راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

100% روی No Name میزنه ديگه !؟ با اون کيفيت بيربط ديويدی & سيدی های PC ديگه انتظاری از X360 نمیشه داشت
بدون شک ديسکهای 360 که تکين بزنه بار اول که بره تو دستگاه بار دومی رو به وجود نمیاره !!
300.gif

از کجا این رو فهمیدی ؟؟:cheesygri :cheesygri چون همینجوری هست ! من امروز کربن Pal رو گرفتم اما خراب بود:(( :(

بچه ها یکی یه راهنمایی نمی کنه! وقتی می خوام کنسول رو باز کنم به پشتش که میرسم همش باز میشه فقط اون قسمت که سوراخ های 5 تایی داره ، سوراخ آخری ( از بالا به پایین ) گیر میکنه و باز نمی شه !!!1:(
کسی Unlock kit جایی سراغ نداره ؟ Cinectivity kit چی کسی سراغ نداره ( البته اگه ارزون باشه یا دست دو)؟

ببین این رایتری که من دارم فیلیپس هست حالا فرمور جدیدو باید از کجا بگیرم؟
یه چیز دیگه الان رایتر خوب که 2 لایه رو ساپورت کنه چنده؟ مدل اکسترنال هم داره؟قیمتش چطوریه؟

برای گرفتن Firmware رایتر فیلیپس به لینک زیر برو . Firmware مربوط به مدل ذستگاه رو دانلود کن , فقط حتما از Firmware و Version مربوط به دستگاهت استفاده کن :
http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=24

الان به نظر من بهترین DVD-Writer مارک PLEXTOR هستش که از طریق SATA به M/B وصل می شد و قیمتش هم فکر نکنم از 90 تومان بالاتر باشه.
البته SONY , PIONEER , NEC هم دستگاه های خوبی هستند.

امروز رفتم بازی گیرز او وار رو از فروشگاه شادی ( -بهنام mega game ) گرفتم تو دستگام نیومد . دستگام یو سی پریمیومه. ارور میده میگه دیسک رو تمیز کن در صورتی که دیسکه نوه. کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟ رفتم پسش بدم تو دستگاه اون که جی بود اورد هرچی هم باهاش چونه زدم پس نگرفت حتی عوضشم نکرد نامرد. این اولین بار بود ازش می خریدم با این کارش پشیمونم کرد دیگه مثله قبل فقط از دات کام و فروشگاه رنگارنگ از اقا جعفر می گیرم.

امروز رفتم بازی گیرز او وار رو از فروشگاه شادی ( -بهنام mega game ) گرفتم تو دستگام نیومد . دستگام یو سی پریمیومه. ارور میده میگه دیسک رو تمیز کن در صورتی که دیسکه نوه. کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟ رفتم پسش بدم تو دستگاه اون که جی بود اورد هرچی هم باهاش چونه زدم پس نگرفت حتی عوضشم نکرد نامرد. این اولین بار بود ازش می خریدم با این کارش پشیمونم کرد دیگه مثله قبل فقط از دات کام و فروشگاه رنگارنگ از اقا جعفر می گیرم.

از dvd میتونه باشه, از firmware میتونه باشه , از بد write شدن هم میتونه باشه اگه عوض نکرده برو بزن تو سرش مگه کشکه که عوض نکنه !!!!
از تکاوچ بپرس درستش میکنه واست. 66717132 تکاوچ. زنگ بزن بهش مشکلت رو بگو.

راهنمایی ......

اقایون سلام .... . لطفا اونایی که X360 دارن ( کلا با کنسول های نسل جدید اشنایی و سر وکار دارن ) منو راهنمایی کنند. (نه از روی تعصبا....ا ). بچه ها من تابستون امسال (86) میخام یکی از این دو تا کنسول رو بحرم ( PS3 OR X360) . حالا به نظر شما کدوم یکی از این دو کنسول انتخاب بهتری برای تابستون امساله ؟؟ (در کل ). البته باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که من تموم امکانات و خصوصیات این دو کنسولو میدونم. همچنین بازی های این دو رو از حفظم. ( چه بازی هایی که در حال حاضر براشون موجوده و چه بازی هایی که در اینده براشون ریلیز میشه. اکثرا نقدهای Gamespot & IGN رو هم میخونم. خلاصه خودمونیم بازی خوریم دیگه)). علاوه بر این من عاشق X360 و GEARS OF WAR هستم . ولی دو دلم و میترسم که در اینده PS3 از 360 جلو بزنه و 360 موقعیت عالی و بازی های فوق العاده حال حاضرش رو از دست بده. البته اینده رو هیچوقت نمیشه درست پیشبینی کرد. ولی من خودم به شخصه حدس میزنم که این بار مایکروسافت پوز سونی رو به خاک بماله ( البته من از طرفدارای دو اتیشه PS2 هستم) و سونی رو شکست بده.من از نطر HDTV هم مشکلی ندارم. و تو خونمون یه تلویزیون سامسونگ 40 اینچ( LCD & HD) داریم. راستی قیمت یه مانیتور 17 اینچ HD بهترین مدلش (ترجیحا سامسونگ) تو بازار چنده الان ؟؟؟. در ضمن یادم رفت بگم برای کنسولم چیزی حول و حوش 450 تا 500 تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم. ( چون امسال میخام یه Nokia N95 و یه مانیتور HD هم بخرم.) در پایان فقط خواهش میکنم بدون تعصب وجنجال جواب منو بدید.ببخشید که خیلی طولانی شد.
با تشکر از همه ;) ;) ;)

چند خريدي ؟

11 تمون ! حالا من بهشون زنگ زدم گفتم ! کفت ببخشید دو از این چیزا ! بهد گفت ازتون ÷س میگیریم و نوش رو بهتون میدیم با ی بازی:cheesygri :cheesygri Smack Down 2007 Raw
مجانی

اقایون سلام .... . لطفا اونایی که X360 دارن ( کلا با کنسول های نسل جدید اشنایی و سر وکار دارن ) منو راهنمایی کنند. (نه از روی تعصبا....ا ). بچه ها من تابستون امسال (86) میخام یکی از این دو تا کنسول رو بحرم ( PS3 OR X360) . حالا به نظر شما کدوم یکی از این دو کنسول انتخاب بهتری برای تابستون امساله ؟؟ (در کل ). البته باید خدمت دوستان عزیز عرض کنم که من تموم امکانات و خصوصیات این دو کنسولو میدونم. همچنین بازی های این دو رو از حفظم. ( چه بازی هایی که در حال حاضر براشون موجوده و چه بازی هایی که در اینده براشون ریلیز میشه. اکثرا نقدهای Gamespot & IGN رو هم میخونم. خلاصه خودمونیم بازی خوریم دیگه)). علاوه بر این من عاشق X360 و GEARS OF WAR هستم . ولی دو دلم و میترسم که در اینده PS3 از 360 جلو بزنه و 360 موقعیت عالی و بازی های فوق العاده حال حاضرش رو از دست بده. البته اینده رو هیچوقت نمیشه درست پیشبینی کرد. ولی من خودم به شخصه حدس میزنم که این بار مایکروسافت پوز سونی رو به خاک بماله ( البته من از طرفدارای دو اتیشه PS2 هستم) و سونی رو شکست بده.من از نطر HDTV هم مشکلی ندارم. و تو خونمون یه تلویزیون سامسونگ 40 اینچ( LCD & HD) داریم. راستی قیمت یه مانیتور 17 اینچ HD بهترین مدلش (ترجیحا سامسونگ) تو بازار چنده الان ؟؟؟. در ضمن یادم رفت بگم برای کنسولم چیزی حول و حوش 450 تا 500 تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم. ( چون امسال میخام یه Nokia N95 و یه مانیتور HD هم بخرم.) در پایان فقط خواهش میکنم بدون تعصب وجنجال جواب منو بدید.ببخشید که خیلی طولانی شد.
با تشکر از همه ;) ;) ;)

به نظر من ! اگر برات بازی مهم هست ps3 بکیر اما اگر برات Graphic o ..... مهم 360 بگیر ! تازه تو بخوای ps3 بگیری تابستون (تازه ک÷ی خو شده) و قیمت خیل زیادی داره که به صرفه نیست ! اگر هم 360 داری میگیری برو Model Perimum NTSC/UC بگیر چون بازی هاش هست الان هم قیمتش 500 TOMAN تا اون موقه که بخوای بخری میشه 450 اینا !اما اینجوری که من شنیدم ps3 بالای 600 تومن هست:eek: (حالا دوستان راسته ؟؟) و بازی هاش هم گرونه به دلیله .....

