راستی یه خبر باحال : دوتا مغازه تو پایتخت گفتند تا یه ماه دیگه چیپ مد های 360 رو میارن
________________________--
تراژدی اسپلینتر سل رو یادتونه که؟!
برو یه کار باحال کن!!باهاش شرط بذار که اگه نیاورد....یه چیزی.
باتشکر....
سلام.
میدونی چرا؟
به خاطر اینکه این رای گیری ماله چند ماهه پیش بود اون موقع هیچ خبری از این قیمت ها و مدچیپ و ... نبود اگه الان این نظرسنجی رو از اول بگیرن درصد اصلی معلوم میشه
بچه هایی که 360 دارن، تا حالا کسی از شماها به XBOX LIVE وصل شده؟
اگه وصل شدید لطفا بگید با این شبکه ی ایران اونجا چی کارا تونستید بکنین؟
با تشکر
منتظر جواب میمونم
بچه هایی که 360 دارن، تا حالا کسی از شماها به XBOX LIVE وصل شده؟
اگه وصل شدید لطفا بگید با این شبکه ی ایران اونجا چی کارا تونستید بکنین؟
با تشکر
منتظر جواب میمونم
هیچ ربطی نوداره. چیپ سیستم خوندن و ورودی رو تغییر میده که کپی هم بخونه . فکر میکنم سیستم پخش به قطعه های دیگه ای مربوط باشه که از بعد از خوندن اطلاعات قرار دارن.
منم یه سوال داشتم راجع به XBL با adsl نمیشه بهش وصل شد؟ یعنی از لحاظ سخت افزاری امکانه وصل شدن به adsl وجود داره؟ اگه نه امکانش هست که به pc وصل بشه(Lan)?
هیچ ربطی نوداره. چیپ سیستم خوندن و ورودی رو تغییر میده که کپی هم بخونه . فکر میکنم سیستم پخش به قطعه های دیگه ای مربوط باشه که از بعد از خوندن اطلاعات قرار دارن.
منم یه سوال داشتم راجع به XBL با adsl نمیشه بهش وصل شد؟ یعنی از لحاظ سخت افزاری امکانه وصل شدن به adsl وجود داره؟ اگه نه امکانش هست که به pc وصل بشه(Lan)?
جان من نگو
یهنی چی؟من از چند جا شنیده بودم چیپ مدش بیاد حلّه !
آقا اصلا اونایی که PS2 یا XBOX داشتندوقتی دستگاهشون کپی خور شد بازی های هر دو سیستمو اجرا کرد یا نه ؟(خیلی مهمه)
به کامپیوت وصل می شه و می تونی از کامپیوترت آهنگ و فیلم و بعضی از بازی های arcadeو بریزی رو 360ت وحال کنی(فعلا بازی که نمی شه کرد،پس مجبوریم باهمین چیزا حال کنیم:cheesygri)
به کامپیوت وصل می شه و می تونی از کامپیوترت آهنگ و فیلم و بعضی از بازی های arcadeو بریزی رو 360ت وحال کنی(فعلا بازی که نمی شه کرد،پس مجبوریم باهمین چیزا حال کنیم:cheesygri)