راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

راستی نمایندگی اصفهانش کجاست؟

همه جا داره به غیر از اصفهان :cheesygri
اینا آدرسهایی هستن که توی این شهرها نمایندگیش هست ! :

تهران :
مجتمع کامپیوتر پایتخت طبقه همکف تدارک نرم افزار-88779361
مجتمع کامپیوتر پایتخت طبقه همکف فروشگاه کاوش
مجتمع کامپیوتر پایتخت طبقه سوم شریف کامپیوتر
خ ولیعصر بازار رضا فروشگاه مدیا سنتر
خ ولیعصر بازار رضا نرم افزاری پارسا
خيابان ولي عصر - نوين پندار

شیراز :
خيابان ملاصدرا - نبش خليلي - مجتمع آناهيتا - پلاك ۱۳ - پارگام نرم‌افزار
6291831

تبریز :
نرم افزاری رز
خیابان امام خمینی -نرسیده به چهار راه آبرسان جنب اطلس پود

آبادان :
خيابان اميري - رويروي بانك تجارت مركزي - پاساژ جواد - پرشيا كامپيوتر

خرمشهر :
خيابان نقدي - نرسيده به چهارراه نقدي - فروشگاه نوپردازان

دزفول :
پاساژ ولي‌عصر - طبقه زيرين - پلاك ۹ - نوين تكنيك

میانه :
خيابان امام - جنب بانك قوامين - فروشگاه سپهر سافت

بهبهان :
جاده شهيد آباد - كوچه شهيد راهنورد - شهر نرم‌افزار بهبهان

شوشتر :
تندیس رایانه

بندر عباس :
شهر نرم افزار

اینا که رو همون مدله پرمیومه چیزایی که گفتی رو پک اصلی نیست رو منظورم بود.
راستی بچه ها کلیک دیروز(دهم اردیبهشت) رو خوندید؟ نوشته بود قیمت عرضه ps3 توی اروپا 400 یورو:( خواهد بود. یه سری حساب کتاب هم کرده بود که تو خاوره میانه بیرون مرزهای مستحکم کشوره عزیزمون قیمت 750 دلار:(( خواهد بود. البته بازم باید منتظر بود ولی نظرتون با خریده x360 چیه؟

به خدا 360 هم خیلی عالیه و از ps3 چیزی کم نداره و شرکت های بازی سازی هم از این کنسول استقبال خوبی کردن پیشنهاد میکنم حتمای...

حال کردید اولین خبر کپی 360 و سرزمین رو خودم دادم.

اولین نفر هم نبودی چون حدود 5 - 6 روز پیش خبرش رو دادن:cheesygri

الان اولشه مطمئنا بزودی قیمتش پاینتر میاد فکر کنم تو تابستون نفری یدونه xbox360 داریم.
راستی
بچه ها اگه هر کی تصمیم به خرید گرفت صبر کنه یدفعه چند نفر بریم برای خرید اینطوری میتونیم تخفیف خوبی بگیریم در ضمن میتونیم بازیهارو فعلا تا گرونه شریکی بخریم:cheesygri

بچه ها اگه هر کی تصمیم به خرید گرفت صبر کنه یدفعه چند نفر بریم برای خرید اینطوری میتونیم تخفیف خوبی بگیریم در ضمن میتونیم بازیهارو فعلا تا گرونه شریکی بخری
من با بروبچ سرزمین دوستهای نزدیک هستیم. (با هم ردو بدل Dvd داریم) درست بالا سر ما هستن براتون اساسی تخفیف میگیرم.

