مطمینی ؟ !يه ميليون ميدي يه سيستم ميبندي توووووووووپ تكونش نده.من كه عمرا ديگه بخرم...
من مطمئنممممممممممممممممممطمینی ؟ !
دلت میاد اینا بگی ؟
بابا یکمی دندون رو جیگر بزارید ، مطمین باشید زیره 400 میشه
کجا 1 میلیون سیستم توپ میدند ؟ بگو ما هم بریم بخریم !!!! فقط یه کارت گرافیک توپ (که از XBOX 360 بازم کم میاره ) قیمتش میشه بالا 700
با این پول میتونی یه سیستم بگیری که2 سال پیش شاید توپ بوده باشه
منم دیروز بعد از چند ماه رفتم پايتخت و توی یه مغازه ای اون پايين ( نمیشه تبلیغ کرد ولی فکر کنم همه میدونن کجا ! ) اینها رو گذاشته بود ولی خود کنسول نبود.چند وقت قبل هم که یکی از دوستام قیمت بازیهاش رو گرفته بود گفت هر کدوم 60000 تومن که به نظر خوب میاد.نوشته شده توسط s01id_sn4ke:من دیروز رفته بودم پایتخت ، فقط یه مغازه ای دسته ی جدای 360 رو تو ویترینش گذاشته بود!
امین اشتباه کردی ! هر بازی 60000 تومن نه هر کنسول 600000 تومن ! راستی از کجا فهمیدی عکسها با W800 هست ؟نوشته شده توسط pandora tomorrow:خیلی عالی شد که عکس هم گزاشتی اریا دمت گرم.بازم اینم جای امیدواری داره و 600 تومن هم به نظر منم خیلی عالیه دیگه چی میخوای احسان بپر بخر.
(اریا W800 داری بعد عکس هایی برای این کوچیکی میزاری؟اگه عکس بزرگ اون دسته رو داری بزارشون)
راست میگی اصلا توجه نکردم فکر کردم دستگاهس رو میگی 600 تومن هست...برای اینکه بفهمی که این عکس چیه این کار رو بکن :نوشته شده توسط dinosaur: