راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

از نظر من شما صبر کن تا Ps4 و Xbox 720 بیاد شاید اونا بهتر باشند !!!!
اگر صبر شما را داشتم تا 50 سالگی ازدواج نمیکردم (شوخی کردم ناراحت نشی)
پسره خوب الان کلی بازیه عالی اومده برای Xbox 360 میخای از اونا بگذری ؟
مگه چقدر اختلاف این 3 تا دستگاه میشه ؟

من حق رو به شما ميدم كه همچين سيستمي وجود نداره چون اصلا پي سي تنها براي بازي ساخته نميشه...XBOX يا كنسولهاي ديگه مخصوص بازي هست...من منظورم جهات استفاده از سيستم هم هست.شما با يه سيستم كامپيوتر هزاران كار انجام ميدي و برات صرف هم ميكنه ولي با XBOX360 چي.يعني فقط به خاطر بازي كردن 800000 هزار تومن پول بدي.مگه آدم تاب داره خوب...در ضمن جناب Every thing كلا كنسول ها در مشهد فروش آنچناني نداره چه اينكه بخواد هشتصد تومن پولش باشه.ولي بر عكس سي دي هاي كامپيوتر و بقيه قطعات رو ارزونتر از همه جا ميشه گرفت...من كه نگفتم اصفهان بده.ميگم گرونيه.خودم همين امسال عيد اصفهان بودم.يه سيدي برام طرف رايت كرد 1500 از ما پول گرفت.ديگه چي ميگي...

در ضمن از لحاظ كيفيت تصوير بخواي صحبت كنيم شما براي ديدن كيفيت Xbox360 بايد يه چيزي حدود 3 ميليون خرج كني و يه تلوزيونه ...يادم نيست دقيق اسمشو ولي يه تكنولوژي جديد بود هم بخري...پس ميبيني كه ميتوني اون 3 ميليون رو به يه پي سي خوب بدي....

در آخرین اخباری که دیدم این بود که آخرین محصول Ati یعنی X1900 Xt مشخصاتش برابر کارت گرافیک 360 هستش
البته در بعضی جهات تفاوتی از لحاظ اعدادی (clock) دارند ولی چیزی در دیگری هست که دیگری نداره ... و این کمبود را جبران میکنه ...
پس به فکر مقایسه ی X1800xt با کارت گرافیک 360 نباشید
که از لحاظ تکنولوژی از 360 1 نسل عقب تره !!!
معماري ati xenos كه چيپ گرافيكي 360 باشه با معماري r580 اختلافات زيادي داره
ati براي اولين بار از unify shader كه تلفيق بهره وري موتورهاي پردازش راس و پيكسل از لوله هاي رندرينگ يكسان هستن در 360 استفاده كرده اما در r580 (يا سري X1900) كماكان از همون طراحي سنتي لوله هاي مجزاي رندرينگ براي هر يك از موتور هاي سايه زني بهره برده شده كلا ati xenos شباهتهاي زيادي به معماري r420,r480(سري x800,x850) داره حالا چه اط نظر كنترلر حافظه كه crossbar هس بگير تا داخل هر موتور پيكسلي منفرد در واقع ati xenos يك r420,r480 قدرتمند تر با پشتيباني
shaders model 3.0 هس كه اين چيپ كه به parents معروفه در كنار يك حافظه 10 مگابايتي از نوع Embedded DRAM كه به daughter بتونن مسئوليت پردازش و تحويل تصوير نمايشي رو به صورت تعريف شده انجام بدن
همونطور كه خبر دارين دو تيم طراحي متفاوت از ati مستقل و جالبه كه همزمان براي دو چيپ(xenos و r520 ) كار كردن وكلا اين دو رو نبايد مستقيم با هم به قياس گذاشت حتي
نميشه معماري r420,r480 و xenos هم تفاوتهايي دارن ضمن اينكه ati پروژه hollywood كه چيپ گرافيكي كنسول جديد نينتندو باشه هم بي سرو صدا طراحي كرده
درمورد r520 كه الان درr580 تقويت شده اينجا در موردش مختصري گفتم

معماري ati xenos كه چيپ گرافيكي 360 باشه با معماري r580 اختلافات زيادي داره
ati براي اولين بار از unify shader كه تلفيق بهره وري موتورهاي پردازش راس و پيكسل از لوله هاي رندرينگ يكسان هستن در 360 استفاده كرده اما در r580 (يا سري X1900) كماكان از همون طراحي سنتي لوله هاي مجزاي رندرينگ براي هر يك از موتور هاي سايه زني بهره برده شده كلا ati xenos شباهتهاي زيادي به معماري r420,r480(سري x800,x850) داره حالا چه اط نظر كنترلر حافظه كه crossbar هس بگير تا داخل هر موتور پيكسلي منفرد در واقع ati xenos يك r420,r480 قدرتمند تر با پشتيباني
shaders model 3.0 هس كه اين چيپ كه به parents معروفه در كنار يك حافظه 10 مگابايتي از نوع Embedded DRAM كه به daughter بتونن مسئوليت پردازش و تحويل تصوير نمايشي رو به صورت تعريف شده انجام بدن
همونطور كه خبر دارين دو تيم طراحي متفاوت از ati مستقل و جالبه كه همزمان براي دو چيپ(xenos و r520 ) كار كردن وكلا اين دو رو نبايد مستقيم با هم به قياس گذاشت حتي
نميشه معماري r420,r480 و xenos هم تفاوتهايي دارن ضمن اينكه ati پروژه hollywood كه چيپ گرافيكي كنسول جديد نينتندو باشه هم بي سرو صدا طراحي كرده
درمورد r520 كه الان درr580 تقويت شده اينجا در موردش مختصري گفتم
ممنون از اطلاعاتون ولی ، من فکر میکنم این گفته ی شما مال قبل از این خبر بوده:
New Secret ATi PC Video Card as Powerful as Xbox 360 (News)

The Xbox 360, it seems, has already met its match... on the PC front, at least.
Tech sites HardOCP and Tech Report have uncovered a leak that supposedly shows off the specs of ATi's secret PC video card line, the Radeon x1900. The card boasts some of the same specs as the Xbox 360's graphic processor; judging by the numbers, the card will stand toe-to-toe to the Xbox 360 in terms of raw pixel-pushing capabilities.
The high-end card - the Radeon x1900 XTX - reportedly weighs in with 48 pixel pipelines, just like the Xbox 360's bleeding-edge graphical processor (also designed by ATi). The Radeon x1900 XTX also sports a super-speedy 650 mhz CPU core and 512 megs of high-end 1.5 Ghz RAM.
Meanwhile, HardOCP has received official word from an ATi representative, who states that an embargo is under effect until the 24th of January. At that point, ATi should be releasing confirmed information about the upcoming graphics card. You can apparently order a lower-end model over the net - the Radeon x1900 XT - for round $800, though HardOCP's ATi source has confirmed that orders won't ship until the 24th

نوشته شده توسط ehsan_62:
ممنون از اطلاعاتون ولی ، من فکر میکنم این گفته ی شما مال قبل از این خبر بوده:
New Secret ATi PC Video Card as Powerful as Xbox 360 (News)

The Xbox 360, it seems, has already met its match... on the PC front, at least.
Tech sites HardOCP and Tech Report have uncovered a leak that supposedly shows off the specs of ATi's secret PC video card line, the Radeon x1900. The card boasts some of the same specs as the Xbox 360's graphic processor; judging by the numbers, the card will stand toe-to-toe to the Xbox 360 in terms of raw pixel-pushing capabilities.
The high-end card - the Radeon x1900 XTX - reportedly weighs in with 48 pixel pipelines, just like the Xbox 360's bleeding-edge graphical processor (also designed by ATi). The Radeon x1900 XTX also sports a super-speedy 650 mhz CPU core and 512 megs of high-end 1.5 Ghz RAM.
Meanwhile, HardOCP has received official word from an ATi representative, who states that an embargo is under effect until the 24th of January. At that point, ATi should be releasing confirmed information about the upcoming graphics card. You can apparently order a lower-end model over the net - the Radeon x1900 XT - for round $800, though HardOCP's ATi source has confirmed that orders won't ship until the 24th

اين خبر همونطور كه مشخصه در زمان قبل از عرضه سري x1900 بوده كه در واقع HardOCP و Tech Report فاش كردن كه x1900 از لحاظ تعداد خط لوله هاي رندرينگ سايه زنها يكسانه خوب اين 48 تا در 360 به دليل معماري يكپارچه سايه زنها شامل هر دوي سايه زني پيكسلي وراسي ميشه در حالي كه در x1900 تنها به بخش پردازش پيكسلي اختصاص داده شده و موتورهاي راس شامل 8 لوله رندرينگ مجزا هستن
در x1900 از يك كنترلر حافظه فوق كارامد به نام ring bus استفاده ميشه همچنين سرعتهاي كلاك حافظه x1900 به نزديگ 2 گيگا ميرسن و...
كلا x1900 يه طراحي مدرن تر از چيپ گرافيكي 360 هس اما باز هم اين نكته رو ميگم كه طراحي اين دو اونطوري نيس كه بشه از نظر قدرت و سرعت پردازش با هم مقايسشون كردن طراحي چيپهاي گرافيكي براي كنسولهاي يه خط مش متفاوت از pc داره

Xenos جان من اينطور كه متوجه شدم هنوز مادر بوردي نيومده كه بتونه كاملا از اين كارته گرافيك كار بكشه و يعني اين وسط با اين اوضاع مين بورد كم مياره نه كارته گرافيك.درسته...