بچه ها اگه هر کی تصمیم به خرید گرفت صبر کنه یدفعه چند نفر بریم برای خرید اینطوری میتونیم تخفیف خوبی بگیریم در ضمن میتونیم بازیهارو فعلا تا گرونه شریکی بخریم:cheesygri

من که تا 1 ماهه دیگه 100% یه دونه گرفتم تا اون موقع قیمتشم پایینتر اومده...همونطور که گفتم مدل پرمیوم رو تا اوایل تابسون میده 570 تومن ! حالا اگه خواستید تا یه ماهه دیگه بخریدش دسته جمعی هجوم میبریم ارزون تر بهمون میده :cheesygri
به هر حال کسی نگیره فعلا چون الان یه خورده داره کپکشون خروس میخونه.:cheesygri

همونطور که گفتم مدل پرمیوم رو تا اوایل تابسون میده 570 تومن !
مطمئنی که اینجوره؟!آخه اولیل تابستون مصادف هست با تمامی امتحانات (البته یه 10 -20 روز قبل تر) و معمولا که پدرا به عنوان جایزه یه چیزی برای بچشون میخرن شاید گرون بشه.ps2 که به این صورت بود ولی اینو نمیدونم والا!احتمال داره ارزون بشه!

مطمئنی که اینجوره؟!آخه اولیل تابستون مصادف هست با تمامی امتحانات (البته یه 10 -20 روز قبل تر) و معمولا که پدرا به عنوان جایزه یه چیزی برای بچشون میخرن شاید گرون بشه.ps2 که به این صورت بود ولی اینو نمیدونم والا!احتمال داره ارزون بشه!

والا این حرفیه که خودشون میزدن.مطمئنآ اگه 670 باشه که کسی نمیخره...
یعنی اگه بخوایین همراه با بازیهاش بگیرین یه چیزی حال و حوش 700 پاتون در میاد !!؟؟
حالا کی میره 700 هزار تومن بده پای کنسول...!!!!
100% ارزون میشه.

عمرا

هرگز هرگز هرگز
به کارای این ماکروسافت هیچ اعتباری نیست ، بعد از این همه سوتی که از روزه عرضه شروع شد و تا حالا ادامه داره مگه خر مخمو گاز بگیره برم بخرم
من شنیدم رو Ps3 لینوکس نصب میشه اگه اینجوری باشه بدون اپسیلونی وقت تلف کردن میخریدمش

شما هم از من میشنوید بیخیال این بیل گیتس بشید هم دنیا رو از دست میدین هم آخرت.
بییاد تو جامعه Open Source;)
بای

هرگز هرگز هرگز
به کارای این ماکروسافت هیچ اعتباری نیست ، بعد از این همه سوتی که از روزه عرضه شروع شد و تا حالا ادامه داره مگه خر مخمو گاز بگیره برم بخرم

خب که چی؟؟این یه امر عادیه که امکان داره برای هر کنسولی پیش بیاد در مورد همین psp هم در روزهای اول لانچش مشکلاتی پیش اومد;)

من شنیدم رو Ps3 لینوکس نصب میشه اگه اینجوری باشه بدون اپسیلونی وقت تلف کردن میخریدمش
57.gif
184.gif

شما هم از من میشنوید بیخیال این بیل گیتس بشید هم دنیا رو از دست میدین هم آخرت.

اگه حمید این پستت رو ببینه...
167.gif
167.gif
156.gif

نوشته شده توسط Restricted Area:
این پست رو به دلایلی پاک کردم!
ولی یک نکته رو بگم:
Do Not Insult Bill Gates. Next Time There will be no mercy!!!! OK?
BINGOOOOOOOOO
=======================================
دوست عزیز کاربران این سایت اونقدر اطلاع دارند که بدونند PS3 یا XBOX 360 یا فلان چه مقدار ارزش داره شما بدون هیچ دلیل میاید این طوری صحبت میکنید ؟ در ضمن بحث حمید جان فقط نیست
مطمین باش نه تنها طرفداران XBOX 360 بلکه طرفداران PS3 توی این سایت به پست شما ایراد خواهند گرفت
البته من فکر میکنم شما به جو این سایت آشنا نیستید
=======================================

آقا مادرم از آلمان قیمت XBOX 360 را گرفته بود همون حدودا 400 هزار تومن ولی خوب طرف فروشنده گفته که سیستم اونا SECOM هستش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or