راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من کلی از صفحات این تاپیک رو که نخونده بودم دوباره خوندم ولی هر چی میرفتم جلو بیشتر گیج می شدم:confused:
یکی از دوستان در مورد گارانتی دستگاها پرسیده بود، من این سوال رو از فروشنده 360 خودم پرسیدم و او گفت که جنس آمریکایی که گارانتیش تو ایران اعتباری نداره، ولی من مطمعن نیستم که این 360 آمریکایی باشه هیچ جاش هم جنین چیزی رو ننوشته...
یکی دیگه از بچه ها در مورد برق دستگاه از یکی از فروشنده ها پرسیده بود که آیا متناوب یا مستقیم؟! میخواستم بدونم منظورتون از مستقیم چیه؟یعنی با باتری کار میکنه؟! این فروشنده که به ما گفت چون دستگاه با برق 110 وولت کار میکنن احتیاج به یه ترنسفورماتور دارن اینم از عکس ترانسفورماتور ما :

DSC00485.JPG

این ترانسفور ماتوره مشکلش اینه که داغ میکنه، من همین رو از بابام پرسیدم و اون گفت که پسره ی ... ترانسفورماتوری که داغ نکنه که ترانسفورماتور نیست!:confused: راستی وزنش 2 کیلوهه!
آقا من یه مشکل دیگه هم دارم میترسم این 360 ای که ما خریدیم قبلا فروشنده ازش استفاده کرده باشه آخه تو منو های دستگاه که من رفتم نوشته بود که 8 گیگ از هارد خالیه!(راستی هاردش 20 گیگه؟) [تو هاردش حدود 20 تا آلبوم موسیقی و 5 تا قطعه ی تصویری با کیفیت HD وجود داره که یکیشون یه تیزر فوتبالیه]
راستی میخواستم بدونم که باید از کجا بفهمم که DVD رام کنسول ساخت کدوم شرکته؟
و این کابل وی جی ای 360 دقیقا چه قیمته؟
جون بچتون جواب بدید منتظرم:love:

اینم یه چندتا عکس از 360 تی که خریدم:

DSC00488.JPG

DSC00487.JPG

اول از همه یه سلام خیلی مشتی
دوم به ساسی تبریک میگم تبریکی خفن. میشه بگی چند گرفتی؟
سلام ببخشيد ميشه بگيد چطوري بايد از اين سايت خريد کرد بعد من هر چي تو سايتش گشتم مدل پرميوم تنها پيدا نکردم مطمپن هستيد که مدل پلاتينوم نخريديد
در این مورد من خودم هم مشکوک بودم. اما در پی تحقیقات و زحمات شبانه روزی که سربازان گمنام:cool: انجام دادن فهمیدم مرجع ایران بین سایته آمازون هستش و از اون خرید میکنه بعد پستش میکنن ایران. سایت آمازون این صفحه رو داره توی عکسهایی که مشتری ها انداختن و داخل سایت قرار دادن کارتن سفید رنگه و این یعنی پرمیوم:love: توی یکی از کامنتها هم باز اسم برده شده. البته من هنوز مطمئن نشدم اما اینا درصد اطمینانم رو بالا برد. بازم اگه اطلاعاتی که داری رو اینجا منتشر کنی ممنون میشم.
نه منظورم چند تا دسته داره و آیا بازی هم داره اشانتیون یا نه؟
فقط یه قوطی X360 هستش بدون دسته اضافه و بدون بازی اشانتیون:( با این اوصافی که ساسی کرد هم فکر کنم یه ترانس هم افتادیم
در آخر یه سوال سیاسی داشتم:cool:
این تحریم اقتصادی ایران تو ارسال محموله های پستی هم تاثیر میذاره:confused:
در آخره آخر: ساسی امضاتو عوض کن تا مدیرا برات عوض نکردن:cheesygri