ممنون احسان جان ولی قبول کن سیستمی که با 1 و خورده ای جم بشه چیز خوبی هست
38.gif

از توضیحات هر دوتاتون ممنونم.
72.gif

نوشته شده توسط mohandes_register:
Xenos جان من اينطور كه متوجه شدم هنوز مادر بوردي نيومده كه بتونه كاملا از اين كارته گرافيك كار بكشه و يعني اين وسط با اين اوضاع مين بورد كم مياره نه كارته گرافيك.درسته...

نه اينطور نيست اگه هم چيزي بخواد اين چنين چيپهاي گرافيكي پيچيده رو در همكاري كردن پردازش داده ها محدود كنه cpu ها هستن فرضا الان قويترين پردازنده كه athlon 64 fx 60 باشه واقعا نميتونه همكاري قوي با يه radeon x1900 كه تعداد تزانزيستورهاش ب فراتر از 380 ميليون ميرسه،داشته باشه خود ati بعد از ارائه x1900 گفته كه چيپست جديدش كه rd580 باشه ميتونه پهناي باند بيشتري در اختيار اين كارت گرافيك قرار بده
ولي مطمئن باشيد همونقدر كه اختلاف چيپست جديد nforce4 sli 16x براي geforce 7800gtx نسبت به مدل قديميتر nforce4 sli(با تعداد مسيرهاي كمتر شيار pci express براي هر كارت گرافيك نسبت به sli 16x ) در حالت استفاده از دو كارت گرافيك
"حداقل الان" منفعت عملكردي نداشت براي x1900 و rd580 جديد هم نسبت به نسخه قديميتر چيپست rd480 اين وضعيت تكرار ميشه

متوجه شدم حالا يه سوال ديگه.تويه Xbox 360 چه سيستمي وجود داره كه از اون موتور گرافيك نهايت استفاده رو ميكنه.به نظر شما تا چند وقت ديگه پردازندها قدرتشون ميرسه كه اون كارته گرافيكه X1900 رو پشتيباني كنه...

آقایون من تصمیم را گرفتم
فعلا فعلا یکمی سیستمم را UP میکنم ، تا قبل از اینکه Xbox 360 کپی خور بشه

Cpu :3000 -lga 775 -1 Mb
Gpu: X550 256 Mb - 3d-club
Ram :king Max 512 400
Mother Board : Lga Unknown
فکر می کنید چه قدر پام در بیاد ؟
300 یا 310 یا 320 یا بیشتر ؟

احسان جان شما فكر مي كني تا 6 ماهه ديگه كپي خور بشه...
در ضمن اگه اون رمتو 1GB KingStone 533 بندازي فكر كنم بهتره.Main رو هم DDR2 بگيري بهتره...
يه سيستم جمع جور برات 400 آب ميخوره...

آخرین ویرایش:
راستش من دیروز میخواستم یه کارت GTX7800 سفارش بدم بعد که یه خورده فکر کردم با خودم گفتم بهترین بازیهای امسال همه روی x360 هست و فقط یه تعداد اندکی از بازیها هست که روی pc در حال ساخته مثل prey - ghost recon 3 - half life aftermath - stalker - و چند تای دیگه... تازه اغلب بازیهایی که امسال روی پی سی میاد نسخه اصلیش روی x360 هستش و میتونید روی همین کنسول این بازی ها رو روی حداکثر تنظیمات انجام بدید.
الان بدترین کار ارتقاع سیستم هستش ! سعی کنید از این کار صرف نظر کنید تا وقتی که pc بیاد جای ps3 و x360 ! که اونم حداقل 2-3 سال دیگه وقت لازم داره.
در حال حاضر اگه x360 خریدید بهترین کار ممکن رو کردید.میدونم که قیمتش زیادی بالاست ولی مطمعن باشید با خریدنش ضرر نمیکنید !

کاملا حق با دوست عزیزمونه.من خودم با اینکه تازه دو ماهه سیستممو عوض کردم و یه سیستم واقعا تو÷ بستم ولی بازم نمیتونه راضی نگهم داره.
من که به شخصه اگه الان ÷ول داشتم یه لحضه در خریدن 360 تعمل نمیکردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or