تفاوفت زیادی نداره که با چشم قابل دیدن باشه.(مگه اینکه خیلی دقت یه مقدار خیلی خیلی کم فرق میکنه )نمیخواد زیاد پول بدی به خاطر هیچی.دوستان تو تاپیک کابل Hd گفتم کسی جوابمو نداد میخوام کابل Hd واسه 360 بگیرم واسه Tv Samsung 32 720 p مارک معروفی که اینجا تو یزد گیر میاد JBL هست میخواستم ببینم خوبه یا نه؟ اگرم خیلی تفاوتی نمیکنه بازم بگید من همونو بگیرم.پسر خالم داره میگه خوبه ولی من خیلی تو کیفیت تصویر وسواسی هستم.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا.مرسی
اتفاق از نظر امنیتی خوبه.سلام
بچه ها ایکس باکس از لحاظ امنیت صفره دیگه نه
ینی مثلا بشه روش رمزی قفلی چیزی گذاشت که هر کی نره سرش
تفاوفت زیادی نداره که با چشم قابل دیدن باشه.(مگه اینکه خیلی دقت یه مقدار خیلی خیلی کم فرق میکنه کنی)نمیخواد زیاد پول بدی به خاطر هیچی.
مرسی رفیق
سلام بچه ها . منم تا آخر این هفته 100% xbox360 Elite میگیرم. فقط این چنتا اصطلاح رو نفهمیدم LT و stealth patch و Wave x و هرچیز که به این ها ربط داره. اگه میشه کمی توضیح بدین ممنون میشم.![]()
همه جور قفلی هم میتونی توی قسمت family settings براش بزاری.از جمله اینکه دستگاه با کد روشن بشه یا مثلا به مدت 2 ساعت دستگاه روشن بمونه...
سلام دوسته من
میشه بگید که چطوری میشه این کارو کرد
من هرچی ور رفتم نتونستم بفهمم
ممنون میشم
اگه نمیگنجه توضیحش تو این تاپیک پی ام خصوصی بدین
ممنون
سلام بچه ها . من دیروز کنسول خریدم فقط 2 تا سوال :
1 - من کنسول رو افقی بزارم بهتره یا عمودی ؟ اگه افقی بزارم باید زیرش قاب کاست نوار بزارم ؟
2- 3 تا بازی گرفتم یکیش فرزا 3 بود که دیسکتش نقره ای بود ! من هم شنیده بودم این نقره ای ها زیاد خوب نیست / گذاشتم نصب کنه تا 49% میره بعدش ارور Clean disk میده! ولی اون دیسکت بنفش ها رو راحت نصب میکنه! می خوام بدونم مشکل از کجاست
اگه من قبلا از ديسك هايي كه stealth patchنيستند استفاده كرده باشم و الان بخوام تو LIVE بازي كنم اگه از همون بازي ها ولي stealth patch شده استفاده كنم، بن ميشم؟
(من با همين كابل و تلويزيون با ps3 بازي ميكنم ولي اينطوري نيست) يكي يه چيزي بگه دارم ميميرم از فكر و خيال
فقط داخل لایو ملاک هست که حتما باید دیسکت مشکل امنیتی نداشته باشه در حالت آفلاین هر چی دوست داری بازی کن.
سلامدوستان من وقتي 360 رو با HDMI به LCD وصل ميكنم تو بازي تصوير وقتي سياه و تيره ميشه حالت شطرنجي پيدا ميكنه (منظورم از شطرنجي مربع هاي كوچيك كوچيكه) ولي وقتي روشنتر ميشه خوبه.و اينكه رنگ سياه رو خاكستري نشون ميده دستگاه شما هم همينطوره يا فقط ماله من اينطوري؟(من با همين كابل و تلويزيون با ps3 بازي ميكنم ولي اينطوري نيست) يكي يه چيزي بگه دارم ميميرم از فكر و خيال
كاشكي از فتحي نميخريدم:angry:
يعني مايكروسافت نمي تونه تشخيص بده كه من قبلا در حالت off از از ديسك هاي بدونه stealth pacth استفاده كردم.
سلام
دوست من شما برو تو قسمت دیس پلی تو قسمت رفرنس لول رو بزار روی اکسپنتد (سومین گزینه)
بعد توی چه بازی مشکل داری؟
بازی رو روی هارد حتما نصب کن
از دست ما هم ناراحت نباش :smile: