راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام.
میخواستم از دوستان بپرسم بدونم بازی کردن روی PC لذت بیشتری داره یا 360؟
من الان کامپیوترم همه چیزش خوب هست به جز گرافیک و مانیتور 23 اینچ FULL HD هم دارم ، واسه بازی کردن باید گرافیک 560Ti بخرم که حدود 300 میشه.
میخواستم بدونم کلا چی پیشنهاد میشه؟خرید گرافیک و بازی با کامپیوتر یا خرید کنسول؟
با 300 میشه کنسول خرید؟(دسته دوم) با چه مشخصاتی؟
الان همه بازی های جدید و قدیمی رو میشه رو 360 اجرا کرد؟

سلام دوستان.من میخوام یک 360 جسپر بگیرم. میخواستم بدونم برای جسپر هم مشکل 3چراغ پیش میاد یا نه؟چه قیمتی بگیرم خوبه و چه مدلی بگیرم بهتره؟
ممنون

سلام دوستان.من میخوام یک 360 جسپر بگیرم. میخواستم بدونم برای جسپر هم مشکل 3چراغ پیش میاد یا نه؟چه قیمتی بگیرم خوبه و چه مدلی بگیرم بهتره؟
ممنون
سلام.
برای جاسپرها مشکل سه چراغ خیلی خیلی کم و به ندرت پیش میاد.
مدلشم به نظرم الایت 120 گیگ بگیری از همه مناسبتره چون هارد داره و مشکلی برات پیش نمیاد.
در مورد قیمت هم باید گفت که جاسپرها(الایت و آرکید) اصلا نو ندارن و همشون کار کرده اند و جنس کار کرده قیمتش توافقی هست و قیمت مشخصی نداره(در واقع بستگی به خود دستگاه داره که چقدر تمیزه یا تعمیری نیست و چقدر کار کرده و ...).

سلام.
میخواستم از دوستان بپرسم بدونم بازی کردن روی PC لذت بیشتری داره یا 360؟
من الان کامپیوترم همه چیزش خوب هست به جز گرافیک و مانیتور 23 اینچ FULL HD هم دارم ، واسه بازی کردن باید گرافیک 560Ti بخرم که حدود 300 میشه.
میخواستم بدونم کلا چی پیشنهاد میشه؟خرید گرافیک و بازی با کامپیوتر یا خرید کنسول؟
با 300 میشه کنسول خرید؟(دسته دوم) با چه مشخصاتی؟
الان همه بازی های جدید و قدیمی رو میشه رو 360 اجرا کرد؟

یکی نیست جواب مارو بده؟
یک سوال دیگه هم دارم ، من مانیتورم P23500 سامسونگ هست (FULL HD) ولی ورودی HDMI نداره ، چجوری میشه 360 رو بهش وصل کنم؟صدا رو چطور بگیرم؟

یکی نیست جواب مارو بده؟
یک سوال دیگه هم دارم ، من مانیتورم P23500 سامسونگ هست (FULL HD) ولی ورودی HDMI نداره ، چجوری میشه 360 رو بهش وصل کنم؟صدا رو چطور بگیرم؟
برا نصوير يه كابل يا تبديل hdmi to dvi و برا صدا از كابل كامپوننت بايد استفاده كني من خودم ٢٣٧٠٠ دارم با اين روش راحت بازي ميكنم از ال سي دي ٤٦ اينچم بيشتر حال ميده!!!

سلام.
برای جاسپرها مشکل سه چراغ خیلی خیلی کم و به ندرت پیش میاد.
مدلشم به نظرم الایت 120 گیگ بگیری از همه مناسبتره چون هارد داره و مشکلی برات پیش نمیاد.
در مورد قیمت هم باید گفت که جاسپرها(الایت و آرکید) اصلا نو ندارن و همشون کار کرده اند و جنس کار کرده قیمتش توافقی هست و قیمت مشخصی نداره(در واقع بستگی به خود دستگاه داره که چقدر تمیزه یا تعمیری نیست و چقدر کار کرده و ...).
ممنون.الیت که با یک ارکید با هارد دیگه فرقی نمیکنه.نه؟ منظورم طراحی برد دستگاه هست.بعد موقع خرید از کجا بفهمم که دستگاه سالمه ؟منظورم اینه که نزدیک چجوری بفهمم سه چراغ شدنش نیست؟

دوستان برای اسلیم دیگه اصلا مشکلی پیش نمیاد؟خیالم راحت باشه؟
370 اسلیم کارکرده 4 گیگ ارزش داره؟
اسلیم آخرین نسل 360 هستش و به هیچ وجه مشکل سه چراغ نداره دیگه.خیالت راحت(تنها عیبش اینکه یکم دیر تر از بقیه هک میشه و هکشم یخورده سختتره).b-)
اما 370 واسه اسلیم کار کرده یکم زیاده.نوش 410-420 قیمت داره دیگه!:-b

دوستان عزیز محبت میکنید من رو در مورد حدود قیمت کنسولهای دست دوم راهنمایی کنید.
میخوام ارزون باشه.(حدود 300-350)
مرسی.

کسی نیست جواب بده؟
..............
یه سوال دیگه ، وجود هارد حتما لازم هست؟
چه استفاده ای میشه از هارد داخلی کنسول؟
امکان اتصال فلش و هارد اکسترنال آداپتوری هست؟میتونه جایگزین هارد داخلی بشه؟
ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید.
مرسی.

اسلیم آخرین نسل 360 هستش و به هیچ وجه مشکل سه چراغ نداره دیگه.خیالت راحت(تنها عیبش اینکه یکم دیر تر از بقیه هک میشه و هکشم یخورده سختتره).b-)
اما 370 واسه اسلیم کار کرده یکم زیاده.نوش 410-420 قیمت داره دیگه!:-b

ممنون دوست عزیز.مشهد که 4 گیگ نو رو امروز قیمت گرفتم 495 تومن !!!

ممنون دوست عزیز.مشهد که 4 گیگ نو رو امروز قیمت گرفتم 495 تومن !!!
اکه قیمتا تو مشهد اینطوره دیگه فروشنده های مشهدی کاملا روی فروشنده های تهرانو سفید کردن.:-o:d
خوب شما از این فروشگاه های اینترنتی بخری که برات بهتره و ارزونتر در میاد(البته اگه بتونی بیای تهران بخری که ارزونترم گیرت میاد)!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or