راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط chalengeeverything:
شما ها اصلا Psp رو تو دستتتون نگرفتین که اینجوری میگین.من هردوی Psp,ps2 رو دارم.psp قویتر نباشه ضعیف تر نیست.(البته شاید نباید اینارو اینجا می گفتم)

سلام.
البته من حرفی از ps2 نزدم و بحثم سره 360 بود
psp که از 360 قوی تر نیست؟:)
در ضمن بی خیال یعنی psp از ps2 قوی تره :eek:
اصلا در حد هم هم اصلا نیستن ;)

محمد شما خریدی حالا یا میخوای بخری؟! چه تیریپیاست؟! فی می بده منم داداشم میخواد بخره، یعنی میگه بیا بخریم... راستش منم بدم نمیاد Dead Rising بازی کنم.. منم نه نگفتم بهش... اما میخوام ببینم اگر میخوای از خارج بیاری چه تیریپیه؟! میشه یکی دیگه هم آورد یا نه.. البته فکر کنم از طریق پیغام خصوصی بحث دنبال کنیم بهتره :)

در مورد بقیه هم باید بگم آخه PSP چه ربطی داره به شقایق؟! این یک Handheld Console ـه و اهداف دیگه ای رو دنبال میکنه و کاری به بقیه نداره!!

در مورد بقیه هم باید بگم آخه PSP چه ربطی داره به شقایق؟! این یک Handheld Console ـه و اهداف دیگه ای رو دنبال میکنه و کاری به بقیه نداره!!

اخه رامتین گفت به جای 360 برم psp بگیرم من شفاف سازی کردم :D و مسلما هیچ ربطی بهم هم ندارن ;)

امین من که تو رو میشناسم.تو که اصلا از سونی متنفری.CPU کنسول دستی سونی قوی تر از PS2 هست.گرافیکشم کافیه ببینی.ولی من که نگفتم از 360 بهتره.در ضمن من با تو نبودم با gamestation بودم/.(بهتره این بحث رو حداقل اینجا ادامه ندیم)

Used & New میدونی یعنی چی؟! یعنی 2nd Handed یعنی دسته دوم. اما اون یارو New در این قسمت یعنی در حد نو!! یعنی مثلاً یارو درب جعبه رو باز کرده.. بعدش خوشش نیومده.. فروخته... یا مثلاً مشکلاتی از این دست که خود محتوای پک توریش نیست...

اقا من ديگه بد جور افتادم دنباله 360.ميخوام برم بابمو ذله كنم
:cheesygri
الان قيمته پرميوم پك چند شده و بازي هاي اريجينال چنده؟
از ايران بينم نميخوام

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
البته من حرفی از ps2 نزدم و بحثم سره 360 بود
psp که از 360 قوی تر نیست؟:)
در ضمن بی خیال یعنی psp از ps2 قوی تره :eek:
اصلا در حد هم هم اصلا نیستن ;)

امین جون
پی اس پی فقط یکم قدرت سی پیوش کمه وگرنه اگر بری ماله ی منو درمورد پی اس پی بخونی(the little monster)دستگیرت میشه عزیزم

سرعت سی پی یو پی اس پی 333 مگا هرتزه در حالی که پی اس 2 300 مگاهرتز.(دیگه بیخیال این بحث بشیم.)

راستی الان تو نظر خواهی همه ی گزینه ها مساویند.به قول محمدحسین همه رسما دو دلند:cheesygri
من اگه پول داشتم که می رفتم فوری می گرفتم.

آقا من 360 رو گرفتم. امروز رفتم پایتخت بازی بگیرم که:
1.اصلا از ابزی های توپش خبری نبود
2.یه سری بازی هم که بود برای سیستم 360 من نبود(سیستممو از دبی گرفتم، پریمیوم پال)بیشتره بازی ها برای Ntfs بود

راستی یه خبر باحال : دوتا مغازه تو پایتخت گفتند تا یه ماه دیگه چیپ مد های 360 رو میارن:)

نوشته شده توسط OiLeS:
آقا من 360 رو گرفتم.
مبارك باشه:love:
نوشته شده توسط OiLeS:
2.یه سری بازی هم که بود برای سیستم 360 من نبود(سیستممو از دبی گرفتم، پریمیوم پال)بیشتره بازی ها برای Ntfs بود
اين موضوعيه كه تو همين تايپيك قبلا مطرح شده بود. و من چند صفحه پيش مجدد گفتم. متاسفانه بازي پال كلا تو ايران كم وارد ميشه
نوشته شده توسط OiLeS:
راستی یه خبر باحال : دوتا مغازه تو پایتخت گفتند تا یه ماه دیگه چیپ مد های 360 رو میارن:)
اينم جريانه اون مثله معروفه كه ميگه دنيا دو روزه:cheesygri بشنو و باور نكن از اين حرفها چند ماهه ميشنويم حتي يه جا ميگفت ما داريم ميفروشيم مطمئن باش اگه خبري بشه به مدد بچه هاي سايت اينجا از همه جا زودتر خبر دار ميشي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or