راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من ديروز يه اركيد جاسپر512M از فتحي گرفتم 7/2009 . وقتي بازش كردم تا فنهاشو 12 ولته كنم ديدم 2 تا سينك داره !!!! موضوع چيه؟؟؟ نكنه دوباره مشكل حرارتي سراغم بياد :(:((:confused:
خیالت راحت این آرکیدهای جدید 3 چراغه نمیشن مگه بیشتر از 5 ساعت بازی کنی :biggrin1:
ولی تو 2 ساعت بیشتر بازی نکن :biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام به همه ی دوستان
قراره دو سه روز دیگه برای داییم یه 360 بگیرم
میخواستم از شماچند تا سوال بپرسم
از کجا بفهمم حافظه دستگاه ارکید 512 است ؟
کابل hdmi از کجا بگیرم ؟ چه مارکی ؟ فکر کنم رنگشم مهمه درسته ؟
یه دسته ی اضافی وایرلس میخوام قیمتش چنده ؟
ایا دستگاههای جدید با بازیهای wave 4 مشکل دارن یا مثلا فروشنده فرم ویرش رو اپدیت میکنه و مشکل حل میشه ؟
ایا نکته ی خاص دیگه ای مونده

باید روشنش کنی و بری تو قسمت تنظیمات
از هرجا که ارزون تر داشت مارکش هم مهم نیست !!!! کابل دیجیتال کیفیت کم یا زیاد نداره !!!! 0 یا 1 :biggrin1:
برای رفع مشکل فقط باید آپدیتش کنی مثل آب خوردن که من یک آموزش اینجا گذاشتم برو حالشو ببر :biggrin1:
http://www.online.blogfa.com/post-173.aspx

خیالت راحت این آرکیدهای جدید 3 چراغه نمیشن مگه بیشتر از 5 ساعت بازی کنی :biggrin1:
ولی تو 2 ساعت بیشتر بازی نکن :biggrin1:

قرار نیست تا 5 ساعت که بازی کردی دستگاه بترکه.
در کل گفته میشه که زیاد بازی نکنید.
مثلا هر 2-3 ساعت 1-2 ساعت استراحت داده بشه بهش.

دوستان چنین پیکی اومده!!!!!!اگه آره چنده؟؟؟؟
Xbox_360_Super_Elite_250GB_Console_with_Forza_3.jpg

یک ماه دیگه شاید ارزون بشه ولی به احتمال زیاد موقع عرضه ناتال 60 - 70 تومن گرون میشه
کلا قیمتها توی ایران اصلا معلوم نیست چطوری بالا پایین میره!!!
شاید درایو های جدید اومد و کپی خور نشد- اونوقت باز هم دستگاه گرون میشه!!!
دوستان چنین پیکی اومده!!!!!!اگه آره چنده؟؟؟؟
Xbox_360_Super_Elite_250GB_Console_with_Forza_3.jpg
من ندیدم- ولی اگر هم اومده باشه امید وار نباش بهش-چون درایو این کنسول ورژن 4 لایتون هست و کپی خور نشده تا الان(شاید هم سعی نشده که کپی خورش بکنند-نمیصرفه وقت بزارن چون تولیدش کمه و بدرد کپی بازها هم نمیخوره)

البته ناتال دسته نیست بلکه کار دسته رو انجام میده
در واقع ناتال یه دستگاه جانیه که حرکات رو بوسیله سنسور حس میکنه و عکس العمل رو توی بازی نشون میده

سلام به همگی من میخوام یه کنسول Xbox 360 Elite بخرم میخواستم منو راهنمایی کنید که با چه مشخصاتی بخرم خوبه مثلا مادربردش چی باشه طرح قوطی ، قلابی نبودن رو از کجا بفهمیم خلاصه سه چراغ نشه سری 2009 باشه اگر یه راهنمایی کلی کنید ممنون میشم قیمت هم موردی نداره فقط یه چیز ردیف و به درد بخور باشه (قیمتش رو هم بنویسید) بازم تشکر

سلام به همگی من میخوام یه کنسول Xbox 360 Elite بخرم میخواستم منو راهنمایی کنید که با چه مشخصاتی بخرم خوبه مثلا مادربردش چی باشه طرح قوطی ، قلابی نبودن رو از کجا بفهمیم خلاصه سه چراغ نشه سری 2009 باشه اگر یه راهنمایی کلی کنید ممنون میشم قیمت هم موردی نداره فقط یه چیز ردیف و به درد بخور باشه (قیمتش رو هم بنویسید) بازم تشکر
mb jasper !

شما برو یک الیت پک جدید بخر!اگه LCD TV داری یک کابل HDMI هم براش بخر -اگه مانیتور داری بگو چه مدلیه-(ال سی دیه یا CRTقدیمیا)تا راهنماییت کنم یک کابل تصویر بگیری -قیمتش هم 370 هست-اگر میخوای بدون هارد بخری ارکید هست بدون هارد 285(اگه پول دم دست داری به نظرم الیت بخر)
باید مادر بردش جسپر باشه که چنتا از را های شنا سایش رو برات میگم(چنتا رو میگم که اسون باشه):
1-تاریخش حتما 2009 به بعد باشه سعی کن تاریخ ماه کنسول هم جدید باشه -الان ماه 11 میلادی هستیم هرچی جدید تر بهتر
2-پشت اداپتور(ترانس)رو نگاه کن نوشته باشه 150ٌW حتما
مثل عکس زیر

(برای بزرگتر شدن روی عکس کلیک کن)
3-بعدش بالای ورودی HDMI و پورت خروجی به TV رو نگاه کن -باید اینا رو نوشته باشه
12V DC, 12.1 A ; 5Vsb, 1 A (label on the console)

اگه چیز غیر از این اعداد نوشته بود مثل 14v 14.1.a اینا فالکونه(بپا بهت نندازن)

و در اخر درایو این کنسول لایتون هست!و بازی های wave 4 رو اجرا نمیکنه!!!فریم ویر جدید براش نیومده(بزودی میاد)چون الان بازی های تبدیل شده توی بازار زیاده بهتره این اپدیت رو دانلود کنی و بریزی روی دستگاه
با تشکر از دوستمون
kasra1986

http://www.online.blogfa.com/post-173.aspx
(برو توی لینک توضیحاتش معلومه-اگر هم ADSL نداری ببر بیرون بگو میخوام این اپدیت رو برام بریزید- یا اینکه برو کافی نت دانلود کن)تا موقع بازی اواتارهات نپره(بپره هم اتفاق خاصی نمیفته)

و در نهایت یک چیز مهم
اصلا و ابدا به لایو وصل نشو!!!!!!!(به هیچ وجه)

شما برو یک الیت پک جدید بخر!اگه LCD TV داری یک کابل HDMI هم براش بخر -اگه مانیتور داری بگو چه مدلیه-(ال سی دیه یا CRTقدیمیا)[/B]

اول ممنون از راهنمایی کاملت تشکر :love:. مانیتور من LG LCD W2284f هستش چه مدل کابی بخرم ایکس باکس رو بهش وصل کنم اسم کابل یا تبدیلش چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or