معماري ati xenos كه چيپ گرافيكي 360 باشه با معماري r580 اختلافات زيادي دارهدر آخرین اخباری که دیدم این بود که آخرین محصول Ati یعنی X1900 Xt مشخصاتش برابر کارت گرافیک 360 هستش
البته در بعضی جهات تفاوتی از لحاظ اعدادی (clock) دارند ولی چیزی در دیگری هست که دیگری نداره ... و این کمبود را جبران میکنه ...
پس به فکر مقایسه ی X1800xt با کارت گرافیک 360 نباشید
که از لحاظ تکنولوژی از 360 1 نسل عقب تره !!!
ممنون از اطلاعاتون ولی ، من فکر میکنم این گفته ی شما مال قبل از این خبر بوده:معماري ati xenos كه چيپ گرافيكي 360 باشه با معماري r580 اختلافات زيادي داره
ati براي اولين بار از unify shader كه تلفيق بهره وري موتورهاي پردازش راس و پيكسل از لوله هاي رندرينگ يكسان هستن در 360 استفاده كرده اما در r580 (يا سري X1900) كماكان از همون طراحي سنتي لوله هاي مجزاي رندرينگ براي هر يك از موتور هاي سايه زني بهره برده شده كلا ati xenos شباهتهاي زيادي به معماري r420,r480(سري x800,x850) داره حالا چه اط نظر كنترلر حافظه كه crossbar هس بگير تا داخل هر موتور پيكسلي منفرد در واقع ati xenos يك r420,r480 قدرتمند تر با پشتيباني
shaders model 3.0 هس كه اين چيپ كه به parents معروفه در كنار يك حافظه 10 مگابايتي از نوع Embedded DRAM كه به daughter بتونن مسئوليت پردازش و تحويل تصوير نمايشي رو به صورت تعريف شده انجام بدن
همونطور كه خبر دارين دو تيم طراحي متفاوت از ati مستقل و جالبه كه همزمان براي دو چيپ(xenos و r520 ) كار كردن وكلا اين دو رو نبايد مستقيم با هم به قياس گذاشت حتي
نميشه معماري r420,r480 و xenos هم تفاوتهايي دارن ضمن اينكه ati پروژه hollywood كه چيپ گرافيكي كنسول جديد نينتندو باشه هم بي سرو صدا طراحي كرده
درمورد r520 كه الان درr580 تقويت شده اينجا در موردش مختصري گفتم
نوشته شده توسط ehsan_62:ممنون از اطلاعاتون ولی ، من فکر میکنم این گفته ی شما مال قبل از این خبر بوده:
New Secret ATi PC Video Card as Powerful as Xbox 360 (News)
The Xbox 360, it seems, has already met its match... on the PC front, at least.
Tech sites HardOCP and Tech Report have uncovered a leak that supposedly shows off the specs of ATi's secret PC video card line, the Radeon x1900. The card boasts some of the same specs as the Xbox 360's graphic processor; judging by the numbers, the card will stand toe-to-toe to the Xbox 360 in terms of raw pixel-pushing capabilities.
The high-end card - the Radeon x1900 XTX - reportedly weighs in with 48 pixel pipelines, just like the Xbox 360's bleeding-edge graphical processor (also designed by ATi). The Radeon x1900 XTX also sports a super-speedy 650 mhz CPU core and 512 megs of high-end 1.5 Ghz RAM.
Meanwhile, HardOCP has received official word from an ATi representative, who states that an embargo is under effect until the 24th of January. At that point, ATi should be releasing confirmed information about the upcoming graphics card. You can apparently order a lower-end model over the net - the Radeon x1900 XT - for round $800, though HardOCP's ATi source has confirmed that orders won't ship until the 24th
نوشته شده توسط mohandes_register:Xenos جان من اينطور كه متوجه شدم هنوز مادر بوردي نيومده كه بتونه كاملا از اين كارته گرافيك كار بكشه و يعني اين وسط با اين اوضاع مين بورد كم مياره نه كارته گرافيك.درسته...