خوب می تونم بگیرم؟

بچه ها بازی Table Tennis ورژن j تو بازار هست میگن خیلی باحاله
بعد این G.R.A.W مخفف اسم یه بازیه یا نه اسم خوده بازیه و تو چه سبکیه چون من هرچی تو گیم اسپات دنبال این بازی میگردم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or