راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ولي نميدونم يارو ميگفت يو سي كپي خور نميشه.شايد درايوش فيليپس باشه؟با اين قيمت خوب.البته فك كنم چرت گفته:دي
قیمتی که برای uc داده به نظرم یکم ایراد داره و امایی تو کارشه! اینم که گفته کپی خور نمی شه کاملا معلومه که بیخود گفته چون دایورهای فیلیپس اصلا فکر نکنم تو ایران باشه! در ضمن ریجن j هیچ برتری از هیچ نظر نسبت به uc نداره که بخواد 50 هزار تومان گرون تر باشه!
مگه کابل vga فرقی میکنه که قیمتهاش متفاوته؟؟;)
مثلا نوع خوبش چی داره که نوع ارزونش نداره؟:confused:
آره فرق دارن. کابل های ارزان قیمت که کیفیت خوبی ندارن در تصویر نویز ایجاد می کنن و در مواردی خط های زائدی هم در تصویر مشاهده می شود!

دوستان مارک دی وی دی رام من چیه ؟؟ وقتی که درشو باز میکنم اون بقلاش دو تا سوراخ داره ! مارک خوبی هست ؟؟؟
مارک درایو شما lg/hitachi هست. البته اگه دقیق بخوای شماره مدلشو بدونی باید درشو باز کنی!
يكي به من كمك مي كنه؟
من مي خوام يه 360 بگيرم
حالا يكي مي گه چي بگيرم؟
uc,j,pal كدومش
درايوش چي باشه؟
در مورد اینکه ریجنش چی باشه باید بگم که بازی PAL فعلا کمتر از همه پیدا می شه (البته بگردی پیدا می کنی اینطوری نیست که نباشه اصلا!) ولی خوب مزیتش اینکه دیگه احتیاج به ترانس نداری چون برقش 220 ولته! بازی های j و uc تقریبا در یک سطح هستن و همشون گیر میاد. این که اکثرا تو توپخونه می گن بازی های j از همه بیشتره کمی اغراقه برای اینکه خودشون بیشتر j می یارن! البته بازی های j سری مالزی هم دارند که دارای لیبل و چاپ می باشد. در کل uc تو ایران در حال حاضر بیشتر از همه مشتری داره!

در مورد درایوش اگه کنسول رو بخوای کپی خور نشده بخری نمی تونی حق انتخاب داشته باشی و هر چی شانسی گیرت افتاد همونه چون تا وقتی که درایو دستگاه اجکت نشود نمی توان مدل آنرا تشخیص داد!
الان تو بازار ایران این سری هایی که وارد کردن توش فقط samsung و lg/hitachi هست که هردوشم قابل هک شدنه. فقط یک مدل samsung MS28 هست چند وقت پیش پس از آپدیت مایکروسافت دچار ارور E66 شد دستگاهاش که اونم البته مشکلی نداره و الان دیگه همه مشکلات هکش رفع شده. ولی اگه رو راست بخوایم نظر بدیم در کل هیچ فرقی ندارن که کدوم باشه!

اشكان جان واقعيتش من دنباله ال هستم با قيمت مناسب.
از نظره بازيهاش هم مشكلي ندارم.شما خودت جايي سراغ نداري پال بفروشه(اگه تبليغ ميشه لطفا حداقل تو پيغام خصوصي بهم بگو)ممنون
اقا كسي ميتونه يه روش هك فريم وير واسه ي 360 يه چيزي مثله اوني كه هومن واسه ي پي اس پي گذاشته بذاره؟

آقایون خیلی تلگرافی بگم و برم:

منم 360 خریدم. نمی‌گم Jump In کردم چون اصطلاح رو خز کردین!
خدااااااااااس.
این بازی‌ها رو انجام داده‌م: Carbon - MotoGp06 - PGR3 - Saints Row - Splint - Ghost - GeOW

درایوم هیتاچیه. فعلا فقط با یه بازی مشکل داشتم اونم GOW بوده که خیلی ها با این بازی مشکل دارن. گفته می‌شه کنسول نوعی تضاد با این بازی داره و نتیجه‌ش این می‌شه که روی دیسک نو که توی دست‌گاه می‌ذارید، خش‌های گردالی! می‌افته. و این پیغام رو می‌ده:Unplayable Disk
روی هوا هم حرف نمی‌زنم هم‌چین اتفاقی می‌افته. به هر حال من باید با یه مارک دیگه دی‌وی‌دی تست کنم ببینم چی می‌شه.

آره فرق دارن. کابل های ارزان قیمت که کیفیت خوبی ندارن در تصویر نویز ایجاد می کنن و در مواردی خط های زائدی هم در تصویر مشاهده می شود!

درست می‌گه. ماله منو می‌گه. خلاصه مارک Dragon که 20 تومنه اصلا نخرید.

آهان راستی به لایو هم وصل شدم بازی بسیار شکوهمند Geometry Wars رو دان‌لود کردم که یکی از بهترین آرکیدهایی بوده که تا حالا بازی کرد‌ه‌م.

خلاصه این‌که بعد از دو روز بازی کردن بی‌وقفه، الان دارم امتیازهای لانچ‌های پی3 و ویی رو می‌بینم و از خنده روده‌برد می‌شم. :cheesygri
خوش باشین!

هر اطلاعاتی خواستین، بگین بگم.

من فایل های هک درایو فیلیپس رو هم دیدم.آخرین ورژنش هم 1.31 هست.

من یه جا خوندم نوشته بودن گویا درایوهای فیلیپس فقط روی DevKit ها بودن. راست یا دروغش پای راوی. یکی دیگه از همین شرکت‌های معروف هم که اسمش یادم نیست، قراره به زودی دی‌وی‌دی رام‌های 360 رو تولید کنه.

منم شنیده بودم که فیلیپش اصلا به تولید انبوه نرسیده اما چند وقت قبل دیدم فایل هاش تو نت هست.بچه ها هم که می گن اومده و تو بازار هست.حالا دیگه نمیدونم چه جوریاست!!!

سلام، آقا چرا از بازی خبری نیست؟ این همه بازی Release شده!
ظاهرا تا زمانی که دات کام بازی نیاره هیچ کس هیچ کاری نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من الان زنگ زدم دات کام گفت امروز بازی میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or