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان در مورد گارانتی دستگاها پرسیده بود، من این سوال رو از فروشنده 360 خودم پرسیدم و او گفت که جنس آمریکایی که گارانتیش تو ایران اعتباری نداره، ولی من مطمعن نیستم که این 360 آمریکایی باشه هیچ جاش هم جنین چیزی رو ننوشته...
طرف بهت درست گفته. ما کاری نداریم که دستگاه رو کجا ساختن مهم اینه که Microsoft یه شرکت آمریکایی هست. یه مثال دیگه ، NIKE ماله آمریکاست ولی همه چیزشو از کفش و لباس و ... رو در چین میسازه. ولی خوب باز هم NIKE آمریکایی شناخته میشه.
این تحریم اقتصادی ایران تو ارسال محموله های پستی هم تاثیر میذاره
فقط اینو میتونم بهت بگم ایران تحریم اقتصادی بشه بدبخت میشیم میره!!

نوشته شده توسط Sasy360:
قا من یه مشکل دیگه هم دارم میترسم این 360 ای که ما خریدیم قبلا فروشنده ازش استفاده کرده باشه آخه تو منو های دستگاه که من رفتم نوشته بود که 8 گیگ از هارد خالیه!(راستی هاردش 20 گیگه؟) [تو هاردش حدود 20 تا آلبوم موسیقی و 5 تا قطعه ی تصویری با کیفیت HD وجود داره که یکیشون یه تیزر فوتبالیه]
راستی میخواستم بدونم که باید از کجا بفهمم که DVD رام کنسول ساخت کدوم شرکته؟
و این کابل وی جی ای 360 دقیقا چه قیمته؟
[/CENTER]
نه بابا همش چینی هست ! نه استفاده نشده . برای من هم دقیقا همینطور بود ولی من Format کردمش !:cheesygri
کابل Vga فکر کنم حدوده 22T گرفتم !

نوشته شده توسط DRAGON50:
اين طور که من فهميدم اين پلاتينوم همون core system به علاوه يک هارد ۲۰ گيگ اما دسته بي سيم و هد ست و کابل hd نداره
من از طریق ایران بین رفتم به سایت امازون و پلاتنیوم رو مشخصاتشو دیدم
مشخصات پلتنیوم:
What's Included in the Game System
Xbox 360 console
20GB detachable hard drive
Wireless controller
Wireless Xbox Live headset
High-definition AV cables
Ethernet cable
Detachable faceplate
Xbox Live Silver membership

Note to Customers
Release dates and pricing are tentative and subject to change based on availability at launch. Product is not guaranteed on release date. Orders are shipped on a first-come, first-serve basis due to limited supplies and indeterminate launch quantities.

Product Description
Includes: Xbox 360 Console, 1 Wireless Xbox 360 Controller, Hard Drive, Headset, Standard A/V Cable, Faceplate, and Silver Xbox Live
اگه درست باشه یه فیس پلیت مجانی هم داره:cheesygri

نوشته شده توسط DRAGON50:
اين طور که من فهميدم اين پلاتينوم همون core system به علاوه يک هارد ۲۰ گيگ اما دسته بي سيم و هد ست و کابل hd نداره
من هنوز تو اینکه این پلاتینیوم چی هست شک دارم (ویرایش:داشتم). و چند تا سوال داشتم:
1- لطف میکنی شفاف تر بگی که چطور متوجه شدی؟ از کجا فهمیدی؟
2- اگه پلاتینیوم همون کوره چرا ننوشته کر؟
3- اون عکسا الکیه؟
4- سایته آمازون با این عظمتش که از جون مرغ تا شیره آدمیزاد میفروشه پرمیوم نمیفروشه؟
5- حالا ما هیچی چرا ملت آمریکا باید کور+هارد رو بخرن 399$؟
من فکر میکنم یا پرمیوم هست یا اینکه کور با یسری آت آشغال اضافه. فکر نمیکنم برای من و محمد که سفارش دادیم راهی جز منتظر بودن باشه. و برای بقیه هم که میخوان از این سایت خرید کنن همینطور. باید صبر کنیم تا برسه اونطوری همه چی مشخص میشه.
ویرایش: من میمیرم واسه فیس پلیت خیلی خوشحالم کردی پسر خدا بهت خوشحالی بده:love:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط BIGD:
az oonayi ke 360 daran mikham nazareshono dar mored 360 bedam bebinam khoobe begiram ya na?
لطفا فارسی بنویس !
در مورد 360 من الان کم بیشتراز یه ماهه گرفتم چیز خوبیه ولی اگ بخوای خیلی باهاش حال کنی. اولا : یه HDTV بگیر. دوما : صبر کن کپی خور بشه. من الان سه تا دونه بازی دارم
most wanted رو که یک بار تو کامپیوتر تموم کردم الان تو 360 هم 3 بار تموم کردم هرچی بود آزاد کردم . 2تا بازی دیگه هم دارن که اونا رم تموم کردم حالا دارم کف میکنم.:eek: پس صبر به قول قدیمیا گر صبر کنی ز 360 مد چیپ کپی خور سازی.

