راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقایون بالا خره یه سیستم برداشتم الان مفصلا توضیح میدم
Cpu :intel 3.0 1mb Lga 775 قیمت:155 هزار تومان
Main Board : Gigabyte 915p Lga 775 قیمت:89 هزار تومان
2 تا Ram :kingmax 256 Ddr 400 قیمت:50 هزار تومان
Vga : Gigabyte 6600 256 Mb قیمت :134 هزار تومان
تبدیل برق: قیمت : 6.5 هزار تومان
-------------------------------------------------------------------------------------
جمع کل : 434، هزار تومان
البته در سدد هستم که 2 تا 256 دیگه بزارم اگه بشه
فعلا باید بیخیال Ps3 باید بشم چون پول فقط به Xbox 360 میرسه

در ضمن یه موضوع بی ربط ، عکس پدره بنده را توی سایت Mtx زدند ، آدرسش را ازش باید بگیرم ، این 3 روز دنبال سیستم بودم ، تصمیم که بگیرم تا اجراش نکنم ول کن نیستم
الانم تقریبا از سیستمم راضیم فقط یکی رم کم دارم+ 500 وات Power

----------------------------------------
من یه سوال داشتم کسانی که با سیستم بالا CALL OF DUTY 2 را روی بالاترین حالت بازی کردند آیا احساس نمیکنند که تصویر نرم نیست ؟
چون من بازیهای دیگه را که میزارم روی HIGH خیلی راحت جواب میده
البته به خاطر RAM که زیاد بالا نیست اولشون گیر داره بعدا خوب میشه
در ضمن هاردمم مال 5 سال پیشه !!!

آخرین ویرایش:
در ضمن چیزی که جالب بود در مورد کارت گرافیکم اینه که من اولش عکس روی کارتون را با سایت مقایسه کردم
ولی یکمی تفاوت داشت ، اولش گفتم که تقلبیه بعد که خوب فکر کردم دیدم عکس روی جعبه ی اصلیه Giga خیلی نافورم *** هستش ، فهمیدم که از اونجا که Giga توی ایران نمایندگی داره و از اونجا که تو ایران مسلمون زیاد هستش ، اومدند یه طرح دیگه برای ما زدند !!!

سیستم خوبی هست احسان جان ( برای کسی که میخواد یکی از کنسول های نسل بعد رو بخره کافیه )
منتها کار بهتر این بود که بجای 6600 معمولی 6600 GT میگرفتی ( زبونم مو دراورد بس که این جمله رو گفتم :) )
اختلاف قیمت زیادی ندارن ولی GT واقعاً قوی تر از معمولی هست ...

من یه سوال داشتم کسانی که با سیستم بالا CALL OF DUTY 2 را روی بالاترین حالت بازی کردند آیا احساس نمیکنند که تصویر نرم نیست ؟

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=197&page=10&highlight=call+duty
مشکل از شما نیست ...

ممنون ، ولی خوب اینجا اصفهان همینم به زور گیرم اومد، بقیه شرکت ها داشتند ولی قیمت ها خیلی با لا بود من قیمت همکار برداشتم ،منم دقیقا میدونم که 6600 Gt خیلی بهتره ، در ضمن من به Nvidia راضی نبودم میخواستم هر طوری شده X700 بردارم ولی متاسفانه نمیدونم چرا مادر بورد من با Ati مشکل داره !!!

راستی FARCRY با این 6600 مشکل داره زمانی که SHADOW را تا آخر با لا میبریم
مثل اینکه لایه ی SHADER میاد روی متریال سطح زمین و کاملا سیاهش میکنه
و درست با هم مچ نمیشه
فیزیک"باد" را اصلا اجرا نمیکنه و درختها اصلا تکون نمیخرند

من برای خرید این سیستم خیلی بحث داشتم اگر این 6600 را نمیخریدم
دیگه کارم زار بود ، 17 ساعت درگیر یه سری مسایل بودم زیر فشار عصبی !!!
دیگه این شد که یه 6600 گیر آوردم البته پسوند نداره مثلا LE خدا را شکر

در ضمن من برای خرید این سیستم خیلی بحث داشتم اگر این 6600 را نمیخریدم
دیگه کارم زار بود ، 17 ساعت درگیر یه سری مسایل بودم زیر فشار عصبی !!!
دیگه این شد که یه 6600 گیر آوردم البته پسوند نداره مثلا LE خدا را شکر

آخرین ویرایش:
منم يه سيستم بستم هفته ديگه ميخوام بگيرم.ببينين خوبه يا نه؟
Main Borad : GA-K8N PRO-SLI-939
Cpu Fan : AMD 3000 64 BIT 939 BOX 3 YEAR
Ram: 512 MB (TINY BGA) DDR KINGMAX
Graphic:GV -PCX6600 DP 128 OR GV-RADEON X700 128 D
HARD : 200 MAXTOR SATA2 AS
در مورد 6600 GT هم بگم كه تو مشهد پيدا نميشه متاسفانه...
قيمت اين سيستم برام در اومد:
529000

راستی FARCRY با این 6600 مشکل داره زمانی که SHADOW را تا آخر با لا میبریم
مثل اینکه لایه ی SHADER میاد روی متریال سطح زمین و کاملا سیاهش میکنه
و درست با هم مچ نمیشه
فیزیک"باد" را اصلا اجرا نمیکنه و درختها اصلا تکون نمیخرند

