کلا با خرید اینترنتی مخالفم(البته تو ایران).خیلی اینجا وضع خرابه.من هفته پیش تهران بودم ولی اون موقع هنوز ps3 نفروخته بودم.میشه یک فروشگاه اینترنتی بهم معرفی کنید که قابل اعتماد باشه؟
ممنون.شایدم صبر کردم قیمتا بیاد پایین چون اصلا اینقدر نمیارزهکلا با خرید اینترنتی مخالفم(البته تو ایران).
اما اگه 4 گیگو تو مشهد 495 میدن همون اینترنتی بخری بهتره!
این دوتا فروشگاه بد نیستن و قابل اعتمادن اما بازم تحقیق کن ببین چی برات بهتره.
http://xboxworld.ir/showthread.php?t=215
http://forum.persiantools.com/t154757.html
داداش حرفی میزنی معلومه دیگه اسلیم:dسلام بچه ها ميشه راهنماييم كنيد كه ايكس باكس اسليم (همونا كه رنگش مشكيه)بهتره يا معمولي ها(همونا ك رنگش سفيده)؟؟؟؟؟اخه مي خام بخرم نمي دونم كدوم بهتره![]()
بیخیال پستای اول شو چون چیزای غریبی داره توشدوستان من می خوام یکی دو ماه دیگه ایکس باکس 360 بخرم ...
نظر شما اینه که الان بخرم یا دو سه ماه دیگه یا بعد از عید؟؟
وضع مالی ما هم نه زیاده خوبه نه بد ..
یه راهنمایی بکنید که چه مدل بخرم خوبه ؟؟
راستی یه چیزای تو پست های اول این تایپیک دیدم.. مال 5 سال پیش:d
نوشته بودید ایکس باکس میخواد کپی خور بشه .. حالا شده یا نه ؟؟؟ mob-chip چی شد ؟؟
داداش حرفی میزنی معلومه دیگه اسلیم:d
بیخیال پستای اول شو چون چیزای غریبی داره توش
فعلا که دار روز به روز بالا میره.تا اوایل اسفند صبر کن اگه قیمتای پایین اومد بخر و گرنه بنداز واسه بعد عید
خب الان دقیقا چنده ؟؟
نگفتین کپی خور شده یا نه ؟:d
الان جدید ترین مدل 360 اسلیمه ؟؟
کینکت که یه کنترولر حرکتی که تو بعضی بازیا میشه باهاش بازی کرد و با تکون دادن دست و حرکات بدن بازیو انجام داد.(به نظرم نگیری بهتره چون هم قیمتش بالاست و هم بازیاش یه خورده بچه گونس.البته این فقط نظر منه و ممکنه بقیه مخالف باشن).اینا هم اگه میشه جواب بدید:
کنیکت کارش چیه ؟
هر بازی 360 به طور متوسط چقدر فضا میخواد ؟؟
اسلیمی که کپی خور باشه نداریم؟
قیمت الیت الان چنده ؟؟
کینکت که یه کنترولر حرکتی که تو بعضی بازیا میشه باهاش بازی کرد و با تکون دادن دست و حرکات بدن بازیو انجام داد.(به نظرم نگیری بهتره چون هم قیمتش بالاست و هم بازیاش یه خورده بچه گونس.البته این فقط نظر منه و ممکنه بقیه مخالف باشن).
هر دیسک بازیه 360 حدود 7 گیگ فضا لازم داره(بعضی بازیا چند دیسکه هستن).
اینو که گفتم:فقط اسلیمی که درایوش هیتاچی باشه کپی نمیشه که هر جا بری کنسول کپی خور بخوای ریخته پس نگرانی نداره.
در مورد قیمت الایتم که نمیشه چیزی گفت(همشون کار کرده هستن و صفر ندارن پس قیمتشون توافقیه)