راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان تو تاپیک کابل Hd گفتم کسی جوابمو نداد میخوام کابل Hd واسه 360 بگیرم واسه Tv Samsung 32 720 p مارک معروفی که اینجا تو یزد گیر میاد JBL هست میخواستم ببینم خوبه یا نه؟ اگرم خیلی تفاوتی نمیکنه بازم بگید من همونو بگیرم.پسر خالم داره میگه خوبه ولی من خیلی تو کیفیت تصویر وسواسی هستم.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا.مرسی
تفاوفت زیادی نداره که با چشم قابل دیدن باشه.(مگه اینکه خیلی دقت یه مقدار خیلی خیلی کم فرق میکنه )نمیخواد زیاد پول بدی به خاطر هیچی.
سلام
بچه ها ایکس باکس از لحاظ امنیت صفره دیگه نه
ینی مثلا بشه روش رمزی قفلی چیزی گذاشت که هر کی نره سرش
اتفاق از نظر امنیتی خوبه.
همه جور قفلی هم میتونی توی قسمت family settings براش بزاری.از جمله اینکه دستگاه با کد روشن بشه یا مثلا به مدت 2 ساعت دستگاه روشن بمونه...

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها . منم تا آخر این هفته 100% xbox360 Elite میگیرم. فقط این چنتا اصطلاح رو نفهمیدم LT و stealth patch و Wave x و هرچیز که به این ها ربط داره. اگه میشه کمی توضیح بدین ممنون میشم. ;)

سلام بچه ها . منم تا آخر این هفته 100% xbox360 Elite میگیرم. فقط این چنتا اصطلاح رو نفهمیدم LT و stealth patch و Wave x و هرچیز که به این ها ربط داره. اگه میشه کمی توضیح بدین ممنون میشم. ;)

LT جدید ترین فریموری برای هک دستگاه هست یعنی وقتی دستگاه رو کپی خور میکنید باید اینکارو با فریموری انجام بدی و LT هم اسم یکی از جدیدترن و بهترین فریموری ها هست

Stealth Patch اینو نشون میده که دیسکی که داری استفاده میکنی از لحاظ امنیت مشکلی نداره و در محیط لایو ماکروسافت نمیتونه شما رو شناسایی کنه ( اگر از لایو استفاده نمیکنی این رو بیخیال شو)

Wave های مختلف قفل های هستن که ماکروسافت رویه بازیهاش میگزاره که احیانا نشه ازشون کپی گرفت و بازی کرد که اگر فریمورت LT باشه تمام قفل ها رو باز میکنه

همه جور قفلی هم میتونی توی قسمت family settings براش بزاری.از جمله اینکه دستگاه با کد روشن بشه یا مثلا به مدت 2 ساعت دستگاه روشن بمونه...

سلام دوسته من
میشه بگید که چطوری میشه این کارو کرد
من هرچی ور رفتم نتونستم بفهمم
ممنون میشم
اگه نمیگنجه توضیحش تو این تاپیک پی ام خصوصی بدین
ممنون

سلام بچه ها . من دیروز کنسول خریدم فقط 2 تا سوال :
1 - من کنسول رو افقی بزارم بهتره یا عمودی ؟ اگه افقی بزارم باید زیرش قاب کاست نوار بزارم ؟
2- 3 تا بازی گرفتم یکیش فرزا 3 بود که دیسکتش نقره ای بود ! من هم شنیده بودم این نقره ای ها زیاد خوب نیست / گذاشتم نصب کنه تا 49% میره بعدش ارور Clean disk میده! ولی اون دیسکت بنفش ها رو راحت نصب میکنه! می خوام بدونم مشکل از کجاست

اگه من قبلا از ديسك هايي كه stealth patch‌نيستند استفاده كرده باشم و الان بخوام تو LIVE بازي كنم اگه از همون بازي ها ولي stealth patch‌ شده استفاده كنم، بن ميشم؟