Last edited by a moderator:
به عقیده‌ی خیلی‌ها، بهترین Tutorial برای هک 360، اینی هست که جلوتر لینک می‌دم. کاملا جامع و معتبر هست. در مورد همین موضوعی هم که شما گفتید، یعنی FirmGuard، توضیحاتی کامل داده
بابت لینک دستت درد نکنه.الان دارم داونلودش میکنم. خدا کنه بتونه گره از کارم باز کنه.
کسی هست این‌جا که به عنوان مثال ورژن فرمور دی‌وی‌دی‌ رام سامسونگش MS28 باشه و به دلایلی نتونسته باشه Bad Flash Recovery Method انجام بده و مجبور شده باشه از VCC Switch Method* استفاده کنه؟ (حالا خودش یا کسی که براش این‌ کار رو انجام داده.)
من درایو sammy ms25 دارم.با hex فیرم ویرشو اصلاح کردم(4000-4200).این کار برای fw های قدیمی تر جواب میده ولی تو 4.2 علاوه بر ای لایه ها باید لایه های دیگه ای هم اصلاح بشن(استدلال شخصیه.مطمئن نیستم,ولی اینطور به نظر میاد).این کارو xsam0.6 و kdx1.5 انجام میدن.که هر دوتاشون برای ms25 هم جواب میدن.
بهرحال,الان mtk اصلا نمیتونه با درایو من ارتباط بر قرار کنه.از اون جایی که همه یه برنامه های مودیفایر از mtk استفاده میکنن هیچ فرمانی اجرا نمیشه:
mtkflash w/m mtkflash r/m mtkflash X
احتمالا باید از یه flasher دیگه استفاده کنم البته شاید اونم مثله mtk جواب نده.یا شاید xtrem boot maker.
در مورد Bad Flash Recovery Method چیزی نخودم.ولی توصیه استفاده از vcc(چه فرقی میکنه؟:biggrin1: ) ها یه چیزای دیدم(تویه xbox-scene).

1. منظورت از ms25 v چیه؟
2.من رو این کامپوترم تا حالا 2 بار FM فلش کردم، پس چرا الان نمیشناسه؟

تو راهنماش که چیزی نگفته!

چون از ورژن 4 به بعد براش قفل گذاشتن تا با update بازی ها تغییر نکنه باید اول اون image که همراه فایل ورژن 4 به بعد هست رو رایت کنی و بعد تو درایو قرار بدی تا فلش بشه البته بعضی وقت ها لازم نیست این کار رو بکنی چون خوندم بعضیها بدون این کار هم تونستن فلش کنند ولی راه اصلیش این هست شما احتمالا کل فایلها ی همراه ورژن 4 به بعد رو دانلود نکردی

بابت لینک دستت درد نکنه.الان دارم داونلودش میکنم. خدا کنه بتونه گره از کارم باز کنه.

من درایو sammy ms25 دارم.با hex فیرم ویرشو اصلاح کردم(4000-4200).این کار برای fw های قدیمی تر جواب میده ولی تو 4.2 علاوه بر ای لایه ها باید لایه های دیگه ای هم اصلاح بشن(استدلال شخصیه.مطمئن نیستم,ولی اینطور به نظر میاد).این کارو xsam0.6 و kdx1.5 انجام میدن.که هر دوتاشون برای ms25 هم جواب میدن.
بهرحال,الان mtk اصلا نمیتونه با درایو من ارتباط بر قرار کنه.از اون جایی که همه یه برنامه های مودیفایر از mtk استفاده میکنن هیچ فرمانی اجرا نمیشه:
mtkflash w/m mtkflash r/m mtkflash X
احتمالا باید از یه flasher دیگه استفاده کنم البته شاید اونم مثله mtk جواب نده.یا شاید xtrem boot maker.
در مورد Bad Flash Recovery Method چیزی نخودم.ولی توصیه استفاده از vcc(چه فرقی میکنه؟:biggrin1: ) ها یه چیزای دیدم(تویه xbox-scene).

درایو ms25 که خیلی بهتر از ms28 هست که باید از روش vcc و غیره استفاده کنی ms25 راحت با mtkflash فلش میشه حتمی مشکل شما جای دیگه هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or