محمد شما خریدی حالا یا میخوای بخری؟! چه تیریپیاست؟! فی می بده منم داداشم میخواد بخره، یعنی میگه بیا بخریم... راستش منم بدم نمیاد Dead Rising بازی کنم.. منم نه نگفتم بهش... اما میخوام ببینم اگر میخوای از خارج بیاری چه تیریپیه؟! میشه یکی دیگه هم آورد یا نه.. البته فکر کنم از طریق پیغام خصوصی بحث دنبال کنیم بهتره
در مورد بقیه هم باید بگم آخه PSP چه ربطی داره به شقایق؟! این یک Handheld Console ـه و اهداف دیگه ای رو دنبال میکنه و کاری به بقیه نداره!!
امین من که تو رو میشناسم.تو که اصلا از سونی متنفری.CPU کنسول دستی سونی قوی تر از PS2 هست.گرافیکشم کافیه ببینی.ولی من که نگفتم از 360 بهتره.در ضمن من با تو نبودم با gamestation بودم/.(بهتره این بحث رو حداقل اینجا ادامه ندیم)
Used & New میدونی یعنی چی؟! یعنی 2nd Handed یعنی دسته دوم. اما اون یارو New در این قسمت یعنی در حد نو!! یعنی مثلاً یارو درب جعبه رو باز کرده.. بعدش خوشش نیومده.. فروخته... یا مثلاً مشکلاتی از این دست که خود محتوای پک توریش نیست...
آقا من 360 رو گرفتم. امروز رفتم پایتخت بازی بگیرم که:
1.اصلا از ابزی های توپش خبری نبود
2.یه سری بازی هم که بود برای سیستم 360 من نبود(سیستممو از دبی گرفتم، پریمیوم پال)بیشتره بازی ها برای Ntfs بود
راستی یه خبر باحال : دوتا مغازه تو پایتخت گفتند تا یه ماه دیگه چیپ مد های 360 رو میارن
اينم جريانه اون مثله معروفه كه ميگه دنيا دو روزه:cheesygri بشنو و باور نكن از اين حرفها چند ماهه ميشنويم حتي يه جا ميگفت ما داريم ميفروشيم مطمئن باش اگه خبري بشه به مدد بچه هاي سايت اينجا از همه جا زودتر خبر دار ميشي