سلام بچه ها . من دیروز کنسول خریدم فقط 2 تا سوال :
1 - من کنسول رو افقی بزارم بهتره یا عمودی ؟ اگه افقی بزارم باید زیرش قاب کاست نوار بزارم ؟
2- 3 تا بازی گرفتم یکیش فرزا 3 بود که دیسکتش نقره ای بود ! من هم شنیده بودم این نقره ای ها زیاد خوب نیست / گذاشتم نصب کنه تا 49% میره بعدش ارور Clean disk میده! ولی اون دیسکت بنفش ها رو راحت نصب میکنه! می خوام بدونم مشکل از کجاست

هیچ فرقی نمیکنه فقط اگر افقی میگزاری یک چیزی بگزار زیرش.

بارها گفته شده از دیسک های نقره ای یا طلایی استفاده نکنید شما هم سعی کن دیسک رو عوض کنی.

اگه من قبلا از ديسك هايي كه stealth patch‌نيستند استفاده كرده باشم و الان بخوام تو LIVE بازي كنم اگه از همون بازي ها ولي stealth patch‌ شده استفاده كنم، بن ميشم؟

فقط داخل لایو ملاک هست که حتما باید دیسکت مشکل امنیتی نداشته باشه در حالت آفلاین هر چی دوست داری بازی کن.

دوستان من وقتي 360 رو با HDMI به LCD وصل ميكنم تو بازي تصوير وقتي سياه و تيره ميشه حالت شطرنجي پيدا ميكنه (منظورم از شطرنجي مربع هاي كوچيك كوچيكه) ولي وقتي روشنتر ميشه خوبه.و اينكه رنگ سياه رو خاكستري نشون ميده دستگاه شما هم همينطوره يا فقط ماله من اينطوري؟:((من با همين كابل و تلويزيون با ps3 بازي ميكنم ولي اينطوري نيست) يكي يه چيزي بگه دارم ميميرم از فكر و خيال:(
كاشكي از فتحي نميخريدم:angry:

آخرین ویرایش:
فقط داخل لایو ملاک هست که حتما باید دیسکت مشکل امنیتی نداشته باشه در حالت آفلاین هر چی دوست داری بازی کن.

يعني مايكروسافت نمي تونه تشخيص بده كه من قبلا در حالت off‌ از از ديسك هاي بدونه stealth pacth استفاده كردم.

دوستان من وقتي 360 رو با HDMI به LCD وصل ميكنم تو بازي تصوير وقتي سياه و تيره ميشه حالت شطرنجي پيدا ميكنه (منظورم از شطرنجي مربع هاي كوچيك كوچيكه) ولي وقتي روشنتر ميشه خوبه.و اينكه رنگ سياه رو خاكستري نشون ميده دستگاه شما هم همينطوره يا فقط ماله من اينطوري؟:((من با همين كابل و تلويزيون با ps3 بازي ميكنم ولي اينطوري نيست) يكي يه چيزي بگه دارم ميميرم از فكر و خيال:(
كاشكي از فتحي نميخريدم:angry:
سلام
دوست من شما برو تو قسمت دیس پلی تو قسمت رفرنس لول رو بزار روی اکسپنتد (سومین گزینه)
بعد توی چه بازی مشکل داری؟
بازی رو روی هارد حتما نصب کن
از دست ما هم ناراحت نباش :smile:

يعني مايكروسافت نمي تونه تشخيص بده كه من قبلا در حالت off‌ از از ديسك هاي بدونه stealth pacth استفاده كردم.

آره حتی اگر بازی رو رو هارد هم بریزی باز هم نمیفهمه البته تا حالا نفهیده شاید بعداً دورمون بزنه :biggrin1:

سلام
دوست من شما برو تو قسمت دیس پلی تو قسمت رفرنس لول رو بزار روی اکسپنتد (سومین گزینه)
بعد توی چه بازی مشکل داری؟
بازی رو روی هارد حتما نصب کن
از دست ما هم ناراحت نباش :smile:

به این میگن خدمات پس از فروش آنلاین.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or