خب حالا برای این تحریم اقتصادی چیکار کنیم.صبر کنیم ببینیم میشه یا نه؟من که اگه اینطوری بشه میرم به جاش یه PSP میخرم کلی هم آمریکارو فحش میدم:mad:
امین جون کاره دیگه ای هم میشه کرد؟از هیچی که بهتره.باز پولم جور میشه واسه 360 میتونم یکی بخرم.در ضمن به نظوره تو به کی فحش بدم:)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mohandes_register:
خب حالا برای این تحریم اقتصادی چیکار کنیم.صبر کنیم ببینیم میشه یا نه؟من که اگه اینطوری بشه میرم به جاش یه PSP میخرم کلی هم آمریکارو فحش میدم:mad:
:)
امریکا رو فحش نده بعدش هم تو رو خدا دلت میاد به جای 360 یه psp بگیری
65.gif

دوم به ساسی تبریک میگم تبریکی خفن. میشه بگی چند گرفتی؟
در آخره آخر: ساسی امضاتو عوض کن تا مدیرا برات عوض نکردن:cheesygri
هادی جون ممنون مرسی اون هم به چشم:love:
طرف بهت درست گفته. ما کاری نداریم که دستگاه رو کجا ساختن مهم اینه که Microsoft یه شرکت آمریکایی هست. یه مثال دیگه ، NIKE ماله آمریکاست ولی همه چیزشو از کفش و لباس و ... رو در چین میسازه. ولی خوب باز هم NIKE آمریکایی شناخته میشه.
نه بابا همش چینی هست !
حالا کجا ساخته شده زیاد مهم نیست مهم اینه که کیفیتش خوب باشه، زود خراب نشه
برای من هم دقیقا همینطور بود ولی من Format کردمش !
اگه بگی که منم چطوری فورمتش کنم که واقعا عالیه!:D
کابل Vga فکر کنم حدوده 22T گرفتم !
واقعا خوش به حالت! منم سپردم به فامیلمون تو کانادا میگه همه جا رو گشتم ولی نبود! فکر میکنی تو اصفهان گیر بیارم؟
یه چند تا سوال هم ازت دارم : ببین میتونی بگی چطوری رو هاردش فایل بریزم؟ تو دفترچه راهنماش که نوشته بود باید ویندورت SP2 به بالا باشه و فقط با شبکه فایل میفرسته! [با استفاده از همون کابل اترنت] برا استریم کردن موسیقی انگاری باید یه فایل از سایت اکس باکس دانلود کنی؟ :confused:
ببین یه کارتی بود تو جعب که روش عکس Perfect Dark ... هست من تا اونجایی که نوشته های داخلش رو خوندم فهمیدم که اگه این کارت رو پست کنی به فلان آدرس تو آمریکا آخرین شماره ی مجله ی اکس باکس به علاوه ی یه دی وی دی قابل بازی برات میفرسته؟
راستی فکر میکنی تو چند وقت دیگه بشه بدیم 360 هامون رو کپی خور کنن؟ آخه میدونی صبر کردن خیلی سخته :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or