بازی FAR CRY روی کارتهای 5600 به بالا ساپورت نمیکنه ! به همین دلیل یوبی سافت اومد patch 1.1 رو آورد برای حل این مشکل.حجمش 21 مگ هست ولی مطمعن باش کارت راه میوفته. لینک : http://patches.ubi.com/far_cry/far_cry_v1.1.exe

میخواستم هر طوری شده X700 بردارم

X700 چندان کارت خفنی نیست ... از این کارتی که الان گرفتی شاید یه خورده بهتر باشه ولی یه 6600GT به راحتی x700 رو کنار میزنه
کلا کارتهای Ati تا زیر سری X800 اصلا کارتهای خوبی نیستن ... nVidia 6200 در مقایسه با X300 بهتر عمل میکنه و 6600GT هم در مقایسه با x600 و x700 ... حتی در بعضی از تستها کارت فوق العاده 6600GT از کارت نسل جدید Ati یعنی x1600XT جلو زده که نشون میده Ati در رده کارتهای متوسط و ضعیف اصلا خوب عمل نمیکنه

سیستمت هم در مجموع خوبه ... چون میخوای 360 بگیری تا وقتی که اون کپی خور بشه این سیستم راحت جواب میده
در مورد رم هم فکر نمیکنم نیازی باشه که 1GB رم بزاری و همین 512 کافیه ... دیگه فوقش میتونی یه 256 دیگه بزاری که جمعش بشه 768 مگ ... الان 90 درصد بازیها حداقل به 256مگ رم نیاز دارن و 512 مگ رو پیشنهاد میدن واسه بهترین کیفیت ... به نظر من پولت رو نگه دار برای همون کنسول و رم رو بیخیال شو

والا من تو مشهد رو که نمیدونم چی به چیه ... ولی تو تهران تقریبا توی همه پاساژها پیدا میشه ... قیمت هم بستگی به مارکش داره که البته اونم باز بستگی به فروشنده داره !
مثلا من Leadtek 6600GT 128MB AGP رو 194 قیمت کردم 204 هم قیمت کردم ... تازه بازم جفتشو گرون گفتن و با 180 تومن هم میشه پیدا کرد این مارک رو
یه مارک دیگم بود فک کنم GainWard که پرسیدم 169 تومن بود مثه اینکه
بقیه مارکها هم بین 170 تا 185 هستن ... کلا میانگین قیمتش 175 تومنه ... اگه بتونی بجای 6600 معمولی یه 6600GT بگیری خیلی خیلی به نفعته
در مورد سفارش هم جای خاصی رو نمیشناسم

X700 چندان کارت خفنی نیست ... از این کارتی که الان گرفتی شاید یه خورده بهتر باشه ولی یه 6600GT به راحتی x700 رو کنار میزنه
کلا کارتهای Ati تا زیر سری X800 اصلا کارتهای خوبی نیستن ... nVidia 6200 در مقایسه با X300 بهتر عمل میکنه و 6600GT هم در مقایسه با x600 و x700 ... حتی در بعضی از تستها کارت فوق العاده 6600GT از کارت نسل جدید Ati یعنی x1600XT جلو زده که نشون میده Ati در رده کارتهای متوسط و ضعیف اصلا خوب عمل نمیکنه

سیستمت هم در مجموع خوبه ... چون میخوای 360 بگیری تا وقتی که اون کپی خور بشه این سیستم راحت جواب میده
در مورد رم هم فکر نمیکنم نیازی باشه که 1GB رم بزاری و همین 512 کافیه ... دیگه فوقش میتونی یه 256 دیگه بزاری که جمعش بشه 768 مگ ... الان 90 درصد بازیها حداقل به 256مگ رم نیاز دارن و 512 مگ رو پیشنهاد میدن واسه بهترین کیفیت ... به نظر من پولت رو نگه دار برای
من ATI را به لحاظ سایه زنی و رنگ آمیزیه خیلی خوبش میخوام وگرنه اگر حالا 6800 از X800 5 تا FRAM بالا تر بزنه که فرقی به حالم نمیکنه
البته من الان بنچ مارکها را دیدم که 6600 خیلی قویتر از X700 هستش
فقط خواهشا زیاد شاخ تو جیبم نکنید برم عوضش کنم 6600 GT بگیرم !!! فعلا همین کافیه برام
بازی FAR CRY روی کارتهای 5600 به بالا ساپورت نمیکنه ! به همین دلیل یوبی سافت اومد patch 1.1 رو آورد برای حل این مشکل.حجمش 21 مگ هست ولی مطمعن باش کارت راه میوفته. لینک : http://patches.ubi.com/far_cry/far_cry_v1.1.exe

خیلی ممنون از لطفتون
من در بازیه DOOM 3 در حالت ULTRA کارت گرافیک کم نمیارم ولی RAM کم میارم
نمیدونم چرا این قدر حالت ULTRA با HIGH تفاوت داره تو حالت HIGH اصلا هیچ مشکلی ندارم کمترین FRAM هم حدودا 30 - 35 تا بوده

آخرین ویرایش:
من در بازیه Doom 3 در حالت Ultra کارت گرافیک کم نمیارم ولی Ram کم میارم
نمیدونم چرا این قدر حالت Ultra با High تفاوت داره تو حالت High اصلا هیچ مشکلی ندارم کمترین Fram هم حدودا 30 - 35 تا بوده
احسان جان موتور گرافیکی دوم3 که بازی کواک4 رو هم باهاش ساختن به گفته سازندگانش فقط با کارتهای گرافیکی ای که دارای 512 مگابایت رم هستن خوب اجرا میشه پس متوجه میشی که به رمت ربطی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or