دوستان مارک دی وی دی رام من چیه ؟؟ وقتی که درشو باز میکنم اون بقلاش دو تا سوراخ داره ! مارک خوبی هست ؟؟؟:confused:
خوب هیتاچی هست دیگه و مشگلی نداره راستی شما از کجا خریدین xbox رو
دوستان مارک دی وی دی رام من چیه ؟؟ وقتی که درشو باز میکنم اون بقلاش دو تا سوراخ داره ! مارک خوبی هست ؟؟؟:confused:
يكي به من كمك مي كنه؟:confused:
من مي خوام يه 360 بگيرم
حالا يكي مي گه چي بگيرم؟
uc,j,pal كدومش:blushing:
قیمتی که برای uc داده به نظرم یکم ایراد داره و امایی تو کارشه! اینم که گفته کپی خور نمی شه کاملا معلومه که بیخود گفته چون دایورهای فیلیپس اصلا فکر نکنم تو ایران باشه! در ضمن ریجن j هیچ برتری از هیچ نظر نسبت به uc نداره که بخواد 50 هزار تومان گرون تر باشه!ولي نميدونم يارو ميگفت يو سي كپي خور نميشه.شايد درايوش فيليپس باشه؟با اين قيمت خوب.البته فك كنم چرت گفته:دي
آره فرق دارن. کابل های ارزان قیمت که کیفیت خوبی ندارن در تصویر نویز ایجاد می کنن و در مواردی خط های زائدی هم در تصویر مشاهده می شود!مگه کابل vga فرقی میکنه که قیمتهاش متفاوته؟؟![]()
مثلا نوع خوبش چی داره که نوع ارزونش نداره؟:confused:
مارک درایو شما lg/hitachi هست. البته اگه دقیق بخوای شماره مدلشو بدونی باید درشو باز کنی!دوستان مارک دی وی دی رام من چیه ؟؟ وقتی که درشو باز میکنم اون بقلاش دو تا سوراخ داره ! مارک خوبی هست ؟؟؟
در مورد اینکه ریجنش چی باشه باید بگم که بازی PAL فعلا کمتر از همه پیدا می شه (البته بگردی پیدا می کنی اینطوری نیست که نباشه اصلا!) ولی خوب مزیتش اینکه دیگه احتیاج به ترانس نداری چون برقش 220 ولته! بازی های j و uc تقریبا در یک سطح هستن و همشون گیر میاد. این که اکثرا تو توپخونه می گن بازی های j از همه بیشتره کمی اغراقه برای اینکه خودشون بیشتر j می یارن! البته بازی های j سری مالزی هم دارند که دارای لیبل و چاپ می باشد. در کل uc تو ایران در حال حاضر بیشتر از همه مشتری داره!يكي به من كمك مي كنه؟
من مي خوام يه 360 بگيرم
حالا يكي مي گه چي بگيرم؟
uc,j,pal كدومش
درايوش چي باشه؟
آره فرق دارن. کابل های ارزان قیمت که کیفیت خوبی ندارن در تصویر نویز ایجاد می کنن و در مواردی خط های زائدی هم در تصویر مشاهده می شود!